!!! Exkluzívny predaj !!! Znížená cena

Nová Kocka Skladacie Úložný Box Oblečenie Skladovacie Koše Na Hračky Organizátori Koše pre Škôlky, Kancelárske Skrine, Police Kontajner 2 veľkosť

Výpredaj
Znížená cena
Nové kolekcie

Nová Kocka Skladacie Úložný Box Oblečenie Skladovacie Koše Na Hračky Organizátori Koše pre Škôlky, Kancelárske Skrine, Police Kontajner 2 veľkosť

Hodnotenie:
0%
5 / 5 ( 4 )
SKU
p180435

Štítky: práčovňa kôš izgara, môže koša, ply úložné boxy, kolo skladovacích kontajnerov, electr skúter, offic tabuľka, kocky rubik, ika skladovanie, európa sklade poštovné, box storag.

Skladom
€10.00 €13.34

r Vitajte na ZIHANGHOME obchod podporujeme dropshipping, neváhajte a kontaktujte nás ak chcete získať viac informácií

-------(Pre pokles lodnej dopravy,by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás, ak by ste chceli.)

☞ Sme podporu drop-poštovné A Veľkoobchod

☞ drop-poštovné Objednávka Bude vyslať Do 24 Hodín. Prosím, zanechajte správu, podľa vašej objednávky

☞ drop-poštovné Č Faktúry Alebo Všetky Informácie Zahrnuté. ☞ drop-poštovné zákazník, ponúkame vám fotografie výrobkov. ☞ O produkte: Pre veľkoodberateľov môžu prispôsobiť logá a prispôsobiť akejkoľvek vzor alebo Akejkoľvek Veľkosti, Ak máte záujem o toto, prosím, neváhajte nás kontaktovať. Tešíme sa na vaše nami!

Ak máte akékoľvek otázky, Prosím neváhajte ma kontaktovať a my vám radi pomôžeme.Ďakujeme! Vlastnosti: 100% Zbrusu Nový & Vysokej Kvalite na plátne Vyrobený z plátno tkanina a Polypropylénové dosky, Naozaj Hrubé a Ťažké úžitkové textílie skladovacie koše neohýbajte ani inak dopadnúť Vynikajúce spracovanie, špeciálne tesný a hladký vzhľad robíme najlepšie Vyrobené z nadštandardný materiál, bez chemických chemických prísad, ľahký a sklopný dizajn šetrí miesto,kovové rukoväte sú viac pevné. Opatrenie 28*28*28 cm/30*30*30 cm Vysoko kvalitné skladacie koše,5 krát silnejšie a dlhšiu životnosť než bežné skladovacie koše,stojí za extra peniaze, Perfektné spracovanie, pekné detaily, najmä tesné a hladký vzhľad je jedinečný Dva kovové rukoväte, pevné vloženú lepenku a hrubé textílie Vyrobené z nadštandardný materiál, bez chemických zápach Prosím Poznámka:

1.Všetky Ázijské veľkosti sú taká malá v porovnaní s USA/EÚ veľkosti.To umožňuje 1-2 cm chyba.

2. Pretože osvetlenie a displeja, tam bude trochu farebný rozdiel , prosím, pochopiť

Ak máte akékoľvek otázky, kontaktujte nás, prosím! odpovieme do 24 hodín.

Komoditné displej:

Skladovanie Kocky Špecifikácie: Veľkosť pre každého: 28*28*28 cm (drobné odchýlky existuje) Farba: Sivá + kov rukoväť Hmotnosť: 9.2 libier pre 4 kocky Materiál: Plátno vonkajší povrch, PVE interiéru, s kartón linajkované. Metóda čistenia: utrite, nie umývateľný 1. Vhodné pre Skladovanie a Organizácie Zberných nádob na Váš Izba Organizované Ideálne riešenie pre decluttering vašej domácnosti Upratovanie a organizovanie domu nikdy neboli jednoduché úlohy! Teraz začnite zbaviť sa preplnených a príliv svoje veci, nech kocka zberných nádob na návrat útulnosť vášho priestoru. Čo môžem použiť na skladovanie nádoba organizovať? Môžete skladovanie a triedenie oblečenie, deky, uteráky,posteľná bielizeň, remeslá, knickknacks, deti alebo pet hračky, časopisy,knihy, umenie a remeslá, kancelárske potreby,remeselníkov,potraviny, práčovňa ,alebo tovar pre domácnosť, Kde môžete zberných nádob bude dať? Každý zberných nádob môže byť zastrčený v skriniach, príborníky,stolíky, pod posteľou, v skladovacích kocky, alebo poličku pre práčovňa,škôlka, plavidlá, izba, internáte,autá, prípravne, hračky izieb, kúpeľne, kuchyne a kancelárie,Hrať Oblasti, Dievčatá alebo Chlapcov Izba, Hosťovská Izba, Spálňa, Herňa, Obývacia izba, Jedáleň. 2. Pevná Konštrukcia a Stojí Peniaze Navyše Tieto kocky sú čisto ručne vyrobené z vysoko kvalitných vrecoviny, vystužené s kartónom, aby tvar, spodný kartón je ľahké dať nahor alebo nadol, keď skladacie alebo rozvinúť ich.Kvalitné kovové rukoväte robí kocky jednoduché na dopravu a tiež pekná ozdoba. Naše skladovanie kocky nie sú najlacnejšie ceny, ako kvalitu každého materiálu, čo používame, je nad normálnu kocky , s 1.6 libier hmotnosti každý. Robustný boxov a textílie môžu nosiť dobre, sú určite stojí za extra peniaze za "normálne" kocka zberných nádob.

  • Produkt: Oblečenie Organizátor
  • Kapacita: > 65 Alpine cukru
  • Špecifikácia: 28*28*28cm
  • Skladacie Hračky Úložný Box: Kocka Bin Organizátor
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Funkcia: Skladanie
  • Názov Značky: haojianxuan
  • Zaťaženie: 100 kg
  • Číslo Modelu: skladovanie bin organizátor
  • Štýl: Európa
  • Textílie Typ: Plátno
  • Materiál: Textílie
  • Technics: Lesklý
  • Deti hračky: Skladacia Skladovanie Kocka Kôš Kôš
  • Knihy a Oblečenie organizátor: Skvelé pre Škôlky, Deti Spálňa & Herňa
  • Vhodné pre: Skvelé pre Škôlka, detský kútik, Šatník, Domov Organizácie
  • Lattice Množstvo: celý
  • Druh: Skladovacie Boxy & Zberných Nádob
  • Použitie: Oblečenie
  • Tvar: Námestie

2020-12-21 Boxes of excellent quality
5/ 5 stars
2020-10-16 Good boxes!
5/ 5 stars
2021-01-09 This is much better quality than I was expecting. Looks really nice and is decently made. I would definitely recommend and will be buying more.
5/ 5 stars
2020-11-16 Great boxes! The closet is fine. And what is very important for me, you rarely meet such a size that 2 boxes rose on the non-standard shelf. I'm happy.
5/ 5 stars
Napísať recenziu

Môžete tiež rád!