!!! Exkluzívny predaj !!! Znížená cena

HC0131 PRZY Campanula Námestie Mydlo Kvet Silikónové Formy Sadrové Čokoláda Sviečka Candy Formy Hliny Živice Formy Eco-friendly

Výpredaj
Znížená cena
Nové kolekcie

HC0131 PRZY Campanula Námestie Mydlo Kvet Silikónové Formy Sadrové Čokoláda Sviečka Candy Formy Hliny Živice Formy Eco-friendly

Hodnotenie:
0%
5 / 5 ( 1 )
SKU
p175492

Štítky: živica plesní, plesne, ucho živice plesní, dvere formy živice, živica štítku plesní, živica bat plesní, cristmas živice plesní, nohy živice plesní, úcta živice plesní, tiger živice plesní, pádlo živice plesní.

Skladom
€11.17 €11.52

Vitajte v našom obchode prvý.Láskavo radí: Pred zakúpením produktov, prosím, skontrolujte veľkosť pozorne , možno To nie Je ako larage ako svoj obraz ,vďaka.

HC0131 PRZY Campanula Námestie mydlo kvet Silikónové Formy kvety Mydlo Formy Hliny Živice Sadrové Čokoláda Sviečka Candy Plesní

Formy Materiál Silikón veľkosť Produktu

6.5*6.5*3.5 cm Mydlo hmotnosť 153g Formy hmotnosť 248g Formy farba náhodné Pracovná teplota -40C do 220C

1 . Umývanie pred prvým použitím. Prosím namočiť plesní v zriedenej čistiaca kvapalina pre 10-30 minút. Použite mäkkú špongiu alebo mäkkú handričku na čistenie. Nepoužívajte tvrdé predmety, aby sa zabránilo poškriabaniu a poškodeniu formy .

2. Suché ho vo vzduchu.

3. Plný rozpusteného mydla alebo čokolády do formy.

4. Čaká na chladenie (môžete ju dajte do chladničky na rýchle chladenie).

5. Zúčastniť sa na výrobok z formy.

6. Zvyčajne, formy práce teplota -40--230 stupňov celzia . Príliš vysoká teplota alebo nesprávne používanie spôsobov, ako sa k poškodeniu formy alebo skrátiť formy pomocou čase.

PRZY Forma je popredná spoločnosť špecializujúca sa na poskytovanie komplexných silikónové formy riešenia. Sme jedna z mála spoločností, ktoré integruje jeho state-of-stav Výskumu a Vývoja, výroby a marketingu. Vytvorené v roku 2012, sa stala jedným z najväčších silikónové formy výrobcov v Číne. Neprestajne sa snažíme pomôcť našim partnerov vo viac ako 50 krajinách na dosiahnutie ich tvorivé a obchodné ciele, poskytovanie komplexného riešenia na mydlo formy, sviečka, formy, čokolády a pečenie formy tvorby.

Sme držiteľmi viacerých patentov a registered trademark PRZY. Náš umelecký odbor a výrobné linky technici majú viac ako desať rokov skúseností v poskytovaní vysoko kvalitných produktov pre klientov z rôznych odvetví, aj odbornosť v lokalizácia a rýchleho prototypovania. Ponúkame vlastné formy služby podľa zákazníkov, nápady alebo koncepty.

Naše firemné venuje trvalo udržateľného rozvoja zeme. Našou víziou je poskytovať projekty, ktoré podľa svojej povahy definovať, čo to znamená byť udržateľný, pokiaľ ide o hospodárske, sociálne a environmentálne výsledky. A uvedomujeme si, že zlepšenie efektívnosti využívania zdrojov a zmierňovať dopady na životné prostredie sú dôležité aspekty stále viac udržateľný. Sme implementovali zásady tvorivých, obetavosť, harmóniu do systému výrobku riadenia životného cyklu, vaša spokojnosť a šťastie je naša motivácia poskytovať perfektné služby.

Ak máte akékoľvek otázky,prosím neváhajte a kontaktujte nás.

Vezmite prosím na vedomie, Prepravnými Podmienkami poskytovateľa.

Shiping

1. Budeme loď tovar v 3days po obdržaní vašej platby. Ale ak je vaša objednávka viac ako 20pcs pre každú položku, prosím, kontaktujte nás pre potvrdenie lode dátum.

2. Doprava zadarmo pre väčšinu krajín tým, Singapur Príspevok. Zvyčajne to bude trvať 10 až 30 dní. Pre niektoré špeciálne krajinách, bude to trvať viac. Prosím, láskavo byť trpezlivý.

3. Nie sme zodpovední za žiadne z vašich dovozných poplatkov a daní.

4. Ak váš celkovej objednávky suma je viac ako US$200, budeme loď tovar tým, EMS alebo DHL, čo je viac, rýchlejšie a bezpečnejšie, len s nástupom 3-12days. Ale prosím, kontaktujte nás pre potvrdenie ak vaša krajina môže byť doručená.

Návrat Politiky:

1. Prosím, uistite sa, že ste si prečítať celý popis a súhlasíte s tým, aby transakcie pred nákupom

2. Prosím, pozrite sa na svoju ADRESU opatrne pri spracovaní objednávky.

3. Všetky naše položky sú kontrolované a zabalené v dobrom stave pred odoslaním. Dúfame, že sa uistite, že každý zákazník bude mať dobré nakupovanie experiecne v našom obchode.

4. Ak nie ste spokojní so svojím nákupom si môžete vymieňať položky. Ale prosím, kontaktujte nás pre potvrdenie. Produkt by mal byť v dobrom stave a dobre zabalený. Kupujúci je zodpovedný za všetky ďalšie poplatky za doručenie.

5. Vaša odozva je veľmi dôležité, prosím zanechať dobrú spätnú väzbu, ak ste spokojní s našimi tovar a služby.

6. Prosím, kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne pripomienky alebo predložiť akýkoľvek spor na mieste. Budeme sa snažiť našich najlepších, ktoré vám pomôžu problém vyriešiť.

Zákaznícky servis a pripomienky:

Ak je problém s vašej objednávky, kontaktujte nás prosím najprv e-mailom alebo TradeManager. Budeme s vami spolupracovať na riešení problému.

Snažíme sa o 5-hviezdy v Spätnej väzby. Ak máte akékoľvek otázky alebo pripomienky, prosím kontaktujte nás a dajte nám vedieť, čo môžeme urobiť, aby váš zážitok lepší. Spokojnosť zákazníka je našou prioritou. Necháme pozitívnu spätnú väzbu pre zákazníkov, ktorí dokončiť transakciu s nami. Kontaktujte nás, ak nie ste, 5-hviezdy spokojní s našimi službami.

  • Tortu Nástroje Typ: Formy
  • Číslo Modelu: HC0131
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Materiál: Silikónové
  • So Sexuálnym Podtextom: No
  • Druh: Tortu Nástroje
  • Nemravný Obrázok: No
  • Certifikácia: SGS
  • Názov Značky: PRZY
  • Funkcia: Eco-Priateľský

2020-11-30 super
5/ 5 stars
Napísať recenziu

Môžete tiež rád!