!!! Exkluzívny predaj !!! Znížená cena

49pcs Dino Šťastný Dinosaura Tému Party Deti Chlapec Narodeninovej Party Dekor Baby Sprcha Strany Dinosaura Strany Jednorázový Riad Nastaviť

Výpredaj
Znížená cena
Nové kolekcie

49pcs Dino Šťastný Dinosaura Tému Party Deti Chlapec Narodeninovej Party Dekor Baby Sprcha Strany Dinosaura Strany Jednorázový Riad Nastaviť

Hodnotenie:
0%
4.50 / 5 ( 2 )
SKU
p189764

Štítky: dinosaurov vňaťou, narodeniny dinosaur, dino lampa, dinosaurov jednorázový riad, dinosaurov doska, narodeniny dino, ninja korytnačka narodeniny, dinosaurov strany, groot baby sprcha, dino vajcia.

Skladom
€8.23 €11.76

Tipy:Vážený zákazník. Ak máte akékoľvek otázky, prosím kontaktujte ma v čase. Popis výrobku Materiál: Papier Príležitostiach: Baby sprcha Narodeninovej party Balíček a Kategória: ako na obrázku sprcha Upozornenie: 1:Prosím, dovoľte 1-2 mm chyba v dôsledku ručné meranie a uistite sa, že nemáte myseľ pred objednaním. 2:Vzhľadom na iný monitor a kamery, svetlá, môže spôsobiť mierne rozdiely farieb, hlavne v druhu, všetkých farieb. Ak máte akékoľvek otázky(Cena,náklady na prepravu a dodacie lehoty) o naše produkty,neváhajte a kontaktujte nás, budeme sa snažiť spolupracovať s vami. Mať dobrý deň :) Sme ich v mnohých typov, vyberte si čo sa vám páči~

Kupujúci Čítanie

1. Budeme pokračovať vo všeobecnosti objednávok do 24 hodín po prijatí platby.Vyššie Dátum Doručenia Je Len Pre Referenčné, Niekedy Sa Omešká O Sviatky, Festivaly,Zlé Počasie, Zvyky, Atď.

2. Cena nie je vrátane Cla,Vzdialenej Oblasti Poplatkov alebo iných splatných Poplatkov od kuriéra.Potrebujete zaplatiť 30USD viac, ak vaša adresa je Vzdialenej Oblasti.

3. Služby tranzitný čas je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť,a to najmä počas prázdnin. Poštovné a vrátenie tovaru

1. Položky budú označené a balené aj predtým, než sme ich poslať ,ak chcete zabezpečiť, aby naši klienti dostali ju v dobrom stave.

2. My len loď na potvrdenej objednávky.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

3. Ak ste nedostali vašu zásielku v predpokladanom čase doručenia,prosím, kontaktujte nás,budeme sledovať shippment a replyn vás čoskoro.

4. Ponúkame tiež express lodnej dopravy, ako je DHL, UPS, EMS atď, prosím, neváhajte nás kontaktovať, ak ste naliehavo potrebuje alebo množstvo je veľké.

5. Budeme akceptovať vráti a náhrady do 15 dní po objednávku, prosím kontaktujte nás.

Spätná väzba:

1. Prosím, nechajte 5-hviezdičkový spätnú väzbu, ak ste spokojní s našimi výrobkami a služby, budeme radi, (Položka, ako je Popísané 5 hviezd, Komunikácia 5 hviezd, dodacia lehota 5-stars).

2. Ak výrobky, ktoré ste dostali bola poškodená alebo nesprávne štýly, prosím, nenechávajte žiadne negatívne pripomienky prvý, láskavo kontaktujte nás,budeme sa s tým vyrovnať a vypracovať najlepšie riešenia, Vaša spokojnosť je naša motivácia robiť lepšie.

  • použitie type5: 1. Narodeniny Dekorácie
  • Materiál: Cowhide papier
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Príležitosti: Deň matiek
  • Použitie type3: dieťa sprcha dekorácie
  • vzor: Cartoon zvierat
  • použitie type6: jednorázový riad nastaviť
  • Použitie type1: Deti Happy Birthday Party Dodávky
  • Jednorázový Riad Typ: Jednorázový Riad Sady
  • Názov Značky: radosť-enlife
  • Použitie type2: jednorázový riad nastaviť
  • Číslo Modelu: Nové
  • použitie type4: strana obrusy

Napísať recenziu

Môžete tiež rád!