!!! Exkluzívny predaj !!! Znížená cena

Tichý Studenej Hmly Zvlhčovač 2 Liter Malé Zvlhčovač Vzduchu, Vhodná pre Spálne a obývačky NÁS Plug

Výpredaj
Znížená cena
Nové kolekcie

Tichý Studenej Hmly Zvlhčovač 2 Liter Malé Zvlhčovač Vzduchu, Vhodná pre Spálne a obývačky NÁS Plug

Hodnotenie:
0%
4 / 5 ( 5 )
SKU
p181816

Štítky: hmla postrekovač, vzduch purifi, smartmi vzduch čistý zvlhčovač 2, pôvodné vzduchu difuser, odparovanie zvlhčovač vzduchu 2, malé osobné zvlhčovač, smartmi čistý vyparovaním zvlhčovač 2, iomi zvlhčovač vzduchu 2, malé roztomilé zvlhčovač, narodenia knihy.

Skladom
€17.21 €30.18

Ponúkame zľavy pre veľké množstvo. Vitajte na kontakt s nami!

2 L nádoba na VODU - Vyrobiť až 280ml vlhkosti za hodinu, bezpečne zvlhčuje vzduch až 10 do 16 hodiny.ŽIADNY HLUK - LEN ČERSTVÝ VZDUCH. S prijatým ultrazvukové technológie, v Pohode, Hmla, Zvlhčovač je extrémne tichý - menej ako 32dB. Oblek pre domácnosti, kancelárie, čitáreň, atď.

JEDNODUCHÁ PREVÁDZKA - Pohodlne nastaviť hmly výstup otáčaním voličom gombík. To dáva v pohode a hladké hmly,pre ľahšie dýchanie a dobre sa v noci vyspať.

AUTO TURN-OFF - Ak si počas noci zvlhčovač stane sa z vody, môžete spi sladko - bude automaticky vypne zabezpečuje používateľa bezpečné.

Zvlhčovač vzduchu, je ideálnou voľbou pre váš domov a kanceláriu.

Vďaka svojim kompaktným a elegantným dizajnom, toto kompaktné zariadenie je energeticky efektívne a používa ultrazvukové technológie pridať upokojujúci vlhkosti pre suchý vzduch, ktorá je nevyhnutná pre každého, najmä pre detí a starších ľudí.

2L veľké vodné nádrže: 280ML / H veľkú kapacitu, zvlhčovanie, Uvoľňovanie vlhkosti do ovzdušia pre 10 do 16 hodiny, aby vaša izba vlhký rýchlo, aby si lepšie nočný spánok. Tento studenej hmly zvlhčovač zabraňuje suché, páchnuce vzduch a udržujte ho v tvár & skin vlhký a osviežujúci cez noc.

Výkonné Funkcie: 360 stupeň tryska, smart LED indikátor, a auto shut-off, keď bezvodý a nádrže zdvihnúť, okolo vás s čistý vzduch rovnomerne a bezpečne.

Dial Gombík Ovládania: Výber hmly výstup pohodlne pre plnú kontrolu vzduch, ktorý dýchate.

Úspora priestoru Dizajn: Vertikálne oválny tvar navrhnutý pre spálne nočnom stolíku a kancelársky stôl, montáž úzky priestor pre lepšie vzduchu, nech ste kdekoľvek.

Jednoduché Náplň: ľahký a štíhly 2 L nádrž, vyzdvihnúť to s jednej strane pre jednoduché doplňovanie. Nepridávajte žiadne éterické oleje do nádrž na vodu. Aby sa zabránilo nepríjemným zápachom a podporu efektívnosti, Prosím, pravidelne čistite zvlhčovač s Citrónovej alebo octu.

Pripojte Typ:NÁM Zástrčku,platí, Kanada, India,Mexiko, Thajsko, usa, Filipíny,Taiwan a tak ďalej.

farba:modrá

Materiál:plast

veľkosť:135 x 135 x 230mm

Obsah Balenia:

1 x Zvlhčovač (s NAMI zástrčky)

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Kapacita: <1L
  • Výkon (W): 5w
  • Názov Značky: Cikuso
  • Napätie (V): 5V
  • Certifikácia: ŽIADNE
  • Zvlhčovanie Metóda: Hmla Absolutórium
  • Hluk: <36db

2020-09-14 All right, I'm wrong to choose because it comes with US plug and I thought it was EU
5/ 5 stars
2020-10-22 Consider the cord is only about 40 inches, using an extension cord may not work properly, and funky "English" instructions; otherwise the unit is cute, the mist fine, practically noiseless, and runs for hours. Worth the price.
5/ 5 stars
2020-11-04 The package sucks.
3/ 5 stars
2020-10-11 As shown works well. Fog hole at the top was a bit closed off, so trimmed to fix and delivers more fog now
4/ 5 stars
2020-11-06 Bad packaging and dont have europe plug at all.. only U.S.. some piece broke but still work..
3/ 5 stars
Napísať recenziu

Môžete tiež rád!