!!! Exkluzívny predaj !!! Znížená cena

ZTTO 11-42T 10 Rýchlosť 10s Široký Pomer MTB Horský Bicykel Bicykel Časti Kazety reťazové kolesá a Zadné Ramienko Rozšírenie Zväzku

Výpredaj
Znížená cena
Nové kolekcie

ZTTO 11-42T 10 Rýchlosť 10s Široký Pomer MTB Horský Bicykel Bicykel Časti Kazety reťazové kolesá a Zadné Ramienko Rozšírenie Zväzku

Hodnotenie:
0%
5.00 / 5 ( 1 )
SKU
p2083

Štítky: španielska dámske oblečenie dámske oblečenie abaya, nová krása zdravie položky, akrylové prášky kvapaliny, nový produkt obuv a oblečenie, čiapky skullies, nového produktu, ako nosiť na rande stud náušnice, domáce zlepšenie dekor elektrické spájkovačky, španielska pánske oblečenie pánske oblečenie tank topy, francúzsko je miestne trendy oblečenie, doplnky, opasky, dámy cestovanie tváre produkty obočie stimulátory, new vysoká kvalita položky produkty na bielenie zubov.

Skladom
€28.82 €41.17

ZTTO PREHADZOVAČKA ROZŠÍRENIE

10S 42T KAZETA

PRE ŠIROKÚ POMER KAZETY

Materiál: Al 6061

Hmotnosť: 11.6 g

Proces:Full CNC Vyrobené

Dokončiť:Eloxovaný Dokončiť ±

Popis

*Materiál s vysokou pevnosťou v ťahu ocele vyrobený technológiou chladiaceho-temperament, kalenie, je viac odolný a má extrémnu odolnosť voči oderu.

*Jedinečná konštrukcia prevodovky, ozubené koleso výlučne na horskom bicykli, poskytuje lepší zážitok ovládať shift funkciu.

*Sme prijali duté návrh na zníženie hmotnosti do určitej miery.

*Povrch vyrobený technológiou chrómovanie, je ťažké hrdze a poskytuje dlhú životnosť. A povrchu black-silver má jemný vzhľad a bude vám luxusné pocit.

Pozornosť

*Máme odkaz popis pre vás, pozrite si prosím aktuálnej potreby s bicykli než aby tento výrobok.

*Pre vašu bezpečnosť prosím, buďte opatrní, pomocou špeciálnych nástrojov pri inštalácii. Ak nie je možné nainštalovať to dobre, choďte do neďalekej požičovňa obchod pre pomoc.

*Návrh: Ak chcete nahradiť nová kazeta, mali by ste sa lepšie inštalovať vhodné reťazca v rovnakom čase, inak transportného systému môže spôsobiť výrazné zvuky a neúspechy v práci.

Toto zariadenie bude zachrániť váš starý cestných!!!

S viac a viac ľudí, ktorí používajú nové módne široký pomer kazety, sa stretli s problémom, predchádzajúci shimano prehadzovačky nie je určený pre tieto obrovské kazety. Preto majú dlhšie b-skrutku na implace pôvodný Shimano b-skrutku. Ale to ohrozená presun výkonov a zníži životnosť pohonu. Ale teraz už nemusíte obávať, že už sme vyvinuli tento nový malý prístroj, ktorý vám pomôže s ním. Tento malý vec, bol vyrobený z Al6061 podľa precised CNC procesu a skončil s eloxované farby. Ľahký a krásny, s hliníkovými skrutkami. S týmto prístrojom môžete použiť väčšie kazety bez akejkoľvek zmene váš menič, takže to nebude mať vplyv na radenie výkony a nebude skrátiť životnosť pohonu. Môžete ho použiť aj na cestné bicykle, aby ich použitie mtb kazety rovnako.

.. Z výroby dôvodu, my vám pošleme 2 rôzne spider náhodným, kvalita je rovnaká.

  • Komponenty: Freewheel
  • Zotrvačníka Nastaviteľným Popruhom Číslo: 10-speed
  • Materiál: OCELE
  • Ozubením: 36 - 42T
  • Freewheel Rýchlosť: 10
  • Názov Značky: ZTTO
  • Číslo Modelu: ZTTO CSM10XL
  • Citlivosť: 108 Zvuky

Napísať recenziu

Môžete tiež rád!