!!! Exkluzívny predaj !!! Znížená cena

2 KS Rádio Slúchadlo Covert Akustické Trubice Bodyguard FBI Slúchadlá Anti-žiarenia Headset 2-pin pre Icom Maxon Yaesu Walkie Talkie

Výpredaj
Znížená cena
Nové kolekcie

2 KS Rádio Slúchadlo Covert Akustické Trubice Bodyguard FBI Slúchadlá Anti-žiarenia Headset 2-pin pre Icom Maxon Yaesu Walkie Talkie

Hodnotenie:
0%
5 / 5 ( 1 )
SKU
p183751

Štítky: fbi t tričko, slúchadlo mi, ft 897, a2 icom, batéria walkie talkie, ft 8900, icom, ft 8800, retevis vhf, yaesu rádio vysielač.

Skladom
€6.69 €8.47

2-pcs F Konektor Covert Akustické Trubice Bodyguard FBI Slúchadlo Headset 2-pin pre Icom Maxon Yaesu Vertex Rádio

Extra: 2 pin Jasné, Akustické Trubice Covert Slúchadla Slúchadlo Headset PTT(Push to Talk) s vstavaným-in line mikrofón mic Klip tento handsfree slúchadlo na svoje tričko a začať používať svoj rádiové zariadenia komunikovať diskrétne a jednoducho, či ste v oblasti bezpečnosti, maloobchod, alebo pohostinnosť. Ideálne pre náročné skryté bezpečnostné aplikácie, kde zvuk jasnosť a slúchadlo trvanlivosti sú nesmierne dôležité. Vynikajúci pre použitie v polícii, armáde, nočné kluby, bary, paintball, bezpečnosti, reštaurácie, hotely, vyhadzovač, skladov a hlučnom prostredí.

Kompatibilné s:

Pre použitie s nasledovné rádiá a mnoho ďalších, ktoré si vyžadujú dual pin konektor (štandardný 2 kolík IC0M)

* IC-F3, IC-F3S, IC-F4, IC-F4S, IC-F4SR, IC-F4TR, IC-F10, IC-F20, IC-H2, IC-H6, IC-J12, IC-M5, IC-T7A/T7H, IC-T22A, IC-T81A, IC-T90A, IC-U12, IC-U16, IC-V8, IC-W32A, IC-4088A

* forMaxon SL25, SL55, SL70, SP14, SP100, SP120, SP130, SP140, SP210, 500 series, 5000 series

* ForVertex VX200, VX500, VX510, VX520UD

Balenie obsahuje:

2* slúchadiel

O Platbu

1.Spôsob platby:Pspublishing.sk prijať Escrow/Úver

2. Platba Čas: Po vytvorení objednávky, pls dokončiť platbu

3. Verifikácia Čas: Pspublishing.sk preverí vašu platbu v rámci 24 hodín

O zásielke

1. Doručovacia Adresa: My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

2. Turecko Zákazník Upozornenie: Vzhľadom k Turecku sú prísne pre rádio dovoz, ak si kúpiť vysielačku a bez rádio importovať certifikát, pls objednávku 1-2 ks na objednávku, a budeme loď sa tovar bez retail box, je to jednoduché pre colné odbavenie.

3. O Povinnosti: nebudeme mať žiadne dodatočné dovozné clá, dane pozemok v krajine určenia; a lodnej dopravy sa budú zbierať od kupujúceho pri dodaní. Vezmite prosím na vedomie, že kupujúci sú zodpovední za svoju miestne vlastné dane a poplatky

4. Vyhlásiť Hodnota: prehlasujeme, USD7-USD20 pre každý súbor rádio. Normálne, a celková vyhlásiť hodnota nie viac ako USD40. Ak máte špeciálnu požiadavku, potom, prosím, nechajte správu v poradí, alebo sa obráťte priamo na nás.

5. Prepravná Hmotnosť: Všetky pozemky odoslané prostredníctvom normálne post sú obmedzené hmotnosťou do 2 KG, takže ak svoj pozemok s nadváhou, zabezpečíme svoj pozemok cez 2 parcely. Pre hmotnosť zásielky nad 2 KG môžete vybrať, DHL, TNT alebo iné express preto, dodatočné náklady, ktoré kupujúci vynaložil. Ak si kúpite viac ako 4-10pcs rádiá, môžeme použiť DHL, alebo iných Vyjadriť ako doprava zadarmo, pls kontaktujte nás.

6. Zásielky Metóda :Budeme dodanie tovaru do Číny Post mail, PostNL mail, Singapur, Pošta, atď ostatné post mail, keď sa rozhodnete doprava zadarmo, niekedy sme sa zmení a vyberte si správne expedičné spôsobom na základe skutočnej situácii, aby sa uistili, že môžete dostať svoje tovar, rýchle a bezpečné. To zvyčajne takes15~35 pracovných dní, kým si tam, ale nevieme zaručiť presný čas dodania vo vašej zásielky, v dôsledku rozdielov vo vlastné zúčtovanie krát v jednotlivých krajinách,čo môže ovplyvniť, ako rýchlo sa vaše zásielky budú kontrolované a prešiel.

7, Služby Tranzitu Čas je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

Ak vaša objednávka položky s batériou, zvyčajne budeme používať Holandsko post, (ruský, USA, Kanada bude používať e-Packet). Pre položky bez batérie: budeme používať Čína príspevok registrované air mail. Batéria zásielka bude používať Švédsko poštou alebo ePacket. Všetky zásielky s registrovaným air mail.

O Návrat

1, Ak nie ste spokojní so svojím nákupom, budeme radi, uskutočniť výmenu alebo vrátenie peňazí do 7 dní.

2, Pre všetky výmenu alebo vrátenie peňazí, musíme výrobok musí byť v jej pôvodnom stave, vrátane krabice, a všetky doplnky. Kupujúci je zodpovedný za vrátenie lodné náklady .

3, kontaktujte nás, Prosím, než sa vrátiť položku, ponúkneme vám správnu spiatočnú adresu.

4, Položky sa vrátil po 7days pri dodaní sú len na opravu.

O Spätnú Väzbu

Prosím, zanechajte nám päť hviezdičkový spätnú Väzbu

1, Naším cieľom je, aby sa uistite sa, že ste spokojný zákazník a príjemné nakupovanie s nami.

2, Ak budete spokojní s nákupom a naše celkové služby, váš komentár je veľmi dôležité pre náš úspech v podnikaní. Venujte prosím chvíľu nechajte nám pozitívnu spätnú väzbu s celkovou Podrobné Predaj Hodnotenie 5 hviezdičiek.

  • Číslo Modelu: IC-F3, IC-F3S, IC-F4
  • Položka Druh: slúchadlá
  • Názov Značky: FREZEN

2020-08-20 Excelente producto y el envío en un tiempo nunca visto, mis felicitaciones.
5/ 5 stars
Napísať recenziu

Môžete tiež rád!