!!! Exkluzívny predaj !!! Znížená cena

Drevené Geoboard Matematické Manipulatívne Materiál Pole Blok Geo Dosky Grafické Vzdelávacie Hračky s 24Pcs Vzor Karty

Výpredaj
Znížená cena
Nové kolekcie

Drevené Geoboard Matematické Manipulatívne Materiál Pole Blok Geo Dosky Grafické Vzdelávacie Hračky s 24Pcs Vzor Karty

Hodnotenie:
0%
5.00 / 5 ( 2 )
SKU
p182623

Štítky: aes neo geo, tinyfpga, drevené stromy hračky, bleskový hra, ručné iron man, Geoboard, skimboard trakciu pad, drevené geo rada, vzdelávacie hračky pre deti, doprava zdarma, tenké manipulácia karty.

Skladom
€7.85 €12.46

>>>>Položku Detaily

Odrážky: 1、Jednoduché Použitie: k Dispozícii je zaoblené nechty na zadnej strane, a malé hornej a dlhé nechty na zadnej strane umožňujú malíček, aby sa ľahko uchopiť a pobyt na ňom. Naozaj rozšíriť rozsah ich tvar.

2、Tradičné Vyučovacie Hračiek: Toto je Montessori tradičné vyučovacie hračka. Je odporúčané, aby sa 18 mesiacov alebo starší. To môže zvýšiť vaše dieťa je predstavivosť a koordinácie, zlepšenie koordinácie očí a rúk, farbu a tvar uznanie.

3、Široké použitie: Obsahuje 20 obrázkov 36 gumičky (4 farby) s vašej fantázii, dať rôzne tvary na 8x8 Geoboard, ako trojuholník / štvorec / zviera / číslo / písmeno, atď. Ľahko kombinovať a ľahko oddeliť, veľmi vhodný pre rodiny a školy.

4、Robustná a Odolná: Všetky dosky cítiť veľmi silný a trvanlivý a podporu, aj keď hral sa s nimi. Kapela je tiež veľmi silný a nebude ľahko zlomiť. (Pre dospelých usmernenia je potrebné pre deti vo veku 1 až 3)

5、Kvality Služby: Ak máte akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte ma.

Popis:

Je to darček pre každého, kto bude táto hračka je vždy veľmi populárne vo svojej pre-k a predškolských tried. Toto je jedna hračka pre deti vždy bojovať o v predškolskom. Vybrať to vidieť Geo - doske je rozdiel. V triede testované a pripravený na použitie doma alebo v škole.

Špecifikácia:

Doska veľkosť: cca 15 cm/5.91 v

Váha: cca 14.4 oz

Balenie Zoznam:

1*drevené dosky

24*vzor karty(5 prázdnych kariet & 19 geometrické karty).

36 latex pásma

  • Tému: Zvieratá & Príroda
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Vekové Rozpätie: 8~13 Rokov
  • Certifikácia: Čína certifikované (3C)

Napísať recenziu

Môžete tiež rád!