!!! Exkluzívny predaj !!! Znížená cena

PULUZ Selfie Krúžok Svetlo s Mobilný Telefón Držiak na Stojan Pre Live Stream &make-up, LED Svetlo Kamery s Flexibilným Dlhé Zbrane pre ericsson

Výpredaj
Znížená cena
Nové kolekcie

PULUZ Selfie Krúžok Svetlo s Mobilný Telefón Držiak na Stojan Pre Live Stream &make-up, LED Svetlo Kamery s Flexibilným Dlhé Zbrane pre ericsson

Hodnotenie:
0%
5 / 5 ( 4 )
SKU
p188050

Štítky: infra led fotoaparátu, škubnutí prúd svetla, fotoaparát na statív, selfie krúžok svetlo, lampa krúžok, led, príslušenstvo fotoaparátu dslr, selphy krúžok svetlo, led skrutka, canon macro svetlo.

Skladom
€13.16 €16.46

1. Materiál: hliníková zliatina

2. Existujú tri farby, desať úrovní jasu môže byť upravená

3. Dobrá kvalita a dlhá životnosť

4. Mobilný telefón majiteľa, jednoduché použitie

5. Priemer lampy je 9 cm, a výška lampy nasadenia: 66 cm

6. Mobilný telefón majiteľa výška: 49 cm, šírka: 6-9 cm

1.2-v-1 Funkciu, Nový dizajn spája držiak telefónu a selfie krúžok svetla spolu. Ideálny extra svetla pre make-up, selfie, video hovor, a live stream na YouTube, Facebook, živé hudobné.ly, twitter, atď.

2. Flexibilné, 360 stupňové otáčanie držiaka telefónu a dlho, gooseneck hadice dizajn, možnosť nastaviť akýkoľvek uhol, ako sa vám páči pre pohodlné preskúmania, pričom fotografií alebo natáčanie videa.

3. 3-Light Režim & 10-Úroveň Jasu, 3 farby osvetlenia režim: biela, teplá žltá a teplá biela. Každý osvetlenie režim má 10 nastaviteľný jas pre vaše vybrať, splnia všetky vaše potreby v rôznych okolností.

4. Univerzálneho Držiaka Telefónu & Robustné Klip Základňa, Nastaviteľná 2.3-3.4 palcové širokouhlé telefón majiteľa, kompatibilný s väčšinou z inteligentných telefónov, ako sú iPhone 8, x, 7 plus, 6, Samsung S8, Note8, atď. Klip base môžete klip na väčšine tabuľky (do hrúbky 6,5 mm).

5. USB Powered LED Svetlo, Funguje s väčšinou zariadení, ktoré podporujú USB port, ako laptop, power banky,USB nabíjačku, a pod. Budete môcť vychutnať aj na čítanie a držiak telefónu kedykoľvek slobodne!

1. Máme loď na Pspublishing.sk' adresu len. Prosím, uistite sa, že vaša adresa v Pspublishing.sk účet je zhodné s dodaciu adresu, ako budete platiť. 2. Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus, doprava zdarma, môže byť iba sledované v Číne, ale žiadny detail sledovanie informácie vo vašej krajine. Ak chcete registrovaný spôsob dopravy, prosím, zvoľte Čína Príspevok Air Mail alebo Pspublishing.sk Štandardné Poštovné náklady, ktoré okolo 2 eur. 3. Obvykle budeme loď, aby sa vám do 3 pracovných dní po vaša platba potvrdená Pspublishing.sk. 4. Ak ste nedostali vašu objednávku rámci dodacej lehoty, alebo ak máte akékoľvek otázky, prosím kontaktujte nás. Odpovieme vám do jedného pracovného dňa. 5. Nie sme zodpovední za akékoľvek cla alebo dovozu dane. Tieto poplatky nie sú zahrnuté v produkt cena a prepravné náklady.

12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka.

1. Vaša spätná väzba je pre nás veľmi dôležité a všetkých kupujúcich. Venujte prosím niekoľko sekúnd, opustiť skvelú spätnú väzbu, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb. 2. Sme vždy ponúknuť vysoko kvalitný produkt za priaznivú cenu a poskytne dobré služby. 3. Prosím, kontaktujte nás pred odchodom neutrálne (3 hviezdičky) alebo negatívne (1-2 hviezdy) spätná väzba. Budeme sa snažiť vyriešiť problém a nech máte radosť z nakupovania tu. Ďakujeme!

  • Package: Áno
  • Certifikácia: CE
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Štýl 2: Živé Vysielanie Z Hliníkovej Zliatiny Klip
  • Farebná Teplota: Bi-color 3200K-5600K
  • Štýl 1: Photo Studio Selfie LED Prsteň Svetla s Mobilný Telefón Majiteľa
  • Vhodné: Pre iPhone, Android Telefón
  • Názov Značky: PULUZ

2020-12-17 Very Satisfied and product works well does what I want it
5/ 5 stars
2020-12-19 Yesterday I received the parcel.you are the best seller Ive ever seen very good,Great product.
5/ 5 stars
2020-12-10 God experience ,high recommend
5/ 5 stars
2020-12-15 item is like described. Came so fast.
5/ 5 stars
Napísať recenziu

Môžete tiež rád!