!!! Exkluzívny predaj !!! Znížená cena

Pre Xiao M365 Pro Vystužené Hliníkovým Náhradný Zámok Opravy Závesov Dvierok Skúter Posilnené Sklopný Háčik Plus

Výpredaj
Znížená cena
Nové kolekcie

Pre Xiao M365 Pro Vystužené Hliníkovým Náhradný Zámok Opravy Závesov Dvierok Skúter Posilnené Sklopný Háčik Plus

Hodnotenie:
0%
5.00 / 5 ( 1 )
SKU
p171612

Štítky: podlahy xiao 365 pro, záves záves, m365 bezdušové, tabuľka xiao 365 pro, zámok xiao m365 pro, záves znamenie, m365, mijia, m365 pro šok, m365 časť.

Skladom
€4.24 €7.71

*1.Vhodné pre Xiao M365 Pro vystužené hliníkovým náhradný zámok opravy závesov dvierok. *2.Odskrutkujte starý zámok, udržať skrutku bezpečné, ako budete používať rovnaký pre náhradného dielu. *3.Na punč pin potrebujete uistite sa, že ste to od správnej strane. Uistite sa, že ste si ho ZĽAVA DOPRAVA (pri pohľade z prednej časti skúter, nie od volantu strane). Stanoviť skúter, dať niečo pevné pod skladací mechanizmus. Uistite sa, že dávať pozor na káble! Ich presunúť preč skôr, každý úder inak budete zlomiť. *4.Naneste mazivo, olej alebo WD40 pin a nechajte ho na chvíľu. Niektorí zákazníci uprednostňujú horúci vzduch, namiesto toho, aby sa mierne teplo pin. *5.Uplatňovať 4 mm punč nástroj a udrel ho ťažko viackrát. Opäť pozor na káble. *6.Prijať nový zámok a použiť rovnaký skrutku, aby ho znova zapnite. *7.Otočte skúter hore nohami ako pin musí byť vložená z druhej strany (z prava DOĽAVA pri pohľade z prednej časti scooter) *8.Uistite sa, že sledovať pin. Vložte pin vnútri a potom použiť úder nástroj opäť. To by malo ísť v pomerne ľahko. Premiesime, až kým jeho zarovnané z oboch strán. *9.Prestavte vaše hriadeľ zámok/bolt, uistite sa, že nový zámok záhyby v dobre. Nie je nad utiahnite to, ale nerobia to príliš voľné buď (len dosť odpor a nie je hrať v kmeni/závesov).

Materiál:Kov Voliteľná Farba:Čierna,Červená,Strieborná (Ako Obrázky znázorňujú) vezmite Prosím na vedomie: Namiesto dierovanie celý pin sa niektorí členovia komunity radšej len znížiť kovový kolík z oboch strán zámok a potom punč zostávajúce bity. Môžete tiež skúsiť pomocou podpredseda a skrutky ak dierovanie von pin nie je práca pre vás. Obsah Balenia: 1 * Skladacia spona Poznámka: 1.Všetky obrázky sú profesionálne farebne odlíšené, ale kvôli rôznym okolitého svetla a rôznych displej nastavenia zariadenia, môžu byť niektoré odchýlky medzi obrázkami na vás vidieť a položky seba. Prosím pochopiť. 2.Údaje sa meria ručne, môžu byť niektoré odchýlky, ale to nemá vplyv na použitie.

  • Voliteľná Farba: Čierna,Červená,Strieborná
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Číslo Modelu: Zliatina hliníka háčik
  • Druh: Iné
  • Materiál: Kov

Napísať recenziu

Môžete tiež rád!