!!! Exkluzívny predaj !!! Znížená cena

Face lift ultrazvuk časti strojov zamerané snímače hifu hlavu kazety

Výpredaj
Znížená cena
Nové kolekcie

Face lift ultrazvuk časti strojov zamerané snímače hifu hlavu kazety

Hodnotenie:
0%
0 / 5 ( 0 )
SKU
p169296

Štítky: hifu vysokej stroj, hifu, držiteľ hifu, sephora mini tváre, cavit, kavitácia stroj ultrazvukové, šablóny hifu vmax, fyzioterapia ultrazvuk, tváre hifu, ultrazvuk stroj lekárske fyzio.

Skladom
€135.26 €182.78

Face lift ultrazvuk časti strojov zamerané snímače hifu hlavu kazety

Ktoré vedúci potrebujete, prosím zanechať odkaz Ďakujeme!

Pracovný Princíp

Ahoj FU krásy systém používa pokročilý nový high-intenzity zamerané ultrazvukové technológie(Hi-FU pre krátke). Stroj bude uvoľňujú vysoko koncentrované zameranie sonic energiou, ktorá môže preniknúť priamo do kože a hlboké SMAS pokožku tváre tkaniva, ktoré môže stimulovať a obnovenie pleti kolagén, a tým utiahnite kože a odstránenie vrások. Úspešne dosahuje pomerne dobré výsledky z kože sprísnenie a face lifting bez akejkoľvek pomoci invazívne chirurgické zákroky.

5 Ošetrenie Hlavy DS1.5 Pre oko Okolo Omladenie Pleti, Bielenie Vrások, Odstránenie DS3.0 Pre TVÁR, ČELO Omladenie Pleti, Bielenie Vrások, Odstránenie DS4.5 Na Krk TVÁR Omladenie Pleti, Bielenie Vrások, Odstránenie DS8.0 Pre telo, prípravkov na Chudnutie, Omladenie Pleti, Bielenie Vrások, Odstránenie DS13.0 Pre telo, prípravkov na Chudnutie, Omladenie Pleti, Bielenie Vrások, Odstránenie Hlavy Špecifikácia 1,DS-4.5 pre prenos frekvencie 4HMz vysokej intenzity zamerané ultrazvukové kože a podkožného tkaniva,ultrazvukové preniká do dermis hĺbka 4,5 mm,priamy prístup k Superficail Svalovej Aponeurotic Systém vrstvu podkožného tkaniva,liečiť tenkú kožu,ako čelo,bradu a krk. 2,DS-3.0 Pre prenos frekvencie 4MHz vysokej intenzity zamerané ultrazvukové do dermis kožného tkaniva,ultrazvukové preniká do dermis hĺbka 3,0 mm,konkrétne zodpovednosť toactivate kolagénu dermis kože,účinne konsolidovaný prehľad liftingový účinok,tiež môže zlepšiť hrubé póry a redukuje vrásky. 3, DS-1.5 Pre prenos frekvencie 4Mhz vysokej intenzity zamerané ultrazvuku do tkaniva pokožky ,ultrazvukové, že preniká do hĺbky 1,5 mm,konkrétne zodpovednosti, ak chcete aktivovať tenké epidermis tkaniva. 4, DS-8.0/13.0 Pre prenos frekvencie 4Mhz vysokej intenzity zamerané ultrazvuku do tkaniva pokožky ,ultrazvukové, že preniká do hĺbky 8,0/13.0,konkrétne zodpovednosti, ak chcete aktivovať tenké epidermis tkaniva.

  • Veľkosť: 20*20*10
  • Štandardné Napätie: 220V
  • Výrobný proces: Stroj Vyrobený
  • Číslo Modelu: face lift
  • Zdroj Napájania: Žiadne Elektrické
  • Materiál: Plastové
  • Názov Značky: miruoou

Napísať recenziu

Môžete tiež rád!