!!! Exkluzívny predaj !!! Znížená cena

Kreatívne Železa Stoličky Zelené Rastliny, Malé Črepníkové Rastliny Domov Dekor Dosky Succulents Výsadbu Kvetináče Nordic Ozdoby

Výpredaj
Znížená cena
Nové kolekcie

Kreatívne Železa Stoličky Zelené Rastliny, Malé Črepníkové Rastliny Domov Dekor Dosky Succulents Výsadbu Kvetináče Nordic Ozdoby

Hodnotenie:
0%
5 / 5 ( 1 )
SKU
p172588

Štítky: kvet trávy, nordic váza, jardin, rastlina hrniec, tvár kvetináč, kovová váza, váza zdobia domov, váza, dinosaurov hrniec, hrniec zlata.

Skladom
€7.51 €10.73

Názov Produktu: Žehlička Stoličky Črepníkové Rastliny

Veľkosť Informácie (Dĺžka, Hrúbka, Výška):

Pozri foto vo výrobku možnosti

Je tam aj popis sa zobrazí v dolnej časti stránky podrobnosti

Materiál: Železa a skla ; kvalita je vysoká a chodidlách sú starostlivo zvárané a stabilný.

Zákaznícky Servis: ① 24 hodín, rýchle doručenie; ② 24-hodinové on-line služby; ③ nie je dôvod na vrátenie alebo výmena tovaru v lehote do 15 dní

Vnútorná výplň:

Používame bublina stĺpec a pena plnenie na ochranu tovaru pred zrážkou počas prepravy.

Vonkajšie balenie:

Vonkajšie balenie je vyrobené z kvalitného kartónu s silnú kompresiu odpor,ktorý môže chrániť tovar z toho, že je vylisované počas prepravy.

O predajni

1. Balík používa bublina stĺpec, ktorý je veľmi silné a výrazné.

2. Tam sú vysokej kvality, logistiky partnermi s cieľom zabezpečiť balíky sú na čas (niektoré balíky spolupracovať s úradný logistika)

3.Ak dostanete poškodenie položky, prosím nemajú negatívny komentár, môžete sa obrátiť na online zákaznícky servis, poskytovanie fotografie, overte ho reshipment pre vás

4. Ak zistíte, že niečo chýba, môžete sa obrátiť na online zákaznícky servis. Po kontrole hmotnosti, v prípade, že niečo chýba, môžete stráviť ho opäť zadarmo.

5. Ak logistika má nie sú aktualizované nové informácie na dlhú dobu, môžete sa priamo obrátiť na online služby zákazníkom vyriešiť za vás. Netvrdí, spory priamo. Ďakujeme za pochopenie.

6. Vonkajšia vrstva používa čierne vaky na balenie alebo žltá lepiaca páska na súkromie v zmysle balenie, ja a môj malý priatelia sú veľmi opatrní!

  • Názov Značky: BOMAROLAN
  • Materiál: Kov
  • Funkcia: Stolový Váza
  • Štýl: Pastoračné

2020-12-14 Very like pretty airs ี packaging good, have slight marks Get any recommended shop
5/ 5 stars
Napísať recenziu

Môžete tiež rád!