!!! Exkluzívny predaj !!! Znížená cena

Vianoce Pug Tričko Pet Oblečenie pre Psov Pyžamo Kostýmy Šteňa Star Oblečenie Black Malý Pes Vesty Pre Čivava, francúzsky Buldog

Výpredaj
Znížená cena
Nové kolekcie

Vianoce Pug Tričko Pet Oblečenie pre Psov Pyžamo Kostýmy Šteňa Star Oblečenie Black Malý Pes Vesty Pre Čivava, francúzsky Buldog

Hodnotenie:
0%
0 / 5 ( 0 )
SKU
p177353

Štítky: 100ks bradavky krúžky, 100ks á mosadz, alcatel senzor 4030, 100ks mickey mouse, 100g váženie rozsahu, 4pcs bavlnená posteľná sada, 3 batérie prípade 3 7v, 200 marocký dirham, 15 watt led vonkajšie.

Skladom
€3.84

Pes Mikina Star Fleece spoločenské Šteňa Mačka Veľkosť XS S M L XL Psov Tričko Šaty, Kostým Pre francúzsky Buldog Hoodie

Členenie Položka Opis

Veľkosť:

Veľkosť Differences2-3 cm.Vezmite prosím na meranie hmotnosti len pre referenčné Veľkosť Dĺžka Hrudníka, Krku XS 19 cm/7.48" 31 cm/12.20" 21 cm/8.27" S 25 cm/9.84" 37 cm/14.57" 25 cm/9.84" M 30 cm/11.81" 47 cm/18.50 osoba" 31 cm/12.20" L 36 cm/14.17" 51 cm/20.08" 36 cm/14.17"

Package Množstvo:1 x Pes Mikina

Zobraziť Produkt

Ako Objednať

Spätná väzba

1. Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím zanechať váš pozitívna spätná väzba a 5 hviezd . A pls povedzte nám, dáme vám $1 ZĽAVU pri ďalšej objednávke.

2. Ak nebudete spokojný našich produktov, pls kontaktujte nás pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. Zaručujeme, budeme 100% vyriešiť akýkoľvek problém pre vás.

Prepravné Informácie

1. Príprava Čas: potrebujeme 5-10 pracovných dní na prípravu vašej objednávky podľa našich mnohých objednávky každý deň.

2. Doprava Zdarma Na Celom Svete

3. APO/francúzskej polynézie/DPO Doprava

Ospravedlňujeme sa, že P. O. Boxov a vojenské adresy (APO, francúzskej polynézie) nemôže byť dodaný. Pre NÁS územia, prosím zanechať komentár, keď ste zadaní objednávky. Napríklad, ak ste boli v Guam, Puerto Rico, môžete štátu, Guam, Puerto Rico v krajine časti. Zákazníci z Brazílie, mali by zanechať odkaz, aby nám vaše 11-ciferný CPF ako vlastných potrieb.

O Cla

Vzhľadom našich zákazníkov výhodu, Sme nútení loď vašej objednávky poštou. Vezmite prosím na vedomie, však, clo je mimo našej kontroly nemôžeme guarrante žiadne dane, poplatky a nebude mať žiadne dane, poplatky. Ale my sa vrátime vám peniaze pre expresná doprava(ak ste zaplatili) na váš účet do 24 hodín. Úprimne sa ospravedlňujeme sa za prípadné nepríjemnosti môže spôsobiť.

Poznámka:

Ak sa rozhodnete zdarma možnosť, vaše zásielky budú doručené priamo domácej len raz, alebo ho pošle na váš miestnu poštu, potom musíte mať svoje poradové číslo a vaše osobné ID zbierať svoje položky.Budeme vás informovať hneď, akonáhle sa váš parcely boli rozoslané.

Ak sa rozhodnete, expresná doprava, prosím, nezabudnite zanechať svoje kontaktné číslo, je to potrebné pre express lodnej dopravy.

Návrat Politiky

V našom internetovom obchode robiť predať na základe ich vynikajúce vzory a osvedčená spoľahlivosť. Takže kvalita je zaručená. Tiež máme QA tím a vyskúšať svoje objednané produkty sú správne, kým sú zabalené a odoslané. Ale musíte potvrdiť vaše šaty veľkosť starostlivo pred nákupom ( veľkosť merania sa budú zobrazovať pod každej položky ).

Návrat & Exchange inštrukcie

Pozor : nemôžeme akceptovať zmenky alebo zrušenie po vaša objednávka bola odoslaná.

Tieto informácie je potrebné, keď sa budete odrážať problém:

*Číslo objednávky

*Položky SKU číslo

*Obrázok je chybný korálky.

Ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa vrátenia tovaru, neváhajte a kontaktujte nás!

  • Druh: pes
  • Sezóna: Jar/Leto
  • Predaj Kanálov: Maloobchod,Veľkoobchod(dať zľava)
  • Obchodný manažér: cn1514553189xenx
  • vzor: Tlač
  • Funkcia: Obrovské Zásobené
  • Veľkosť: XS,S,M,L
  • Materiál: 100% Bavlna
  • farba: čierna
  • Názov Značky: DOGGYZSTYLE
  • Názov produktu: pes mikina

Napísať recenziu

Môžete tiež rád!