!!! Exkluzívny predaj !!! Znížená cena

Altus S-AIR Bezdrôtové pripojenie PC Hudby Vysielač VZDUCHU-PC10T PC10T Bezdrôtové Audio Pre SONY

Výpredaj
Znížená cena
Nové kolekcie

Altus S-AIR Bezdrôtové pripojenie PC Hudby Vysielač VZDUCHU-PC10T PC10T Bezdrôtové Audio Pre SONY

Hodnotenie:
0%
0 / 5 ( 0 )
SKU
p180724

Štítky: pletené avokádo nádrž, griff kožušiny smartphone, fire bird nástenné hodiny, firbit ženy kože, roztomilý kolo valcov, jedľa magnetoterapia, grid drevené terasy, griffin psa keychain, extender karbónové vidlice.

Skladom
€23.79

Zadarmo Svoju Hudbu Na USB, S-AIR povolené VZDUCHU-PC10T robí to pre vás ľahké zadarmo hudby uložené vo vašom počítači a vychutnajte si vaše obľúbené piesne v inej miestnosti vášho domova-až 164 metrov! Rozšíriť Hudby Z PC Bezdrôtovo vysielač môže byť spárovaná až desať (10) S-AIR povolené poistného a/alebo zásuvky reproduktory, ktoré umožňujú prenášať vysoko kvalitný zvuk bezdrôtovo z vášho PC na niekoľko miestností v domácnosti Multi-Izba Počúvanie S-AIR-digitálna bezdrôtová technológia umožňuje jednoducho vychutnať svoju obľúbenú hudbu vo viacerých miestností v dome, bez nevzhľadných káblov alebo ťažkostí vlastné zariadenia, Prístupové Zoznamy skladieb Unikátny softvér na riadenie kohútiky na existujúce zoznamy skladieb v iTunes a Windows Media Player, a dokonca vám umožní vytvoriť nové kanály vaše obľúbené skladby balenie Obsahuje: 1 x USB Adaptér, ktorý Nie je vrátane ostatných Doplnkov a Originálne Krabice!!

Naším cieľom je vám byť úplne spokojní s našimi produkt(y) a služby. Vaša spokojnosť je našou najvyššou prioritou. Všetky výrobky sú v dobrom stave. Ponúkame správne a dôkladné obaloch pre každú položku. Sme starostlivo a vhodne package každý výrobok pred odoslaním. Chceme zabezpečiť vašej plnej spokojnosti a bude robiť všetko, čo môžeme, aby sme uistite sa, že každá transakcia je úspešný. Prosím, kontaktujte nás a dajte nám vedieť, ak máte akékoľvek otázky alebo problémy

  • Adaptér Pätice: USB
  • Názov Značky: arguto
  • Druh: Bezdrôtové
  • Prenosovej Rýchlosti: 54Mbps

Napísať recenziu

Môžete tiež rád!