!!! Exkluzívny predaj !!! Znížená cena

Horčíková anóda pre non pod tlakom Vodnej nádrži, čistenie pre solárny ohrievač vody

Výpredaj
Znížená cena
Nové kolekcie

Horčíková anóda pre non pod tlakom Vodnej nádrži, čistenie pre solárny ohrievač vody

Hodnotenie:
0%
0 / 5 ( 0 )
SKU
p186651

Štítky: termostat solárny ohrievač vody, duda solárny ohrievač vody, systém solárny ohrievač vody, desať solárny ohrievač vody, horčík prút, budova solárny ohrievač vody, solárne tepelné, horčík, m6 prút, ohrievač vody.

Skladom
€4.71 €5.67

Horčíková Anóda Ohrievač Vody

Tento výpis obsahuje 1 jednotka horčíková anóda pre non pod tlakom nádrž na vodu. Aplikácia:

Je to pre kompaktné non-pod tlakom solárny ohrievač vody!

Čistenie: zliatiny Horčíka obetný anóda tvoril jeden elektrárne a e

lectromagnetic vibrácie, ktoré sú aktuálne v kontajneri alebo potrubia. Fyzickej štruktúry soli vo vode (najmä uhličitan Vápenatý) zmena Riedke toku, ako je. Ak je tam už hrubé rozsahu do nádoby alebo potrubia, potom meradle bude mať vplyv a odrezať elektromagnetické kmitanie. Tu je inštalácia obrázok nižšie:

Platby

· Prosím uhradiť do 3 dní po ukončení aukcie.

· Prosím, kontaktujte nás pre vaše platby v prípade, ak máte akýkoľvek problém. Dodanie podrobnosti

· Položka bude odoslaný do 48 hodín v pracovných dňoch, ak platby za objednávky sa vymaže pred 8PM PST denne (okrem soboty, nedele a Sviatky). Ak nie je výnimkou, budeme vás informovať.

· Kupujúci, ako dovozca, je zodpovedná za zaplatenie colného odbavenie nákladov alebo súvisiace DANE. Podmienky predaja

· Pozitívna spätná Väzba je náš život. Pred odchodom neutrálne alebo negatívne pripomienky, kontaktujte nás prosím najprv si lepšie riešenie. Staráme sa našim zákazníkom. Takže ak budete mať akýkoľvek problém, ihneď nás prosím kontaktujte. Prosím, dajte nám možnosť na vyriešenie problému. Chápeme obavy a frustrácie môžete mať a snažiť vyriešiť problémy. Dochádzky, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu nemôže riešiť problémy. O nás

· Vitajte na našej predajni. Špecializujeme sa na Úspory Energie elektroniky: Solárny ohrievač vody a radiče, čerpacie stanice, solárny regulátor nabíjania, invertor, SOLÁRNE Svietidlá, atď.. Prosím, navštívte nás často. Sme radi, že v spolupráci s vami! Kontaktujte nás

Všetky komunikácie je riešené prostredníctvom e-maily a ALI správy. Snažíme sa odpovedať na všetky e-maily, ako rýchlo, ako je to možné.

  • Číslo Modelu: A6-SWH-MGN-NP58-1

Napísať recenziu

Môžete tiež rád!