!!! Exkluzívny predaj !!! Znížená cena

Pre Philips E103 Kryt Batérie Náhradné

Výpredaj
Znížená cena
Nové kolekcie

Pre Philips E103 Kryt Batérie Náhradné

Hodnotenie:
0%
5 / 5 ( 1 )
SKU
p169950

Štítky: batérie philips e102, klávesnica prípade philips e103, 4 kanálový mikrofón, magic spievať, philips lcd e103, philips xenium e570, dual železničnej pickup, batérie philips telefón, kryt batérie xiao mi 9, klarinet zvuk.

Skladom
€7.82 €8.23

Pre Philips E103 Kryt Batérie Náhradné

Vysoko Kvalitné,Konkurencieschopné Ceny, Dobré Služby Zákazníkom Profesionálne QC Tím a Veľké Balenie Veľké množstvo na sklade, Rýchle Dodanie --Do 24 Hodín, Doprava Kúpiť viac ako dva kusy, dáme veľké zľavy nás kontaktovať. Ak ste servisu alebo veľkoobchod. prosím, kontaktujte nás.

Po Predaj A Služby Zákazníkom

1.Vďaka za vaše objednávky, pretože vaša dôvera,či tam je nejaký problém ,prosím, kontaktujte nás. Budeme sa snažiť vyriešiť váš problém. 2.Ak má nejaký problém,prosím neotvárajte sporu. budeme kontrolovať, dôvod a sme zodpovední obchod.Ak je to náš problém, budeme sa zaväzujú, náš responsiblity.Nebojte sa na to. 3.Ak nie ste profesionálny Opravy osoba,prosím, choďte do opravovne a pomôžu vám test po prvé.ak je to ok, potom sa ich opýtate na inštaláciu to. prosím, nenechajte inštalácie povedal, že to nie je ok. pretože sa musíte platiť za telefón, náhradné poplatok. 4.Položka sme sa to vyskúšať. ak častí má problém, prosím, kontaktujte nás do 48 hodín.

Satisfacation Nám 5 Hviezdičkový

Spokojnosť je veľmi dôležitým pre nás, prosím, nedávaj nás Negatívnu spätnú väzbu( jedna hviezda, dve hviezdy,tri hviezdy sú všetky záporná spätná väzba), Ak máte akýkoľvek problém, kontaktujte nás, prosím, pred ktoré ste nám negatívnu spätnú väzbu. Prosím, dajte nám 5 star DSR (Podrobné Hodnotenia Predajcu), Prosím e-mail nás pred otvorení sporu a negatívnu spätnú väzbu. niekedy nemusíme odpovedať na vaše maily rýchlo, pretože mnoho správ, ktoré je potrebné odpovedať a časové pásmo rôzne. prosím, pomôcť pochopiť a dáme vám odpoveď.

Prepravný a sledovací

1.Zabezpečíme prepravy do 2-7days(vylúčiť víkend a dovolenku), po úhrade potvrdené Pspublishing.sk. 2.Budeme používať Pspublishing.sk Štandardné alebo Priamo na lodi mimo menej ako 2 kg výrobku 3.Ak sa nechcete dostať do prepravnej čas. prosím, kontaktujte.spýtajte sa nás predĺžiť doprava alebo zisťovať dôvod.

  • Číslo Modelu: Pre Philips E103

2021-02-04 Thanks o lot. It fits perfectly!
5/ 5 stars
Napísať recenziu

Môžete tiež rád!