!!! Exkluzívny predaj !!! Znížená cena

Vysoko Kvalitné Diaľkové Ovládanie Auta 1:20 vysokorýchlostný RC Car Jazdy na Športových Autách, Drift Pretekárske Auto RC Vozidla, Hračky, Darčeky Pre Deti

Výpredaj
Znížená cena
Nové kolekcie

Vysoko Kvalitné Diaľkové Ovládanie Auta 1:20 vysokorýchlostný RC Car Jazdy na Športových Autách, Drift Pretekárske Auto RC Vozidla, Hračky, Darčeky Pre Deti

Hodnotenie:
0%
5.00 / 5 ( 1 )
SKU
p167916

Štítky: rc, rc truck, rc drift, maverick auto rc, auto dobré, autá na diaľkové ovládanie rc drift, auto nálepky, auto rc, mustang diaľkové ovládanie drift, auto rc drift.

Skladom
€4.26 €6.26

Odrážky:

1、Viaceré Funkcie: Toto diaľkové ovládanie auto môžete riadiť vpred/vzad, odbočiť vľavo/vpravo a robiť drift kúsok. A oslepujúce svetlá dizajn robí auto viac priťahuje.

2、Silný Motor: diaľkové ovládanie auta je vybavený výkonným motorom k dosiahnutiu vysokej rýchlosti, jednoduché ovládanie, vám poskytujú úžasnú pretekárske skúsenosti.

3、Anti-sklzu Pneumatiky: Toto diaľkové ovládanie auta je navrhnutý s anti-sklzu pneumatiky robiť kúsky pružne, vhodné pre jazdy na koberci, na podlahy a všetkých terénoch.

4、Stabilná regulácia: Táto diaľkové ovládanie auta prichádza s 27 mhz kontrolu frekvencie pre hraničné kontroly na vzdialenosť a viac stabilné ovládanie, dosiahnutie lepšieho výkonu.

5、Bezpečné Použitie: diaľkové ovládanie auta je vyrobený z ABS plastu a elektronických komponentov, netoxický a ekologický. A okolo hrán je užitočné na ochranu detí pred získanie zranenia.

Špecifikácie:

Názov: 4CH Nabíjateľná Vysokej Rýchlosti RC Drift Pretekárske autíčko

Váha: cca 300 g

Frekvencia: 27 mhz

Materiál: ABS plast+elektronických komponentov

Autobatérie: 4*AA batéria (nie je súčasťou)

Diaľkové ovládanie batérie: 2*AA batéria (nie je súčasťou)

Rýchlosť: cca 15 km/h

Funkcia: vpred/vzad/otočiť doľava/otočiť doprava/svetlomety

Balenie Zoznam:

1*Diaľkové Ovládanie Auta

1*Diaľkové Ovládanie

1) akceptujeme Alipay , Západ Únie , TT . Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW .

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE .

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa MUSÍ PANELY H dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU . Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY ! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA , po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z Pspublishing.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

  • Vekové Rozpätie: > 3 rokov
  • Diaľkové Ovládanie: Áno
  • Materiál: ABS
  • Ovládanie Kanálov: 4 Kanály
  • Controller Mode: MODE2
  • Dizajn: Autá
  • Balenie Obsahuje: Prevádzkové Pokyny
  • Rozsahu: 1

Napísať recenziu

Môžete tiež rád!