!!! Exkluzívny predaj !!! Znížená cena

60W, Elektrická spájkovačka auta s multimeter pre elektroniku, spájkovačka nastaviť nastaviteľná teplota 110V 220V tool kit

Výpredaj
Znížená cena
Nové kolekcie

60W, Elektrická spájkovačka auta s multimeter pre elektroniku, spájkovačka nastaviť nastaviteľná teplota 110V 220V tool kit

Hodnotenie:
0%
5 / 5 ( 4 )
SKU
p167080

Štítky: prenosné spájkovanie ventilátor, cínové spájky, krupina, diy electron auta, držiak na spájkovanie, spájkovacia súprava, 3 ruky, nastaviť spájkovačka 60w, žehlička na spájkovanie, ako spájkovacia súprava.

Skladom
€14.81 €21.16

Tipy

1.Vezmite prosím na vedomie, že Set-1&Set-2 nemajú multimeter, Set-1M&Set-2M obsahovať multimeter. 2.Batéria multimeter nie sú zahrnuté v súprave, pretože batérie sú obmedzené podľa mnohých prepravné kanály.

Funkcia

1. Kúrenie je typ externé kúrenie spájkovačka, všetky tipy možno ľahko vymeniť. 2. Výstup 60W, právomoci k dispozícii. 3. rôzne súbory sú k dispozícii pre vaše vyberať. 4. Spájkovačka set je balený PU v kabelke. 5. Vezmite prosím na vedomie, že všetky farby spájkovačka je náhodné, keď doprava. 5. Pre viac obsahu auta, pozrite si prosím nižšie uvedené obrázky.

Obrázky

O Platbu

1.Na našu aplikáciu môžete použiť nasledujúce spôsoby platby: Visa, MasterCard, Maestro, Objavte karty a Diners Club card, American Express, QIWI, Boleto, bancontact, ideálne, Przelewy24, SMS Platby v Rusku(MTC, MegaFon, vzdušná čiara, TELE2) a Pspublishing.sk Vrecku.

2.Na našich webových stránkach (PC) môžete použiť nasledujúce spôsoby platby: Visa, MasterCard, Maestro, Objavte karty a Diners Club card, American Express, bankovým Prevodom, Webmoney, Yandex.Peniaze, Western Union, QIWI, DOKU, Mercado Pago, Boleto, bancontact, TEF, ideálne, Giropay, Sofort Bankovníctva, Carte Bancaire (Carte Modrá), Przelewy24, SMS Platby v Rusku (MTC, MegaFon, vzdušná čiara, TELE2), Platba v Hotovosti (Euroset, Syvaony, ruský Poštou), a Pspublishing.sk Vrecku.

3.Vezmite prosím na vedomie, že suma, ktorú ste zaplatili neobsahuje tarify môžu byť účtované podľa vášho ciel, ale väčšina produktov sú bez poplatku povinností. Ak máte akékoľvek problémy, prosím, neváhajte a kontaktujte nás.

O Dopravu

1.Nechajte nám svoj presné informácie o zásielke(vrátane úplné meno, úplná adresa a telefónne číslo), pri umiestňovaní, aby sa uistite sa, že ste mohli dostať balíček hladko.

2.Vzhľadom na víkend čas, sviatky v rôznych krajinách alebo iných dôvodov hodných osobitného zreteľa, Niekedy dodacia lehota nie je tak presný, ako sľúbil lodnej spoločnosti. Ak nechcete dostávať balík do 45 dní, prosím, kontaktovať priamo s nami o pomoc, sme vám k službám kedykoľvek. Prosím, nedávaj nás negatívne recenzie, pretože poštovné je čas, pretože nemôžeme ovládať.

O Po-predajný Servis a Recenzia

1.Po prijatí tovaru, Ak tam má všetky kvality problém, kontaktujte nás prosím v prvom čas, budeme loď, ktorú nový alebo vrátenie dane na základe vašej situácie.

2.Váš názor je pre nás veľmi dôležité, prosím zanechať váš drahocenný spätnej väzby z 5 hviezdičiek, a nahrať nejaké fotky alebo video, Ak sa vám páčia naše produkty, ďakujem!

3.Ak nie ste spokojní s našimi výrobkami, prosím povedzte nám váš problém bezprostredne predtým, než napíšete recenziu, náš kolega bude reagovať vás a dať vám uspokojivé riešenia, Prosím, nenechávajte negatívne preskúmať priamo, ešte raz vďaka.

  • Položka: spájkovačka auta
  • Nastaviteľná Teplota: Áno
  • farba: modrá
  • Vstup Voltagle: 110V/220V/230V/240V
  • Výstupný Výkon: 60W
  • Výstupná Teplota Vody: 400'c
  • Funkcia: RÝCHLE NAHRIEVANIE
  • Názov Značky: NoEnName_Null
  • Zdroj Napájania: 110V/220V/230V/240V AC
  • Balenie: PU kabelka
  • Dĺžka spájkovačka: 22.3 cm(8.3 v)
  • Teplotná Stabilita: Stabilný
  • Použitie: Priemyselné pouţitie/home urob si sám
  • Vykurovacie Teleso: Vnútorné Kúrenie
  • Číslo Modelu: BW-kit

2020-09-03 Buena disposición del vendedor o vendedora
5/ 5 stars
2020-11-18 Well received and works, almost as in the description except for tin (half of the tube only filled)
5/ 5 stars
2020-10-09 It works very well. I 've given up the first things I needed.
5/ 5 stars
2020-11-23 Everything OK
5/ 5 stars
Napísať recenziu

Môžete tiež rád!