!!! Exkluzívny predaj !!! Znížená cena

PRÁŠOK VENTILÁTOR KEFA VEĽKÉ 134 PRESNOSŤ BLUSH BRUSH 150 ŠTETEC ZVÝRAZŇOVAČ 152 buffer blush brush 154 - Krása make-up Mixér Nástroj

Výpredaj
Znížená cena
Nové kolekcie

PRÁŠOK VENTILÁTOR KEFA VEĽKÉ 134 PRESNOSŤ BLUSH BRUSH 150 ŠTETEC ZVÝRAZŇOVAČ 152 buffer blush brush 154 - Krása make-up Mixér Nástroj

Hodnotenie:
0%
0 / 5 ( 0 )
SKU
p176929

Štítky: bosch výstroj, 2, 5 mm skrutka, pre frags, mixér maľovať štetcom, zadarmo mixér kefy, predaj reálne techniky kefy, skutočné techniky brushs, 2.0 TDI, jessup mixér kefa, nadácia mixér kefa.

Skladom
€4.94

Názov : bdbeauty MUF-SEIRES Kefa

Farby : 134, 150, 152, 154

Materiál: Mäkké Syntetické Vlákna

Package: 1-Štetec / plastové puzdro

134 PRÁŠOK VENTILÁTOR KEFA - VEĽKÉ

Fanúšik-tvarované kefa s ohybný štetiny inšpirovaný Blízkom Východe. To je najviac často používaný na zvýšenie výstrihu a osvetliť tvár, sochárstvo svetlo a tiene. Typ vlákien: Vlnité. Odporúča textúry: Voľné a kompaktný prášok.

Tento veľký, vejárovité prášok kefa s mäkké, ale pevné vlnité vláknami, ktoré môžu byť použité na odstrániť prebytočný prášok z tváre a tela.

Pro tip: Bez tlaku, použite na prášok s výrobkami, ktoré sú potrebné rozsiahle aplikácie (kamufláž make-up), tak, aby zostali na mieste.

150 PRESNOSŤ BLUSH BRUSH

Veľmi pevné, veľmi presné, pružná štetec, ktorý je skosený na sculpt tvár s presnosťou. Tento profesionálny nástroj je v skutočnosti veľmi užitočné pre každého.

Používajú platiť powder blush a sochárstvo súpravy. Štetec sa dajú použiť na sculpt tvár na správny tvar pomocou tieňovanie a zvýraznenie.

Pro tip: V prípade fáze a veľmi sofistikované make-up aplikácie, tento štetec sa používa na tvarovať a transformovať tvar tváre.

152 ŠTETEC ZVÝRAZŇOVAČ

Táto pružná, zaoblené kefa je jemná základný nástroj použiť zvýraznenie práškov a krémy viac veľkoryso.

Použitie na ľahko a jemne zvýraznite tvár a telo. Jeho tvar a mäkké vlákna ponúknuť štedré produktu zberu pre stredne vysoké výplaty. Pro tip: V umeleckých make-up, jeho veľmi zaoblený tvar a pružnosť jej vlákna sa používa na zmiešanie Mokré Make-Up pre ešte, bezchybný výsledok bez pruhy. Jeho tvar je tiež použité na vytvorenie zaoblené vzory ľahko a rýchlo.

154 BUFFER BLUSH BRUSH

Tento nástroj bol navrhnutý ako holenie, štetec, je veľmi pevné, mužské a používa sa ako ekvivalent putty nôž. Veľmi vysoký výkon pre bábiku-ako červenať účinok.

Použitie na vytvorenie kontrolované powder blush žiadosť robí malé kruhové pohyby. To môže byť používané na zmes farieb rýchlo v závislosti na želaný výsledok, a je preto obzvlášť wellsuited pre použitie intenzívne farby, ktoré sú ťažšie pracovať. Film make-up umelcov rád to zvláštne tvarované štetec na nanášanie veľmi prírodná červená pre veľmi ľahké zdravo svietiť.

  • Množstvo: 1-Štetec
  • Kefa Materiál: Syntetické Vlasy
  • Veľkosť: Normal size
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Položka Druh: Make-Up Štetec
  • Používa Sa S: Prášok
  • Číslo Modelu: muf134, 150, 152, 154
  • Rukoväť Materiál: Drevo

Napísať recenziu

Môžete tiež rád!