!!! Exkluzívny predaj !!! Znížená cena

Nové Vysoko Kvalitné Silikónové Ochranné Anti Slip Cover Ochranné puzdro Pre PS5 Radič Gamepad Príslušenstvo

Výpredaj
Znížená cena
Nové kolekcie

Nové Vysoko Kvalitné Silikónové Ochranné Anti Slip Cover Ochranné puzdro Pre PS5 Radič Gamepad Príslušenstvo

Hodnotenie:
0%
4.75 / 5 ( 4 )
SKU
p167854

Štítky: ovládanie hry, počet park, kryt ps5, ovládanie ps5, android gamecube gamepad, de ovládač, consol ps4 pro, skrutka m3 5 plechov, ps5 vinyl, ps5 nálepky.

Skladom
€1.99 €4.99

Nové Vysoko Kvalitné Silikónové Ochranné Anti Slip Cover Ochranné puzdro Pre PS5 Radič Gamepad Príslušenstvo

Funkcie: 1. Perfektný Strih: Tento silikónový ochranný kryt je vhodný pre PS5 Regulátor (nie je vhodné pre ostatné modely).

2. Plnú Ochranu: Potom kryt funkcie plne uzatvorená dizajn, čím sa účinne bráni zariadenie pre PS5 Radič z toho, že je rozbité a poškriabaný.

3. Premium Materiál: Vyrobené z vysoko kvalitného silikónového materiálu, mäkké a trvanlivé.

4. Ľahký Prístup: Všetky tlačidlá a porty môžu byť prístupné, ľahký a odolný materiál poskytuje výbornú ochranu a grip pre vynikajúcu odolnosť hry.

5. Anti-sklzu a Praktické: Nie sú anti-slip častice na rukoväť, takže v prípade nebude padať na zem, keď používate zariadenie na PS5 Radič.

Špecifikácie:

Názov: Ochranný Kryt

Platné model: len pre PS5 Radič

Materiál: silikón

Farba: čierna, červená, biela, modrá (voliteľné)

Váha: cca 30g

Balenie Zoznam:

1*Silikónové puzdro pre PS5 Radič

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.1. 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka.2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.

  • Kompatibilné Značka/Model: ŽIADNE
  • Číslo Modelu: Ochranné puzdro Pre PS5 Radič Gamepad
  • Názov Značky: Rondaful
  • S USB: --
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

2020-12-24 Great. Very satisfied .. Thanks to the grip, the maintenance of the controller is firmer...
5/ 5 stars
2021-01-29 Looks very sexy when sleeved ^^
5/ 5 stars
2021-01-06 Nice one! Good grip.
4/ 5 stars
2021-02-02 .
5/ 5 stars
Napísať recenziu

Môžete tiež rád!