!!! Exkluzívny predaj !!! Znížená cena

Farebné Zvierat Tvar Drevené Skladačky Puzzle Tajomné Zviera 3D Puzzle Pre Dospelých, Deti, Domáce Dekorácie Hračka Darček S papierové Krabici

Výpredaj
Znížená cena
Nové kolekcie

Farebné Zvierat Tvar Drevené Skladačky Puzzle Tajomné Zviera 3D Puzzle Pre Dospelých, Deti, Domáce Dekorácie Hračka Darček S papierové Krabici

Hodnotenie:
0%
4 / 5 ( 5 )
SKU
p1645

Štítky: montessori hračka, box tajomstvo, dieťa pracky hračka, drevené stromy hračky, las puzzle, 3d kovov puzzl, drevo puzzel, dekor statku, komplexné drevené puzzle, veľké montessori vzdelávacích drevené hračky.

Skladom
€7.53 €11.58

viac nový štýl zvieracie hádanky, kliknite na kúpiť

hot predaj fidget anti-stres dekompresný hračky, zmierniť stres, kliknite na kúpiť

Funkcie:

1. Príroda-zábavnom puzzle hra. Užite si relaxáciu čas s týmto tajomné puzzle sova! Existuje viacero veľkostí, naše drevené skladačky sú vyrobené z malých kúskov v tvare savana zvierat a rastlín.

2. Formaldehyd-free lipa materiál, hladká povrchová úprava, vysoko kvalitné, odolné a odolné proti korózii, a ochrannú vrstvu, po šetrné k životnému ochranné farbenie liečby. Môže byť zachovaná po celé desaťročia, zavesiť na stenu, alebo prevádzané na iné oceniť.

3. To môže podporiť koordinácie očí a rúk, zlepšiť koncentráciu, trpezlivosť, logické myslenie a riešenie problémov zručnosti. Budete sa lámu hlavu s mozgom skladačky táto obrazová skladačka hry celý deň.

4. Hľadáte zmysluplnú narodeniny alebo sviatok darček? Tieto unikátne drevené puzzle sú ideálnou voľbou! Uveďte váš milenec hodín zábavy.

5. Na skladačka puzzle upokojiť myseľ a vyvolať tvorivý meditácie štátu. Hrajú svoju tvorivosť, najcennejšie rodič-dieťa hra. Intelektuálnej hry pre deti a dospelých. Dobrá voľba pre narodeniny a Vianočné darčeky.

Špecifikácia:

Farba: farebný

Materiál: lipa

Veľkosť:

A3 A4 A5

Balenie Zoznam:

Jigsaw Puzzle Hračka*1 papierové Krabici

  • Štýl: Zviera
  • Vekové Rozpätie: > 6 rokov
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Materiál: Drevo
  • Pohlavie: Unisex
  • Puzzle Štýl: 3D PUZZLE
  • Číslo Modelu: drevené 3D zvierat obrazová skladačka

2021-01-07 Box arrived slightly damaged, good seller
5/ 5 stars
2021-01-16 I ordered two puzzles as a gift to my friends and both were with missing details. The feeling of the holiday is exactly ruined! The seller offered a discount for a new order. That's interesting they really think that I want to buy something else from them?!
3/ 5 stars
2021-02-01 All right, but I'm missing one piece, I couldn't finish it.
3/ 5 stars
2020-12-30 llegada del producto en fecha estimada
4/ 5 stars
2020-12-23 Compliant product, top and delivery on time!! Thank you
5/ 5 stars
Napísať recenziu

Môžete tiež rád!