!!! Exkluzívny predaj !!! Znížená cena

Kniha: Toyota Land Cruiser Prado (D) 1996-2002G. V. REM. Služba. že, pane. PROF. | Légie-Aвтодата

Výpredaj
Znížená cena
Nové kolekcie

Kniha: Toyota Land Cruiser Prado (D) 1996-2002G. V. REM. Služba. že, pane. PROF. | Légie-Aвтодата

Hodnotenie:
0%
5.00 / 5 ( 1 )
SKU
p16840

Štítky: hud displej bmw e87, frézovanie tabuľka hilda, lightning muž ponožky, hucci parfum black, lady catsuite latex, henna vlasy, farbenie 2020, henna kašmír negra, veľký bič čistiaci prípravok, základná doska asus gl.

Skladom
€18.69

Pred nami, druhá generácia stredne veľké Suv od značky Toyota, a hoci do dnešného dňa tento model stál na štyroch generácií, prvý a druhý z nich stále si zaslúženej obľube a dokonca môžete povedať, česť medzi motoristov, ktorí chápu v naozaj kvalitné stroje. Skutočne, tieto džípy sa ukázalo byť krásne a bezpečné, sú dobre prispôsobené na ruskej cestné a poveternostné podmienky, tak to je jednoducho nemožné "chytiť prekvapenie" ich aj v extrémnych situácii. Niet pochýb o tom, každý zodpovedný mich-motorista by mali pochopiť jeho auto, vedieť, ak nie všetko, potom takmer všetko o tom, ako správne používať a servis zariadení, čo sú funkcie elektrických zariadení, ako diagnostikovať a opraviť. Na neočakávané otázky alebo možný problém s stroj nemal kaziť deň vodiča, rovnako ako master, má zmysel venovať pozornosť Technická Príručka-opraviť manuálne Toyota Pôdy Cruiser Prado. Navrhované kniha sa zameriava na modely druhej generácie Japonské SUV, ktoré je, 1996-2002 roku vydania. Sú vybavené diesel výkon jednotky s турбонаддувом a elektronické ovládanie 1KZ-TE (3,0 litrov) a 1kd-ftv (3,0 litra Common Rail). Riadenie oboch ľavej strane a pravej strane.

Keď príde na Légie-avtodata Vydavateľstvo, potom môžete bezpečne vziať akýkoľvek z manuálov vydal v pevnej dôvere, že pred nami je jeden z najlepších technických manuálov v ruštine. A oprava príručka pre Toyota Pôdy Cruiser Prado, určené na oboch motoristov a profesionálnych majstrov Auto Služby, to sa ukázalo byť ako-vizuálne, informatívne, pohodlné na používanie. Kniha album formát obsahuje maximum informácií o prevádzke, potom diagnostika a opravy Japonské Suv. V tomto prípade, všetky informácie, ktoré je znázornené, a hlavný text je doplnený schém a tabuliek, referenčný materiál. Napríklad, twin rozmery dielov s limitmi ich možné nosiť, požadované mazivá a viac, sú označené. Manuál poskytuje prehľad o návrhu na Ostrove, Jeep, tak, aby všetky jej súčasti sú zobrazené ako v spoločnom systéme, a samostatne, a otázok o spravovaní z nich čitateľ nebude vzniknúť. Otvorí knihu podrobné používateľská príručka Toyota Pôdy Cruiser Prado. A ďalšia kapitola "ide" všetko, čo je spojené s údržbou Toyota-intervaly preventívnych opatrení a ako ich vykonanie, či je kontrola a výmena chladiacej kvapaliny alebo výmena oleja v distribúcii box.

Nie je ťažké nájsť v knihe a všetky elektrické obvody Toyota Pôdy Cruiser Prado, ktoré je dôležité najmä pre pánov, zaoberajúce sa elektronickým "náplň" Džípu. Na stránkach tejto príručky, všetky jednotky, jednotky a systémy stroja sú prezentované podrobne, vrátane montáž a demontáž procesu, ako aj úpravu týchto komponentov, napríklad, systém samozrejme stability (VSC), riadenia a pozastavenia. Ako podrobné...

  • Názov Značky: ŽIADNE

Napísať recenziu

Môžete tiež rád!