!!! Exkluzívny predaj !!! Znížená cena

50G Biely farebný lesk pearl powder pigment lesk prášok flash prášok, lesklé kovové plechy,Nechty, dekorácie, farby povlaku

Výpredaj
Znížená cena
Nové kolekcie

50G Biely farebný lesk pearl powder pigment lesk prášok flash prášok, lesklé kovové plechy,Nechty, dekorácie, farby povlaku

Hodnotenie:
0%
5.00 / 5 ( 4 )
SKU
p185093

Štítky: Klinec Prášok, gliter prášok, LPG, auto na lpg, nechajte kovov, gliter nechtov, lesk nechtov, jedlé lesk, kiriko, perleť pre vsadenie.

Skladom
€3.42 €4.12

farba : biela gliter pearl powder pigment lesk prášok flash prášok, lesklé kovové plechy,Nechty, dekorácie, farby povlaku a tak ďalej.

Môžete miešať to s jasným kabát, ktorý odkaz je, ako je to uvedené nižšie:

Prepravné podmienky:

1.Tovar vám bude dodaný do 36 hodín po plnej úhrade.

2.Máme loď po celom svete s paušálne poštovné podľa Hong Kong Air mail. tento medzinárodný poriadok, môže trvať dlhšie, aby sa dospelo, Zvyčajne shippment na celom svete sa používa vziať 8 do 25 pracovných dní, vylúčiť Sat & Sun.

3.zásielku je priamo poslať cez pravidelnú leteckú poštu.to zvyčajne trvá 10-25 pracovných dní.

vzhľadom na rozdiely poštových služieb v rôznych aresas ,v niektorých oblastiach môže trvať dlhšie(20-60days),ako sú :Taliansko, ruská federácia, Čile, Argentína, Thajsko , aj keď sme loď položky cez leteckú poštu.preto vám odporúčame, aby kupujúci, ktorí z týchto spomína krajiny by lepšie zvoliť $2 poistenia v prípade získanie stratených.

4.Môžeme tiež poskytnúť express poštou EMS(5-8 dní) alebo UPS(4-5 dní). Obstarávacia cena je vyššia ako štandardný poštovné, asi$ 20 alebo viac. Ak chcete poštou EMS alebo UPS, prosím, kontaktujte nás.

5.Ak ste prišli zo vzdialených priestoru, prepravné náklady, je vysoká, takže budete musieť zaplatiť viac!

Návrat Politiky:

1 Sme zodpovední za položka škody pred dokladom. Prosím, kontaktujte nás do 30 dní od doručenia, a odfotiť na poškodené položky, vynaložíme vrátenie peňazí na poškodený tovar.

2 Ak nie ste spokojní so svojím nákupom, kontaktujte nás prosím do 30 dní od doručenia a dajte nám vedieť, prečo.

3 tak dlho, Ako vaše položky, sa ešte v úplne novom stave, budeme radi, aby vám vrátime peniaze , alebo vás môže požiadať, na položku exchange.

4 Budeme musieť prijímať a skontrolujte, či váš návrat pred vrátenie peňazí alebo výmeny bude venovať. Návrat prepravné poplatky hradí Kupujúci. Nemáme vrátenie prepravné poplatky.

5 Na položky, ktoré boli zakúpené s dopravou zadarmo, budeme odpočítať naše náklady na dopravu z vašej vrátenie sumy.

6 urýchliť vrátenie procesu, prosím uveďte vašej dražbe číslo položky alebo ID používateľa s návrate

Platby:

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova. Platby musia byť ukončené do 3 dní.

Warranty & Return:

Všetky výrobky boli označené a balené v dobrom stave pred odoslaním.

V prípade, že položka je poškodená, informujte nás prosím do 30 dní od doručenia, sme sa nahradí novým. Žiadne Náhrady sú ponúkané.

Kupujúci majú platiť pre vrátenie nákladov a budeme platiť náklady na odoslať.

Spätná väzba:

Vaša spokojnosť je našou prioritou. Ďakujeme za vašu pozitívnu spätnú väzbu. Pošlite nám e-mail pred odchodom negatívny a neutrálny spätnú väzbu. Budeme sa snažiť v našich silách vyriešiť problém. Ďakujeme !

  • Balenie: 50g
  • farba: Biele farebné
  • Materiál: gliter
  • Číslo Modelu: SLP-Coloful-50g

Napísať recenziu

Môžete tiež rád!