!!! Exkluzívny predaj !!! Znížená cena

Nafukovací Bazén Plávať Nastaviť Volejbalová Sieť S Basketbalovej Obruče A Lopty Bazén Hra, Plávajúce Hračky Pre Deti A Dospelých

Výpredaj
Znížená cena
Nové kolekcie

Nafukovací Bazén Plávať Nastaviť Volejbalová Sieť S Basketbalovej Obruče A Lopty Bazén Hra, Plávajúce Hračky Pre Deti A Dospelých

Hodnotenie:
0%
0 / 5 ( 0 )
SKU
p28613

Štítky: puzzl dreva, tenké bazén float, bazén hračky potápať, bazén volejbal, swimava nafukovací bazén, basketbalovú loptu, malý nafukovací bazén, basketbal bazén hra, futbal, bazén, futbal, basketbal, plávanie.

Skladom
€13.58 €20.58

Odrážky:

1、Kompletný Súbor: nafukovací bazén plávať nastaviť zahŕňa nafukovacie volejbalové ihrisko s 2 hmotnosť tašky(sú navrhnuté tak, aby add anchor váhy, udržať volejbal nastavená na mieste), Nafukovacie Basketbalovej Obruče, Nafukovacie Volejbal a Nafukovacie Basketbal.

2、Trvanlivé a Bezpečné Float: Tento nafukovací bazén float set je vyrobený z kvalitných, ekologických, non-jedovaté 0,3 mm hrubé PVC materiálu, ktorý je odolný, poškriabaniu a odolný proti roztrhnutiu, aby vydržali cez mnohé letá používania.

3、Väčšia Veľkosť: Naše nafukovacie volejbalové ihrisko meria asi 115" x 38" x 30"v rozmeroch, ktoré je väčšie než akékoľvek iné značky, dostatočne dlhé pre viac priateľov a hrať spoločne. Pridať skvelá zábava na vašom bazéne čas so svojimi priateľmi a rodinou! Nafukovacie Basketbalovej Obruče meria 27" x 27 x 35", a Basketbalové meria 13inch, veľká basketbalová obruč súbor pre vás a vaše deti hrať spolu. Ideálna veľkosť pre rodiny alebo priateľov hrať v bazéne.

4、Vonkajšie bavte Sa: Toto volejbal nastaviť dostanú hostia na lyžiach! Skvelý doplnok k vášmu luau party dodávky a plávať hračky, a to si váš krvný čerpanie a vaše telo pripravené pre letné! Slúžiť svojim hosťom niektoré leto zábava, keď vypukne tento nafukovací vodný volejbal nastaviť.

5、Ideálny Darček: set je vhodný pre narodeninám, vonkajší pláži trávnik hračky, letný bazén strany, školské učebne a ďalšie! Uvoľnite sa a bavte sa s vašimi priateľmi a rodinou s týmto odolné bazén basketbalová obruč a volejbal nastaviť.

Špecifikácie(o):

Názov: Nafukovací Bazén Plávať Nastaviť

Materiál: 0.23 mm 6P eco-friendly PVC

Ochrana životného prostredia poznámka: v zhode s EN71-3, ASTM, 6P-16P a iné export normy.

Hrúbka materiálu: 0.23 mm/0.01 v

Balenie: samostatné funkcie opp taška

Balenie Zoznam:

Nafukovacie Volejbal Netto*1

Nafukovacie Basketbalová Obruč*1

Nafukovacie Basketbal*1

Nafukovacie Volejbal*1

  • Materiál: PVC
  • Číslo Modelu: -
  • Druh: Iné
  • Názov Značky: MINOCOOL

Napísať recenziu

Môžete tiež rád!