!!! Exkluzívny predaj !!! Znížená cena

1pc Zubné Matice Kapela Záloha Tvorí Podpora Film Plastov Univerzálny Klip Zubár Matice Klip

Výpredaj
Znížená cena
Nové kolekcie

1pc Zubné Matice Kapela Záloha Tvorí Podpora Film Plastov Univerzálny Klip Zubár Matice Klip

Hodnotenie:
0%
0 / 5 ( 0 )
SKU
p179531

Štítky: cofferdam, nerezová zubné matice, stomatológia matice, zub matríc, stomatológia nástroj, polyester matice pásma, zubné nástroj, zubné absorpčný, 3 zuby band, zubný plak.

Skladom
€2.87 €4.11

Členenie položka Opis: názov Výrobku: bar typ Matice Tvorí Klip Materiál: Nerezová oceľ Uesd na podporu Výkres Tvarované Kovové Matice Balenie: 1 ks Vyrobené z kvalitných zdravotníckych triedené AISI 304 nemecký Nehrdzavejúcej Ocele. Zaistené, aby spĺňal medzinárodné štandardy kvality ako ISO 9001:2008, ISO 13485 . Vysoko leštený povrch pre estetické a odolnosť voči korózii. Plne autoclavable a je opakovane použiteľný.

Balenie zoznam:

1pcs, ako môj obraz zobraziť

V súčasnosti môžete platiť pomocou Boleto, Visa, MasterCard, Viazaný,Boleto,Western Union. Viac možností platby budú k dispozícii na Pspublishing.sk v budúcnosti .

1.Tovar ste si objednali budú zverejnené v tretí pracovný deň po prijatí platby. (Budeme vás informovať e-mailom, ak akékoľvek oneskorenie došlo v dôsledku dovolenku udalosti.) 2.Všeobecne dodacia lehota je medzi 5-60 pracovných dní. (Po dopravy začal, aby sa bude monitorovať a sledovať položky budú zverejnené na Pspublishing.sk.) 3.Upozornenie nebudeme zodpovední za ciel, môže byť ciel v dôsledku niektoré krajiny colnej politiky .Akonáhle sa to stalo, prosím, colné odbavenie sami. Príručka na riešenie problémov, ako nižšie

* Prosím, kontaktujte nás pre podrobnejšie informácie o správy, e-maily alebo obchodný manažér.

* Skontrolujte, či balík, a položku opatrne. * Ak máte akékoľvek iné požiadavky mohli by ste nám povedať!

* Pozrite si prosím balíček a položku pozorne, a uistite sa, že tam nie je žiadny problém. * Ak máte akýkoľvek problém, alebo nie sú úplne spokojní s nákupom, neváhajte a kontaktujte nás najskôr pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. Budeme vyriešiť problém uspokojiť vás. * Ak žiadny problém, prosím, zanechajte nám 5 star pozitívnu spätnú väzbu.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Položka Druh: Bielenie Zubov
  • Veľkosť: Moderate
  • Názov produktu: Zubár Matice Klip
  • NET WT: 40 g
  • Názov Značky: GLONXD
  • Číslo Modelu: Zubné Liatie Klip
  • Package: 1 Kus
  • Zložka: Z Nehrdzavejúcej Ocele

Napísať recenziu

Môžete tiež rád!