!!! Exkluzívny predaj !!! Znížená cena

Mig Mag Zváracie zariadenie/Vybavenie Príslušenstvo Binzel 14Ak Zvaru Pochodeň /Zbraň pre Mig Mag Zváracie Zariadenia

Výpredaj
Znížená cena
Nové kolekcie

Mig Mag Zváracie zariadenie/Vybavenie Príslušenstvo Binzel 14Ak Zvaru Pochodeň /Zbraň pre Mig Mag Zváracie Zariadenia

Hodnotenie:
0%
5 / 5 ( 4 )
SKU
p186385

Štítky: mig zváranie podávač drôtu, al mig zváranie, magsaf, mig sig, mig, mig zváranie horák, cree svetlomet, mig horák m, horák na zváranie, mig zváranie pochodeň nastaviť.

Skladom
€19.03 €24.08

.

.

Typ: Horák

Druh zvárania: Mig Horák

Číslo modelu: QTB-100AF

Zváranie kapacita: 100A

Káble:3 meter

farba: čierna

Materiál: plast

Obsah Balenia:

1 x zvárač

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

.

.

.

.

.

Platby prijímame všetky platobné podmienky schválené Pspublishing.sk. Doprava Položka bude dodaný do 3 -7 dní po vašej platby ukončené. Budeme loď položiek na vaše Pspublishing.sk adresu. Prosím, uistite sa, že váš Pspublishing.sk adresa je identické a správne. Ak potrebujete zmeniť adresu, povedzte nám, prosím, okamžite po úhrade. Odhadovaný čas doručenia (v normálnom stave): Zvyčajne je potrebné vziať v o 15-45 pracovných dní. Medzinárodná doprava môže byť ovplyvnené sviatky, zlé počasie, núdzové a tak ďalej. Ak v takýchto neočakávaných podmienok, dodacia lehota bude ešte trvá oveľa dlhšiu dobu, ako v normálnom stave. Ak máte špeciálne požiadavky na prepravné času, prosím, informujte nás prostredníctvom Pspublishing.sk správu okamžite po objednávke vyrobené. Spätná väzba Prosím zanechať pozitívne spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby. Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom. O nás oddávať poskytovať vysoko kvalitné produkty s primerané a len ceny, prosím, uisťujeme vás, ak si ich kúpiť tu. Ak máte akékoľvek otázky, nás prosím kontaktujte prostredníctvom Pspublishing.sk správu systému. Na akýkoľvek problém, vždy sa vám ideálne riešenie.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Číslo Modelu: Mig Zváranie Mag Stroj
  • Certifikácia: ŽIADNE
  • Druh: Iné
  • Zvárania Typ: Iné
  • Zváranie Kapacita: Iné

2020-12-15 It came quickly. To the touch, the quality is good. I'll check, I'll add
5/ 5 stars
2021-01-26 Corresponds to what I ordered 01.01.21. came order 26.01.21. the seller works quickly. you can order more. Recommend. In the case of checking the goods now there is no possibility.
5/ 5 stars
2021-01-10 Fast delivery in the case did not try
5/ 5 stars
2020-11-01 Cheaper I did not find, the quality is normal.
5/ 5 stars
Napísať recenziu

Môžete tiež rád!