!!! Exkluzívny predaj !!! Znížená cena

1pc 1/2" 1/4" Stopkou Klasická Cove Bit S Ložiskom 2 Flauta Router Bitov Pre Dreva Konci Mlyn na Mletie Ostrenie Drevoobrábacích Nástroj

Výpredaj
Znížená cena
Nové kolekcie

1pc 1/2" 1/4" Stopkou Klasická Cove Bit S Ložiskom 2 Flauta Router Bitov Pre Dreva Konci Mlyn na Mletie Ostrenie Drevoobrábacích Nástroj

Hodnotenie:
0%
4.50 / 5 ( 2 )
SKU
p179975

Štítky: frez nechtov, trochu nechtov, kukurica fréza, fréza diamond, trochu router, fréza tryska, fréza nastaviť, fréza, kužeľ fréza, fréza na drevo.

Skladom
€8.58

FAQ

Otázka:Ako sledovať položky dodávané v Číne Príspevok? Odpoveď:môžete sledovať tento odkaz: www.17track.net Otázka:Je vaša cena obsahovať vlastné dane? Odpoveď:Nie, kupujúci je potrebné zaplatiť vlastnú daňovú závisí od rôznych krajov. Otázka:Ako môžem predísť extra vlastné poplatok? Odpoveď: Skontrolujte, s miestnymi DHL/TNT/UPS, že koľko hodnota faktúry je zadarmo vlastné poplatok. Potom povedzte nám a môžeme písať nižšiu cenu na faktúre. Otázka: Ak nechcem, aby sa položky, môžem sa vrátiť? Odpoveď: tovar môže poškodený keď dlho doručenie, nemôžeme akceptovať vrátenie tovaru, pokiaľ sme poslali nesprávne tovaru alebo máte problémy s kvalitou výrobkov. Otázka: Ako môžem vytvoriť veľké, aby s málo nižšiu cenu? Odpoveď: Ak potrebujete veľkú objednávku , môžete urobiť, nezaplatené objednávky. Potom skúste nás kontaktovať ohľadom ďalších podrobností.

Spätná VÄZBA

Vaša spätná väzba znamená veľa pre nás a aj ostatným kupujúcim, ako ste vy. Odpoveď:Ak ste spokojní s našimi výrobkami a služby, 5 hviezd spätná väzba bude veľmi ocenil. B:Ak nie je niečo v poriadku, pls neváhajte poslať správu alebo e-mail s nami pred bezkarbónového negatívna spätná väzba alebo otvoreného sporu. Budeme sa snažiť vyriešiť vaše problémy s najlepšie riešenie. Ďakujeme.

  • Priemer: 1/2" 1/4"
  • Názov Značky: NoEnName_Null
  • Číslo Modelu: Klasická Cove Bit
  • Materiál: Volfrám Kobaltové Zliatiny
  • Povlak: Tetrafluoroethylene
  • Celková Dĺžka: 30~80mm
  • Druh: Koniec Mlyn

Napísať recenziu

Môžete tiež rád!