!!! Exkluzívny predaj !!! Znížená cena

Focal20 Mens Islamskej Moslimských Spp Arabčina Saudskej Topi Islam Modlitba Hidžáb Čiapky Satin Kapoty Moslimské Modlitby Klobúky India Písme Turban

Výpredaj
Znížená cena
Nové kolekcie

Focal20 Mens Islamskej Moslimských Spp Arabčina Saudskej Topi Islam Modlitba Hidžáb Čiapky Satin Kapoty Moslimské Modlitby Klobúky India Písme Turban

Hodnotenie:
0%
0 / 5 ( 0 )
SKU
p167330

Štítky: klobúk moslimských, veľké africké turbans, modlitba spp veľké, moslimský, islam, top, muži moslimských turban, moslimské modlitby klobúk, muž moslimské modlitby klobúk, muži turban.

Skladom
€5.66 €6.66

Stav:100% Zbrusu Nový

Množstvo:1 Ks

Farba:Podľa vášho výberu

Materiál: Polyester, bavlna

Veľkosť: obvod Hlavy 56-58 cm

Prevod:1 cm=0.39 palec/1inch=2.54 cm

O Veľkosti: 1.Ázijské o veľkosti 1 až 2 rozmery menšie ako Európskych a Amerických ľudí. 2, Ak máte pocit, ťažké vybrať veľkosť ,môžete neváhajte nás kontaktovať, sme vám nejaké návrhy. O Color: Ako všetci vieme , na rôznych počítačoch displej farby inak , farba skutočné položka sa môže mierne líšiť od týchto obrázkov.

Pripomienky: 1.Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami,prosím zanechať postive spätnú väzbu a 5 hviezd na našej predajni. 2.Ak nebudete spokojný so našich produktov, prosím, kontaktujte nás pred odchodom negatívnu spätnú väzbu ,garantujeme budeme slove žiadny problém pre vás a aby ste spokojný. 3.Staráme sa o našich vážených zákazníkov,a bude sa vždy snaží pomôcť,dúfam, že na vytvorenie dlhých podnikania s vami.

  • Materiál: Polyester
  • Číslo Modelu: -
  • Položka Druh: Modlitba Čiapky
  • Oddelenie Meno: Dospelý

Napísať recenziu

Môžete tiež rád!