!!! Exkluzívny predaj !!! Znížená cena

Nafukovacie Vodné Trampolína Série Splash Čalúnená Vody Vyhadzovač Nafukovacie Skok Vody Trampolína Bounce Plávať pre Vodné Športy

Výpredaj
Znížená cena
Nové kolekcie

Nafukovacie Vodné Trampolína Série Splash Čalúnená Vody Vyhadzovač Nafukovacie Skok Vody Trampolína Bounce Plávať pre Vodné Športy

Hodnotenie:
0%
5.00 / 5 ( 1 )
SKU
p183519

Štítky: nafukovacie trampolína vody, schwin cestný bicykel, vzduch bounce list, heng dlho nádrž trati, nafukovacie hračky bludisko, vyhadzovač, detská stolička swing, p5ws0, skok jumper, asp nitro.

Skladom
€363.09 €370.50

Nafukovacie Vodné Skákanie Trampolíny

Nafukovacie vodné Trampolína je vyrobená z eko-šetrné 0,9 mm PVC Plachta, ktorý ponúka hladké a vodotesný povrch a má dobrú odolnosť voči požiaru, chladu, teplu a starnutiu. Čo je viac, vybavený vysoko kvalitných bungee kábel a profesionálne bungee látkou, je trvanlivý a prichádza s veľkým pružnosť. Odolný Materiál – Výber eco-friendly 0,9 mm PVC Plachta, odolné, nepremokavé, a dobrá odolnosť voči požiaru, chladu, teplu a starnutiu Pohodlné Veľkosť – Skákacie Priemer : 3,1 cm/10 ft,Balík Rozmer: 40 ×30 ×25 cm/16 × 12 × 10 v;4-krok "easy access" rebríka uľahčuje vyliezť na najvyššie Bezpečnostné Štandardy, – Prešiel SGS certifikácie a EN71-1-2-3 test. Jednoduché Nastavenie – zabudované rukoväte pre jednoduchú manipuláciu;Jednoduché na dopravu a nastavuje v minútach Široko Aplikácie – ideálny produkt na prelome rybník alebo jazero na kúpanie oblasti,ideálne pre deti odraziť na a pre dospelých, ktorí sú len do leňošenie;Trampolíny je považovaná za aeróbne športy, deti, ktorí robiť kardio budú mať lepšie zdravie srdca a prijať cvičením neskôr v každodennom živote. Funkcia: Ťažké obchodno-trieda konštrukcie; Jednoduché Nastavenie; zabudované rukoväte pre jednoduchú manipuláciu; Jednoduché na dopravu a nastavuje v minútach

Doprava zadarmo upozornenie:

Vážený zákazník, pretože v rôznych prepravných sadzieb pre rôzne krajiny a oblasti, naše zadarmo doprava je založené na severnej Amerike,Európe, krajiny Ázie a Austrálie.Doprava zadarmo nie je pre tieto oblasti: Rusko,Brazília,Afrika,Južná Amerika a Stredný Východ oblasti a iné vzdialenej oblasti. Ak patríte do týchto krajín a oblastí, prosím, kontaktujte nás pre prepravné cena pred uskutočnením platby.Vďaka za vaše milé pochopenie.

O Dovozné dane :

Prepravné náklady sme zaplatili dávka nemusia zahŕňať dovozné dane, pretože každá krajina bude účtovať rôzne dane na iný tovar.

Často kladené otázky 1. Čo je materiál použitý na tento výrobok?

Naše produkty sú vyrobené z vysoko kvalitných SIJIA,MSD,dvojité steny tkaniny 0,2 mm a PLATÓN PVC plachta,odolný a vodotesný.Všetky materiály sú získavané, kúpil, a pod kontrolou našej továrni. 2. Čo ak som poškodiť moje AirTrack?

1. Máme otestovať každý air track pred odoslaním, č vzduchu stopa má poškodené pred odoslaním. 2. ak výrobok bol poškodený používaním ju , Ak je to vzduch unikajúci; nebojte sa! 99% všetkých škôd, ktoré sú opravené v rámci 10 minút pomocou našich odporúčaných opravu materiálov. Máme materiál a návod pre vás pripravený a budeme vám pomôžu v každom kroku procesu opravy. 3. Môže Vzduchu Produkty byť použité mimo?

Pri nastavovaní Vzduchu Produkty vonku, použite groundsheet, aby sa zabránilo poškodeniu Vzduchu Produktu. nemôže zaručiť integritu produkty na všetkých povrchoch a vo všetkých prostrediach. Rohože ľavej vonku bez dozoru, alebo v extrémnych prvky môžu poškodiť. Prosím, majte na pamäti, že vonkajšia teplota ovplyvňuje tlak vzduchu vo vnútri produkty. Prenájom vzduchu von teplo a zvlhčenie vzduchu v zime je to potrebné pre bezpečnosť a predchádzanie poškodeniu. Pozrite si náš návod na obsluhu pre viac info. 4. POUŽITIE.

Predovšetkým, pozorne čítať a sledovať pokyny v návode na použitie! 5. Aká je životnosť alebo vaše výrobky?

Samozrejme to bude závisieť na tom, ako a v akej frekvencii produkty sú používané. Životnosť viac ako 7 rokov rozhodne nie je nezvyčajné. 6. Aká je životnosť alebo vaše výrobky?

Samozrejme to bude závisieť na tom, ako a v akej frekvencii produkty sú používané. Životnosť viac ako 7 rokov rozhodne nie je nezvyčajné. Balenie A Doprava

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • farba: modrá,zelená.červená,ružová,čierna,žltá
  • Druh: Nafukovacie Vyhadzovač
  • Príslušenstvo: CE schválené dúchadlo, patch súpravy, cestovná taška
  • Vekové Rozpätie: > 3 rokov
  • Číslo Modelu: ASP
  • Doprava: Fedex , Tnt , UPS ,DHL
  • Veľkosť: Can be customized
  • Dizajn: Nafukovacie Trampolína
  • Použitie: Tréning ,joga,Dance,Domáce použitie .
  • logo: Malé Logo zadarmo
  • Názov Značky: Ejia
  • Materiál: 0,9 mm pvc plachta

Napísať recenziu

Môžete tiež rád!