!!! Exkluzívny predaj !!! Znížená cena

Koleso Reťaz 10/11/12 Rýchlosť ultralight farebné MTB cyklistické reťazca mountain road bike Cyklistické Doplnky, diely doprava zadarmo

Výpredaj
Znížená cena
Nové kolekcie

Koleso Reťaz 10/11/12 Rýchlosť ultralight farebné MTB cyklistické reťazca mountain road bike Cyklistické Doplnky, diely doprava zadarmo

Hodnotenie:
0%
2.5 / 5 ( 4 )
SKU
p166915

Štítky: black ybn reťazca, bxt uhlíka, požičovňa časti veľké, derbi chránič reťaze, starožitný bicykli, reťaz vosk, bike príslušenstvo všeobecné, 11 reťazca, 8 rýchlosti koleso reťaz, bicykel mtb.

Skladom
€20.58 €41.17

List pre Kupujúcich

Milí Kupujúci , Vitajte na našich BXT on-line obchod v Pspublishing.sk . Naša spoločnosť je výrobcom uhlíkových požičovňa časti, súčasti a príslušenstvo . Teraz rozširujeme náš trh v maloobchodnom trhu . Najlepšia cena , výborná kvalita , rýchle dodanie a guranteed služby sú naše výhody . Pretože by ste mohli kúpiť deirectly z našej továrne a vystrihnúť sprostredkovateľa . Určite dostanete veľkoobchodné ceny na rovnakej najvyššej kvality na úrovni tu. Ďakujeme za vašu podporu ! Užite si nakupovanie tu ! S Pozdravom . BXT Technology Co.,S.r.o .

Popis Produktu

Značka : BXT Meno :rám Mountain road rám cyklistické reťazca Materiál : Hliník hmotnosť :cca 272g

Nákup Poznámky

(1)O Logistiky 1 .Pspublishing.sk Štandardná Doprava alebo EMS 2 .Dopravné zápchy, zlé počasie alebo nejakej vyššej moci môže mať vplyv na logistiku čas. Vezmite prosím na vedomie, že niektoré z týchto situácií sú mimo našej kontroly. (2)O Daňovú Platiť daň je povinnosťou každého občana, tak kupujúci musia byť zodpovedný za všetky dane v ich krajinách. Ak z dane problém, kupujúci môže odmietnuť prevzatie tovaru, potom kupujúci musieť zaplatiť za prepravné poplatky .Môžeme vyhlásený za nižšiu cenu na faktúre pre vás, aby sa zabránilo vysokých colných poplatkov. (3)O Spätnú Väzbu Vaša spätná väzba je pre nás veľmi dôležité!Ak nie ste spokojní s produktom,prosím, kontaktujte nás prvý, opustiť žiadne negatívne pripomienky nemôže vyriešiť váš problém Budeme riešiť s vami vyriešiť akýkoľvek problém hneď, ako je to možné!

  • farba: Neon-Ako
  • Rýchlosť: 10 /11 /12speed
  • Číslo Modelu: BXT-Chain-01
  • Hmotnosť: 272g
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Názov Značky: BXT

2020-08-29 fast delivery . amazing color. matches the crank I have. great seller
5/ 5 stars
2020-10-25 The chain looks kind of cheap...I’ll try but doesn’t looks like a was waiting
3/ 5 stars
2020-12-08 I did not receive the order the seller canceled the shipment
1/ 5 stars
2020-11-06 Have not received shipment AliExpress do not want to pay money because claims with was doreczona
1/ 5 stars
Napísať recenziu

Môžete tiež rád!