!!! Exkluzívny predaj !!! Znížená cena

Корейский шампунь для волос hoteli cp1

Výpredaj
Znížená cena
Nové kolekcie

Корейский шампунь для волос hoteli cp1

Hodnotenie:
0%
5 / 5 ( 1 )
SKU
p181596

Štítky: hoteli cp1 šampón, subay, zx 80, vlasy rebond, masky na vlasy, CP3, nizoral šampón, dieťa tekuté mydlo, kolagén starostlivosť o vlasy, šampón pre vlasy.

Skladom
€11.53 €12.39

Proteínový šampón s kolagénom Estetického Dom CP-1 Svetlé Komplexné Intenzívny Výživný Šampón je vhodný pre zdravé vlasy a vlasy poškodené sfarbenie, zvitky, alebo nesprávnou starostlivosťou.

Je to ideálny nástroj pre každý deň. Šampón nie je "tuk" vlasy a nezbavuje ich objemu pri pravidelnom používaní. Dobre Čistí vlasy a pokožku hlavy z tukov, prachu, styling nástroje. Po jednom používať, chĺpky sa stávajú oveľa viac pružné, mäkké a lesklé.

Šampón nie je len vytvoriť kučery viac atraktívne externe, ale aj lieči ich zvnútra.

Kolagénu, časť šampón, zlepšuje vlasy výživy, dokonale obnovuje ich poškodeniu štruktúry, vráti silu a energiu. Tiež, Kolagén chráni prameňov z negatívny vplyv vonkajšieho prostredia, odstraňuje galvanické pokovovanie, dáva silu.

Bielkoviny, posilňujú vlasové folikuly, vrátiť nudné a lámavé vlasy pružnosť pokožky, odstránenie štrukturálnych porúch vlasy Prút, dať vlasovej pokožky a lesk.

Jojobový olej "zásoby" štiepeniu, hojí a upokojuje vlasovú pokožku, odstraňuje lupiny, dáva vlasy hebkosť, pružnosť a elasticitu.

Kokosový olej a camellia olej hydratujú a vyživujú kučery, ktoré zabraňujú ich brittleness, tiež chrániť vlasy pred slnkom a morskou vodou.

Betaine dáva vlasy dobre upravený vzhľad, pevnosť a lesk.

  • Názov Značky: CP-1
  • Pohlavie: Žena
  • Položka Druh: šampón
  • Typ Vlasov: VŠETKY
  • Množstvo: 1.
  • Pôvod: KR(Pôvodu)

2020-11-23 Thank you! As always everything is super
5/ 5 stars
Napísať recenziu

Môžete tiež rád!