!!! Exkluzívny predaj !!! Znížená cena

3D Biele Zuby Bieliace Prúžky Luxe Profesionálny Účinok Pôvodnej Ústnu Hygienu Zubov Zubné Kefky Zubná Whiteing WhiteStrips

Výpredaj
Znížená cena
Nové kolekcie

3D Biele Zuby Bieliace Prúžky Luxe Profesionálny Účinok Pôvodnej Ústnu Hygienu Zubov Zubné Kefky Zubná Whiteing WhiteStrips

Hodnotenie:
0%
5 / 5 ( 1 )
SKU
p182904

Štítky: changbin, biele zuby, stomatológia, dracula zuby, zubné, erb pásy box, crest whitestrips biela, 3d white, ďatle zubné originál, strip biela.

Skladom
€19.75 €32.38

24811 3D Biele Zuby Whitestrips Luxe Profesionálny Efekt 20 Ošetrenie 1 Box Originál Ústnu Hygienu Zubov, Bielenie Zubov, Pásy Cestovné Prenosné Kefka Funkcie: Viditeľne Belšie Zuby, Úplné Výsledky V 10 Dní Aplikovať Raz Denne po dobu 30 Minút. Používa Rovnaké Smalt-Bezpečné Bielenie Zubov Agent Zubných Lekárov Použitie. 2 Bielenie Zubov Moc Na Bielenie Meter. Zdarma po celom Svete Poštovné doporučene Air Mail 1 Krabica = 20 Vrecúšok = 40 Pásy 40 Pásky : 20 Úpravy (1 Hornej Nižšia 1 Pre Každé Ošetrenie) Poznámka:k dispozícii sú 4 verzie,pleasechoose, ktorý z nich si, ako starostlivo.

24813

1. Prosím, uistite sa, že vaša adresa v Pspublishing.sk je zhodné s dodaciu adresu, ako budete platiť.

2. Ako pre niektorých francúzskych kupujúcich, ktorí nemajú radi dokonalú poštových služieb systému, prosím, zavolajte miestneho pošte s sledovacie číslo, ak nechcete prijímať zásielky za dlhú dobu.

3. Ruský kupujúcich , prosím nechajte nám svoj plný anglický názov (väčšinou obsahuje 3 slová), ktoré je veľmi dôležité.

1. Všetky výrobky sú v štandardizované balenia, len dopĺňa takto:

2. Budeme starostlivo skontrolujte, či vaše objednávky a balík na uistite sa, že všetko je v dobrom stave pred odoslaním, sa na to.

3. Balíky, môže byť mierne poškodený počas dlhú dobu prepravy, ale to nemá vplyv na účinnosť našich výrobkov.

4. Ak chcete výrobky balené dokonale (napr. dary, a pod.), najprv nás kontaktujte, sme môže poslať zásielku s osobitným package, aby sa zabránilo poškodeniu, ale musíte zaplatiť nejaký poplatok.

Prosím kliknite tu zaplatiť prepravné alebo extra poplatok. Vďaka!

Budeme posielať objednávky v nasledujúcich 2-5 pracovných dní, a potrebuje takmer 7-40 dní z Číny na vás.

Ako viete, dodacia lehota je závislá na lodnej dopravy, leteckej linky, vlastné a miestnu poštu, tak nie sme schopní kontrolovať to presne.

Ak pozemok nie prišli v predpokladanom čase, prosím, neváhajte nás kontaktovať, budeme sledovať a spracovať ho s vami.

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba sú veľmi užitočné pre nás.Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.

Ak máte nejaké návrhy, s našimi tovar, alebo služby,neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

  • Veľkosť: Moderate
  • Zložka: 1 box 20 Vrecúšok/bulk
  • Položka Druh: Bielenie Zubov
  • Názov Značky: yunchi
  • Číslo Modelu: crest 3D White Luxe Profesionálneho efektu
  • ak chcete pridať zubná kefka: 4 farby,náhodné dodanie
  • Produkt: erb bieliace prúžky
  • NET WT: Iné

2020-08-26 Good and nice
5/ 5 stars
Napísať recenziu

Môžete tiež rád!