!!! Exkluzívny predaj !!! Znížená cena

Dámske Sexy Móda Čipky Šaty Club Fashion Lady Obväz Bodycon Clubwear

Výpredaj
Znížená cena
Nové kolekcie

Dámske Sexy Móda Čipky Šaty Club Fashion Lady Obväz Bodycon Clubwear

Hodnotenie:
0%
1 / 5 ( 2 )
SKU
p18983

Štítky: šaty formulár, kontrast šaty, šaty h, šaty dlhé a krátke, šifón strany, šaty flower maxi, havajská plavky, 9xl šaty, v krivkách móda, sako šaty žena.

Skladom
€5.24

Nový bez tagy: úplne nový, nepoužívaný, a unworn položky (vrátane ručne vyrábané predmety), ktoré nie je v originálnom balení, alebo môže chýbať originálne balenie materiálov (ako originál krabici alebo v taške). Originál značky nesmú byť pripojené.Pozrite si všetky podmienky definície - otvorí v novom okne alebo záložke... Celý moreabout stav

Vitajte v našom obchode!

Sme hrdí na to, predstaviť túto Čipky jumpsuit sexy Klubu nosiť

Má jedinečný dizajn, ktorý určite módne vyhlásenie.

To môže byť nosené na špeciálne príležitosti koktail klub,večierok, alebo noc nosenie intímne

* Stav: 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné

* Materiál:Čipka

* Veľkosti: S, M , L

* Farba: Podľa fotografie zobraziť

* Množstvo: 1pcs šaty

Poznámky: Prosím, aby mierne (±2 cm)ručné meranie odchýlky pre údajov.

Medzinárodné Kupujúci Vezmite Prosím Na Vedomie:

Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cena orshipping poplatky. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.

Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup.

Tovar vám bude odoslaný na kupujúceho, dodaciu adresu LEN, tak, prosím, POTVRĎTE k dispozícii na adresu pred zaplatiť prostredníctvom . Ale niekedy medzinárodné dodávky je vysoko závislá na Kuriérskej Spoločnosti a miestnych zvykov/povinnosti. Ak nechcete prijímať položky na čas, ihneď nás prosím kontaktujte na ďalšiu pomoc. Ďakujeme za pochopenie. Spôsob Dopravy:

Položky budú odoslané prostredníctvom Čína Príspevok , bude To trvať 15-25 pracovných dní od termín prepravy.

Položky budú odoslané prostredníctvom USPS do USA, Úplne Bezpečné! KAŽDÝ BALÍK MÁ SLEDOVACIE ČÍSLO . To bude trvať 7-12 pracovných dní od termín prepravy.

Dodávame tiež s DHL, UPS, EMS expresná doprava, ale musíte paymore peniaze pre express lodnej dopravy. Ak potrebujete expresné prepravné služby,prosím kontaktujte nás pred objednávky(Telefónne sú potrebné pre internationalexpress doprava, Ak potrebujete expresné prepravné služby, vezmite Prosím na vedomie, yourTelephone pri platbe.)

Shiping Času:

Všetky položky, ktoré budú zverejnené na vás do 3 pracovných dní (na dni v týždni -pondelok až piatok), platba sa odbavuje na strane predávajúceho

Odhadovaný čas doručenia

Medzinárodné package trvá približne 15-20 dní na loď do cieľa; Bypost office minulosti doprava štatistická správa, tu dole je arrivallead čas výkonu tabuľka pre niektoré krajiny, ktorá je pre buyerreference len.

1. Ponúkame 14 dní peniaze späť záruka vrátenia peňazí.

2.Naša záruka nie je rozšírený na všetky výrobky, ktoré sú physicallydamaged, alebo že nie sú za normálnych prevádzkových podmienok v dôsledku ofmisuse alebo nesprávnou inštaláciou na kupujúci/užívateľ je časť.

3. Pre všetky vrátené výrobky, kupujúci sa MUSÍ kontaktujte nás pre vrátenie adresu.

4.Vo všetkých prípadoch, kupujúci zaplatiť poplatky za doručenie na vlastné náklady na returnproducts na výmenu alebo vrátenie peňazí. Sme bude zodpovedný za postageof náhrady. Vrátenie bude vykonaná po prevzatí vrátenej položky.

Weleft pozitívnu spätnú väzbu pre vás po obdržaní platby. Vaše feedbackis pre nás veľmi dôležité, pozitívna spätná väzba a 5 Skóre DSR je highlyappreciated.

Prosím, dajte nám vedieť pred odchodom žiadne negatívne pripomienky alebo 1 bod, 2point nízke DSR, alebo otvoriť všetky spory , a prosím, daj usthe možnosť vyriešiť všetky problémy a budeme sa snažiť v našich silách, tosatisfy vaše potreby.

Ifanyquestion, prosím, neváhajte sa na nás obrátiť prostredníctvom "Opýtať sa predajcu aquestion" ,Sme sa snažiť odpovedať na vaše e-maily, akonáhle je to možné,vzhľadom na vysoký objem denný prichádzajúce e-maily a čas zonedifference, nemusíme byť schopní odpovedať na vaše e-maily ihneď. Pleaseallow 1-2 pracovných dní pre nás odpoveď.

inkFrog Analytics

  • Textílie Typ: Organza
  • Názov Značky: CANIS
  • Silhouette: Prezervatívy
  • Číslo Modelu: S
  • Dekorácie: Duté Sa
  • Dĺžka Šiat: Členok-Dĺžka
  • Štýl: Sexy & Club
  • Rukáv Dĺžka(cm): Tri Štvrtiny
  • Pasu: ríša
  • Materiál: Čipky
  • Pohlavie: ŽENY
  • Sezóna: Leto
  • Výstrih: O-Krku
  • Rukáv Štýl: Svetlice Rukáv
  • Vzor Typ: Pevné

2020-10-12 No matter what size you buy. All sizes are the same! I ordered the size M and S. No difference! Overalls are not suitable even for small growth. My height is 157. After shooting, he was all in holes, as he did not stretch at all. And he also colors his hands and body in black. Pay attention to the red arrow, I wanted to show it that he does not even cover his panties. Ruined the entire photo shoot. Horror, nightmare and shame.
1/ 5 stars
2020-10-12 No matter what size you buy. All sizes are the same! I ordered the size M and S. No difference! Overalls are not suitable even for small growth. My height is 157. After shooting, he was all in holes, as he did not stretch at all. And he also colors his hands and body in black. Pay attention to the red arrow, I wanted to show it that he does not even cover his panties. Ruined the entire photo shoot. Horror, nightmare and shame.
1/ 5 stars
Napísať recenziu

Môžete tiež rád!