!!! Exkluzívny predaj !!! Znížená cena

Ca-23Rs Pl259 So239 Rádio Konektor Adaptéra Repeater Koaxiálny Antény Prepäťová ochrana

Výpredaj
Znížená cena
Nové kolekcie

Ca-23Rs Pl259 So239 Rádio Konektor Adaptéra Repeater Koaxiálny Antény Prepäťová ochrana

Hodnotenie:
0%
0 / 5 ( 0 )
SKU
p179634

Štítky: so239 auto, mazda 5 navigačný systém, digitálne televízne antény, indoor anténa, 144mhz 430mhz anténa, pl259, konektor so239, konektor pre uhf, konektor pl259, HDTV, android tesla.

Skladom
€10.46 €13.95

Ca-23Rs Pl259 So239 Rádio Konektor Adaptéra Repeater Koaxiálny Antény Prepäťová ochrana

Prevádzky: 1 Pri používaní Koaxiálny Lightning prepäťovú ochranu, pod odkvapom,pripojte ho pomocou kábla antény,Pre pripojenie použite konektor(samec)konektor na oboch koncoch kábla antény. 2 Skoba alebo spájky, medený drôt.2.5 3.2 mm priemery,a pripojiť horný koniec drôtu lightning uniknúť zemi pochovaný hlboko v pôde, zemi.Odporúča sa pripojiť na položku a zem, ako je krátky, ako je to možné

3 uistite Sa, že zem osvetlenie chránič pevne .Odporúča sa, aby nájdete knihu na uzemnenie alebo sa poraďte s odborníkom v danej oblasti. (A) Používať izolované nezávislé zemi .Nie je podiel na zemi s power line bezpečnosť zem, ktoré sa používajú, aby sa zabránilo usmrtenia elektrickým prúdom. (B) Aby zem odpor ako malé, ako je to možné (C), Aby zem tanier oblasti ako široká, ako je to možné povoliť platne na kontakt so zemou pôdy ako širokú oblasť ako possiable podľa burming široký medeného plechu.

(D)Izolovať zemi, ako ďaleko, ako je to možné s inými zemi.(E) Vzhľadom na dobré nie je vodotesný ,lokalizovať ich na miesto, kde nie je nevystavujte priamemu dažďu pádu, alebo ak môžu v styku s vodou ,prilepte ich pevne vode odolná lepiaca páska. Upozornenie 1 skontrolujte alebo vymeňte poistky poistka ,zase hliníkovou gombík whith ruku,sklonom prístroj a vezmi si to.Pri upevňovaní gombík,pomocou prsta skôr ako nástroj

2 Pri používaní vysoký antény, veže,zem základu veže s hrúbkou drôtu(napr.,medený drôt.viac ako 30 suquar mm hliníkový drôt ,nad 50 squal mm,prierez).Mount koaxiálny lightning poistka pod anenna,a zem sa poistka cez veže,V tomto prípade použiť lepiacu pásku na poistka pre weatherablility.

3 Throung dobrý je veľmi efektívny na ochranu pred elektrostatickým výbojom napätie spôsobené tým, hrom blesku,nemôžu zabrániť vysokej voltge a aktuálne spôsobené osvetlenie stoke.Aby sa zabránilo thunder ťah,nainštalujte thunder vodič s hrúbkou kábel je popísané vyššie, a pripojiť ich k zemi prúty

Farba: čierna + strieborná

Materiál: ABS+ kov

Na prepäťovú ochranu, je lightning amestor koaxiálnych konštrukcie.Prístroj je navrhnutý tak, aby absorbovať nárast zásahu bleskom na anténu v hornej časti spojiť a zem,a tak poskytuje celodennú ochranu pred bleskom pre vysielače,prijímače,atď.

1 Navrhnuté s dôrazom na vysokú bezpečnosť tento prístroj má zabudovaný v plyne-plnenie striedavá (s, ktorý prietokov a zem nárast v momente prudkého napätie prekročí stanovenú úroveň.

2This zariadenie robí akcie nárast vypúšťanie a obnovy, ako opakovane podľa potreby.Žiadna náhrada je prakticky potrebné .

3 By striedavá (s sa daed,to môže byť ľahko vymenený za nový

4 koaxiálny výstavby toto zariadenie zaisťuje vynikajúcu vysokofrekvenčné vlastnosti,širokú pásma a nízke straty a VSWR.

Frekvenčný Rozsah DC~2500MHz

VSWR Menej ako 1,1

Strata Menej ako 0,2 dB

Vydržať výkon 200W PEP

Napätie na výtlačnej začať DC230V±15%

Absolutórium napätie rázové vlny(1 x 40)V usa 1,000

Vydržať prúd rázové vlny(1 x 40)nás 6,000 A

Opakujúce sa plnenie rázové vlny(1 x 40)nás 500A,viac ako 500 krát DC230V±20%

Izolačný odpor DC 100V Viac než 10 000 M ohm

Konektor N Mužské / ženské N

Vonkajšie rozmery (Max.hodnota s dph.konektor) 78W x 41H x 20Dmm

Obsah Balenia: 1* Anténa Prepäťová Ochrana

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

  • Certifikácia: ŽIADNE
  • Číslo Modelu: Anténa Prepäťová Ochrana
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Napísať recenziu

Môžete tiež rád!