!!! Exkluzívny predaj !!! Znížená cena

8pcs/pack 6typ 14g žaba lákať návnadu jeden z ostnatého chvost háčik snakehead lákať thunder hru frog popper wobbler lákať návnada

Výpredaj
Znížená cena
Nové kolekcie

8pcs/pack 6typ 14g žaba lákať návnadu jeden z ostnatého chvost háčik snakehead lákať thunder hru frog popper wobbler lákať návnada

Hodnotenie:
0%
0 / 5 ( 0 )
SKU
p168540

Štítky: snakehead, popper, crankbait ryby, nášivka na žehličky na, harajuku vetrovka, ryby popper, žaba plyšové, žaba klobúk, LURE, žaba umelé.

Skladom
€17.21 €23.90

dostanete 8pcs pod obrázok, ktorý znázorňuje, 14g/6typ žaba návnad v parcely, táto žaba návnada má jeden z ostnatého Orgin ostrý hrot háčika na chvost časť s kovovými hluku lyžice príslušenstva.

máme farba 1#,5#,6#,7#,8#,9#,10#,svietiace biele (nezobrazuje sa na obrázok nižšie) spolu 8 druh farby je dostupný na sklade, farba je úplne rovnaký so nižšie farba grafu, prosím farba grafu.

zašleme vám 8pcs žaba lákať s vyváženie farieb sú farby 1#,5#,6#,7#,8#,9#,10#, svietiace biele, alebo ako kupujúceho požiadavka súkromného výber.

Poznámka: pošleme jednu ostnatým háčik žaba lákať návnadu, ale nie s manželskou háčiky žaba. prosím, láskavo poznamenať!

Byť

Nižšie uvedené obrázky sú len pre referenčné účely nášho žaba lákať kože a maľovanie vyhotovenia!

  • Číslo Modelu: umelé žaba lákať návnada
  • Názov Značky: ucatchok
  • Kategória: LURE
  • Poloha: JAZERO
  • Druh: Umelé Návnady

Napísať recenziu

Môžete tiež rád!