!!! Exkluzívny predaj !!! Znížená cena

Stojí Boxovacie Vrece Ťažké Boxerské Vrece s Prísavkou Base Kop, Úder prísavky Základne Povinnosť Plné Fitness, Silový Tréning

Výpredaj
Znížená cena
Nové kolekcie

Stojí Boxovacie Vrece Ťažké Boxerské Vrece s Prísavkou Base Kop, Úder prísavky Základne Povinnosť Plné Fitness, Silový Tréning

Hodnotenie:
0%
0 / 5 ( 0 )
SKU
p180165

Štítky: boxovacie vrece box stojan, gumené nohy kremíka, boj kolónka, tašku punč, sen neba, ohňostroj prášok, podpora kolónka, loptu prísavkou, prípade sex, ťažké vrecia.

Skladom
€3.80 €4.64

Vlastnosti: Vysoko kvalitné polyvinylchlorid. Dobrú stabilitu, hrubé dno, skladacia, ľahko sa pohybovať. Mäkký materiál, nie používajte rukavice. Tento produkt využíva moderný dizajn polyvinylchlorid, bezpečný a netoxický materiál, bez všetkých neuhradených bezpečnosť ochrana. Oteruvzdorné, hladké švy, zvýšené vody na dne, jednoduché použitie, a hrať sa s inflatables. Udržať od pádu Tento projekt má biely plastový kryt na dne, môžete ho otvoriť a dať do ovzdušia, vody alebo piesku, je to v poriadku a jednoduché použitie. Použite Metódu: po Prvé, vyplňte dno vrecia s ryžou, pieskom alebo vodou, potom naplňte hornej komory s plynom. Špecifikácia:

Materiál: PVC

Farba: Žltá,Červená,Čierna

Dĺžka: 160 X 65 cm Balenie zoznam:

1 Boxerské Vrece Bez Vzduchového Čerpadla Poznámka:

1.Prosím, buďte si vedomí, že vzhľadom na monitore počítača zobrazenie farieb môže mať nejaký rozdiel medzi obrázkami a fyzické položky.

2.Tam je 2-3% rozdiel podľa ručné meranie.

  • Názov Značky: faroot

Napísať recenziu

Môžete tiež rád!