!!! Exkluzívny predaj !!! Znížená cena

HD Webcam 480P Streaming Webová Kamera Webkamera s Mikrofónom pre Hranie hier Konferencie Ploche PUO88

Výpredaj
Znížená cena
Nové kolekcie

HD Webcam 480P Streaming Webová Kamera Webkamera s Mikrofónom pre Hranie hier Konferencie Ploche PUO88

Hodnotenie:
0%
0 / 5 ( 0 )
SKU
p181547

Štítky: fotoaparát web, poznámka dual camera, 1080p webkamera, 1080 p webkamera, kamera webkamera, kamera na drôt, ov9726, kamera na záznam, gooseneck webkamera, cam pc.

Skladom
€7.01 €9.22

HD Webcam 480P Streaming Webová Kamera Webkamera s Mikrofónom pre Hranie hier Konferencie Ploche PUO88

Popis:

1. Vstavaný mikrofón, môžete prenášať zvuk do 10 metrov.

2. Hlavu je možné otáčať o 360 stupňov slobodne, a otáčať 40 stupňov smerom nahor a nadol, a uhol môže byť ľahko upravená.

3. Dovezené optickej šošovky, vysokou presnosťou, bez skreslenia obrazu, s vysokým rozlíšením.

4. Ohnisková vzdialenosť: 8 cm alebo viac. Manuálne nastaviteľné zaostrenie.

5. Signál-šum: viac ako 48 dB (30 F / s 220 lux), automatické vyváženie bielej, automatické farebné korekcie.

6. Pixel 480P, predvolené 640 * 480

Špecifikácie:

Farba: Čierna

Veľkosť: ako je znázornené

Dĺžka kábla: o 1.45 metrov

Hmotnosť: 65g

Vhodné pre: desktop a notebook

Podpora: Windows 2000 / XP / window7 / win8 / window10 / Vista (32-bitový a pod. Podpora CC2000, webové konferencie, ICQ, MSN, Yahoo Messenger a Skype.

Zahŕňa: 1 x webkamera

1 x webkamera

Máme Loď na celom Svete (s Výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie). My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie. Pošleme balík od Číny cez vzduchu príspevok. Čas dodania závisí od toho, Prepravné Plošiny, Colné a Post Dispatch určenia a ďalších faktorov.Väčšina balíky by mohli byť prijaté do 20 pracovných dní (4 týždne). Pozri nižšie pre dodanie čas zberu kvantitatívne údaje:

Prijímame e-mailovej žiadosti o vrátenie do 7 pracovných dní od prijatia objednávky. Ak položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a my vám nie je problém vám vrátenie peňazí alebo výmenu. Ak nie ste spokojní, keď sa zobrazí položka, vráťte ho do 7 dní na výmenu alebo peniaze späť. Prosím, kontaktujte nás pre návrat príručku skôr, než vám to vrátiť. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaše ID objednávky. Ak položka je chybné v 3 mesiace, zašleme vám na výmenu bez ďalších poplatkov, alebo ponúknuť vrátenie peňazí po prijatí chybné položky. Ak položka je chybný, po 3 mesiacoch, stále sa môžete poslať späť k nám. My vám pošleme novú po obdržaní chybné položky. Ale musíte platiť extra expedičný poplatok. Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na Pspublishing.sk! Ak ste spokojný s našim výrobkom a službách, prosím dajte nám pozitívnu spätnú väzbu s 5 star recenziu, ktorá je pre nás veľmi dôležité. Budeme veľmi oceníte, ak si môžete nechať svoje skutočné pocity tu. Ak nie ste spokojní s komoditami alebo naše služby, kontaktujte nás, prosím, pred odchodom všetky ohlasy, budeme tento problém vyriešiť okamžite, ďakujem! Prosím, Správa nás od 9:00. do 18:00 hod. (GMT+8) od pondelka do soboty . Ak máte akékoľvek otázky, prosím, správa nás a dajte nám šancu pomôcť vám. Všetky správy budú zodpovedané do 1 pracovného dňa (okrem štátnych sviatkov v Číne). Ak nechcete dostávať náš odpoveď, prosím, láskavo opätovne zaslané vaše správy a odpovieme vám hneď ako to bude možné. Ospravedlňujeme sa za neskorú odpoveď počas prázdnin (zahrnuté v nedeľu).

  • Typ Rozhrania: USB
  • Max. Rozlíšenie: 640 x 480
  • Package: Áno
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Pixelov: ≤ 1 Mega
  • obrazový Senzor: CMOS
  • Automatické Zaostrovanie: No
  • Číslo Modelu: 253712
  • Názov Značky: centechia

Napísať recenziu

Môžete tiež rád!