!!! Exkluzívny predaj !!! Znížená cena

Teplota nastaviteľné 110v spájkovačka auta 60w 220V obsahujúce železo tipy pinzety drôt spájkovanie desoldering čerpadla

Výpredaj
Znížená cena
Nové kolekcie

Teplota nastaviteľné 110v spájkovačka auta 60w 220V obsahujúce železo tipy pinzety drôt spájkovanie desoldering čerpadla

Hodnotenie:
0%
5.00 / 5 ( 4 )
SKU
p173372

Štítky: meterk spájkovačka auta 60w, 12 mm ws2811, proskit nástroj, 898d, nastaviť spájkovačka 60w, Spájkovacia Stanica, žehlička na spájkovanie, ts kliešte, spájky, kliešte, dlho spájkovanie kliešte.

Skladom
€5.34 €8.22

Funkcia

Funkcia 1: Teplota nastaviteľné Funkcia 2: extra spínač na ovládanie a vypnutím prístroja, ktorý je veľmi vhodný pre používateľov počas použitie, na ochranu a predĺženie životnosti spájkovačka.

Obsah balenia

Súbor 1--1pc spájkovačka Set 2--1pc spájkovačka+5 ks tipy+1pc vykurovacie teleso Set 3--1pc spájkovačka+5 ks tipy+1pc stojan+2ks spájky drôt+1pc kolofónie Set 4--1pc spájkovačka+5 ks tipy+1pc stojan+2ks spájky drôt+1pc kolofónie+2 ks kliešte+1pc drôt striptérka+1pc desoldering čerpadla

Www.goclever.com

1. Uchovávajte ju mimo dosahu Detí. 2. Udržať tip vždy zahrnuté cínom počas používania, nechcem rozoberať časti, keď je v práci. 3. Nepoužívajte silné kyseliny toku. 4. V prípade, že spájkovanie tip nelepí tin, prosím, poľský hrot s jemným brúsnym papierom. 5. Ak má dymu generované z hriadeľa kovových rúrok, keď používate ho na prvý krát, čo je normálne, nebojte sa, bude to zmizne v priebehu niekoľkých minút.

Obrázky

O Platbu

1.Na našu aplikáciu môžete použiť nasledujúce spôsoby platby: Visa, MasterCard, Maestro, Objavte karty a Diners Club card, American Express, QIWI, Boleto, bancontact, ideálne, Przelewy24, SMS Platby v Rusku(MTC, MegaFon, vzdušná čiara, TELE2) a Pspublishing.sk Vrecku.

2.Na našich webových stránkach (PC) môžete použiť nasledujúce spôsoby platby: Visa, MasterCard, Maestro, Objavte karty a Diners Club card, American Express, bankovým Prevodom, Webmoney, Yandex.Peniaze, Western Union, QIWI, DOKU, Mercado Pago, Boleto, bancontact, TEF, ideálne, Giropay, Sofort Bankovníctva, Carte Bancaire (Carte Modrá), Przelewy24, SMS Platby v Rusku (MTC, MegaFon, vzdušná čiara, TELE2), Platba v Hotovosti (Euroset, Syvaony, ruský Poštou), a Pspublishing.sk Vrecku.

3.Vezmite prosím na vedomie, že suma, ktorú ste zaplatili neobsahuje tarify môžu byť účtované podľa vášho ciel, ale väčšina produktov sú bez poplatku povinností. Ak máte akékoľvek problémy, prosím, neváhajte a kontaktujte nás.

O Dopravu

1.Nechajte nám svoj presné informácie o zásielke(vrátane úplné meno, úplná adresa a telefónne číslo), pri umiestňovaní, aby sa uistite sa, že ste mohli dostať balíček hladko.

2.Vzhľadom na víkend čas, sviatky v rôznych krajinách alebo iných dôvodov hodných osobitného zreteľa, Niekedy dodacia lehota nie je tak presný, ako sľúbil lodnej spoločnosti. Ak nechcete dostávať balík do 45 dní, prosím, kontaktovať priamo s nami o pomoc, sme vám k službám kedykoľvek. Prosím, nedávaj nás negatívne recenzie, pretože poštovné je čas, pretože nemôžeme ovládať.

O Po-predajný Servis a Recenzia

1.Po prijatí tovaru, Ak tam má všetky kvality problém, kontaktujte nás prosím v prvom čas, budeme loď, ktorú nový alebo vrátenie dane na základe vašej situácie.

2.Váš názor je pre nás veľmi dôležité, prosím zanechať váš drahocenný spätnej väzby z 5 hviezdičiek, a nahrať nejaké fotky alebo video, Ak sa vám páčia naše produkty, ďakujem!

3.Ak nie ste spokojní s našimi výrobkami, prosím povedzte nám váš problém bezprostredne predtým, než napíšete recenziu, náš kolega bude reagovať vás a dať vám uspokojivé riešenia, Prosím, nenechávajte negatívne preskúmať priamo, ešte raz vďaka.

  • Príkon: 110V/220V AC
  • farba: Biela
  • Spájkovačka Nastaviť: K dispozícii
  • Zapojte: EU/US/UK/AU
  • Výstupný Výkon: 60W
  • Položka: nastaviteľné spájkovačka s vypínačom
  • Oem: K dispozícii
  • Názov Značky: NoEnName_Null
  • Je To Inteligentné Zariadenie: No
  • Vstup Voltagle: 110V/220V
  • Funkcia: Prepínateľné Spájkovačka
  • Výstupná Teplota Vody: 200 " c-450'c
  • kompatibilné Spájkovačka tip: 900M-T
  • Číslo Modelu: BW-100k
  • N.W.: 95g
  • Teplotná Stabilita: Stabilný
  • Rozmery: 8.66 cm dlhé

Napísať recenziu

Môžete tiež rád!