!!! Exkluzívny predaj !!! Znížená cena

Mystic Fialová Titán Kremeň Drsné Nugget Perličiek Blue Rock Crystal Prírodného Kameňa Korálky BE24561

Výpredaj
Znížená cena
Nové kolekcie

Mystic Fialová Titán Kremeň Drsné Nugget Perličiek Blue Rock Crystal Prírodného Kameňa Korálky BE24561

Hodnotenie:
0%
0 / 5 ( 0 )
SKU
p165357

Štítky: bicykel titanium, skrutka titanium, aura quartz, slama titanium, skrutka titanium, modré crystal kameň, prírodné jasný kremeň, perličiek, modrý kremeň kameň, citrón quartz prírodné perly, modrý kameň.

Skladom
€9.86

Mystic Fialová Titán Kremeň Drsné Nugget Perličiek Blue Rock Crystal Prírodného Kameňa Korálky

Poznámka:Pri týchto druzy prívesky a konektory, zašleme vám náhodnú farbu a tvar ako na obr.Objednávky znamená, že súhlasíte s prijímaním náhodné farby.Ďakujeme za pochopenie :)

Špecifikácia:

Materiál: QUARTZ

Dĺžka:16inch

Guľôčka Veľkosti :abou t 17-23x19-28mm

Farba:fialová

Množstvo: 1 strand

Shippment

1. Produkty budú dodané do 1-3 pracovných dní po tom, čo sme overenie vašej platby.

2. Prosím potvrďte vašu aktuálnu adresu po vašu platbu do 1-2 dní; inak, budeme loď vašej výrobkov na základe vašich Escrow adresu, takže uistite sa, že je to správne.

3. Pred objednaním prosím, kontaktujte nás pre potvrdenie vašej zásielky metóda. Za normálnych okolností, to bude trvať 10-25 pracovných dní v číne post vzduchu, a trvá 3-10 pracovných dní express (EMS, DHL, FEDEX, UPS, ATĎ.).

4. Niekedy tranzitný čas by byť dlhšie, pretože zlé počasie, colné odbavenie a iných dôvodov. Dúfam, že sa vám môže trpezlivo čakať, keď nedostali ste výrobky na čas. Ak nemáte prijímať položky do tridsiatich dní, obráťte sa na nás, pomôžeme vám sledovať.

5. Vezmite prosím na vedomie, že kupujúci sú zodpovední za všetky ďalšie colné poplatky, maklérske poplatky, clo a dane pre dovoz do vašej krajine.

Vráti

Snažíme sa čo najlepšie slúžiť našim zákazníkom. Vrátime vám ak vrátite predmety v 3days od prijatia položky z akéhokoľvek dôvodu. Avšak, je kupujúci sa mali uistiť, že položky sa vrátil sú v pôvodnom stave. A kupujúcich by mal byť zodpovedný za prepravné poplatky, ak sa chcete vrátiť položky.

Veľkosti alebo Nosenie Problémy,

Rozmery sú znázornené pomocou špecifických meraní na detailné špecifikácie, prosím, skontrolujte špecifikácie skôr ako zadáte objednávku. Normálne rozdiely vo veľkosti sú približne 0,5 palca na meranie. ak zistíte veľkosť produkty nie sú vhodné, môžete sa obrátiť priamo s nami.

Farba Nesúlad

Rozdiely vo farbe, môže byť spôsobené tým nejaké iné dôvody, ako je napríklad farba odraz v monitor, osvetlenie, pozadie, atď. Avšak, ak si myslíte, že položky prijaté v nesprávnej farby, prosím kontaktujte nás a zistite, či návrat vrátenie peňazí je možné.

Spätná väzba

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby. ak máte akékoľvek problémy s našimi položky alebo služby, prosím fell zadarmo kontaktujte nás najskôr pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

  • Vonkajší Priemer: 19mm
  • Dĺžka: 16inch strand
  • Názov Značky: MUDULLA
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Veľkosť: 17-23x19-28mm
  • Položka Hmotnosť: 80g
  • Kovové Typ: Titán
  • Jemné alebo Módne: Móda
  • Položka Druh: Korálky
  • Položka Priemer: 17-23x19-28mm
  • Materiál: QUARTZ
  • Položka Tvar: Oválny Tvar
  • Číslo Modelu: BE24561

Napísať recenziu

Môžete tiež rád!