!!! Exkluzívny predaj !!! Znížená cena

High-výkon Meniča Ups Relé Automatické Prepínanie

Výpredaj
Znížená cena
Nové kolekcie

High-výkon Meniča Ups Relé Automatické Prepínanie

Hodnotenie:
0%
5 / 5 ( 4 )
SKU
p165083

Štítky: arduino relé nízka, sip 1a05, automatu prenos prepínač, relé, MY2, p0903bdg, muž ups, miniatúrne relé dps, ups ups, 2KVA.

Skladom
€24.64 €26.78

Názov produktu: Vysoký Výkon Meniča UPS Automatické Spínacie Relé

Špecifikácie produktu: 80a / 120a

Prepínanie Typu: Invertor Priority / Prioritné automatické prepínanie obecnej elektriny

Dva-spôsob odovzdania: 80a / 120a produkt je obojsmerná zapínanie, ktorý sa povedať, invertory priority a obecnej elektriny priorita môže byť prepnutý na seba ľubovoľne na dokončenie automatického prepínania. Dve červené vodiče sú pripojené pomocou malého prepínača vyberte režim. Otvorenie je obecnej elektriny priority napájanie režim, zatváranie je invertory priority napájanie režime. Dve čierne vodiče musia byť zapojené v sérii s pôvodným invertor prepínač, takže keď sa napájanie sa zrazu odrezané, bude automaticky zapnúť invertorov a vypnutie meničov v rovnakom čase.

Výber režimu:

Priority obecného výkon: prioritou komunálneho sila je hlavne obecnej moci. V tomto čase sú invertory v pohotovostnom stave. Keď obecnej moci je zrazu odrezané, sú okamžite v 5ms Vnútorného spustenie meničov, to je, keď náhle hovor z mesta moci, okamžite prepnite na mesto moci, invertory sú hodené v pohotovostnom stave pripravený na ďalší výpadok! _________

Invertor Priorita: Invertor Prioritou je voľba hlavného meniče, obecnej energie pre pohotovostnom režime, keď je batéria absolutórium podpätie hodnotu, invertory prestať fungovať, ktoré je hneď v 5ms, Keď batéria je nabitá na určité hodnoty, invertory začne fungovať v tomto čase. To znamená, zapnite napájanie štátu, invertory, a obecnej moc je ešte stále v pohotovostnom stave!

  • Číslo Modelu: Otváranie a zatváranie
  • Použitie: Iné
  • Zdroj Napájania: DC
  • Model: Jqx - 62f
  • Kontakt Zaťaženie: Iné
  • Chrániť Funkcia: Iné
  • Napätie: Other
  • Teória: Iné

2020-12-07 Very good quality. Thanks a lot.
5/ 5 stars
2020-12-07 OK. Good switch two power sources, powerful relay dual, ideal for photovoltaic. Thank you
5/ 5 stars
2020-12-14 OK+++++
5/ 5 stars
2020-12-14 ok+++++
5/ 5 stars
Napísať recenziu

Môžete tiež rád!