!!! Exkluzívny predaj !!! Znížená cena

24PCS Vianočný Kalendár Darčeková Taška Sada 24 Dní Vrecoviny Adventný Kalendár Darček Šnúrkou Tašky DIY Vianočné Výzdoby s Klip

Výpredaj
Znížená cena
Nové kolekcie

24PCS Vianočný Kalendár Darčeková Taška Sada 24 Dní Vrecoviny Adventný Kalendár Darček Šnúrkou Tašky DIY Vianočné Výzdoby s Klip

Hodnotenie:
0%
5.00 / 5 ( 2 )
SKU
p171841

Štítky: calendario stenu 2021, a6 agendy, kvetinárstvo materiál, christma dekor pre domáce, adventný kalendár výroba textílie, advent, darček pre nový rok, adventnú kalendár box, adventný kalendár, 2021 kalendár.

Skladom
€3.99 €4.12

Odrážky:

1、Ideálne Adventný Kalendár Nastavenie: Náš Vianočný kalendár sada obsahuje 24 Vianočné tašky (4 rôzne elegantné farby), 24*2 číslo nálepky (2 rôznych roztomilý vzory), a 24 drevených videoklipy, rovnako ako 10m dlhé konopné lano.

2、Kvality Materiálu: Adventný kalendár darčekové tašky sú vyrobené s prírodné ľanové tkaniny, environmentálne a priateľské k pokožke, vlastniaca dobrú štruktúru a príjemné na dotyk. Sú umývateľné a robustné, bude mať veľa použiť rokov.

3、DIY Kalendár Zábava: využite tento DIY adventný kalendár nastaviť počas čakania na Vianoce prísť! Budete mať skvelé chvíle s týmito malý rozkošný tašky a s krásne nálepky v ňom, ich naplnení všetky druhy malých položky, ako sú cukríky, zákusky, čokolády, mince, ozdoby, atď.

4、Časovač Zábava: Vianočný kalendár pre deti 2020 a 24-deň časovač s kalendárom darčekové tašky sú zábavný spôsob, ako pre vás a vaše deti na odpočítavanie pred Vianocami, zvýšenie slávnostnú atmosféru svoje miesto. Roztomilý číslo nálepky istotu, aby sa to viac zaujímavý.

5、 Atraktívne Dekorácie: môžete byť obesený kalendár darčekové tašky s drevom klipy a konopné lano spoločne, aby sa garland banner, to je dobre vyzerajúci, vyvoláva ľudí dobrej nálade. Tiež môžu byť použité ako skvelé interiérové vianočné dovolenku dekorácie na rôzne príležitosti ako sú narodeniny, Thanksgivings, svadby, večierky, advent, atď.

Špecifikácia: Názov: Vianočné Odpočítavanie Candy Bag

Váha: cca 265 gramov

Materiál: bavlna, ľan

Balenie Zoznam:

24*Tašky

1 Rolka Konopné Lano

24*Klipy

1*Nálepky

  • Číslo Modelu: EN09831156
  • Tému Vzor: Vianočný stromček
  • Materiál: Bavlnená posteľná bielizeň
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Napísať recenziu

Môžete tiež rád!