!!! Exkluzívny predaj !!! Znížená cena

Detské Oblečenie Sprievod Formálne Šaty pre Dievčatá od 5 Do 12 14 15 Rokov Deti Vianočné Oblečenie Party Šaty Večerné Šaty

Výpredaj
Znížená cena
Nové kolekcie

Detské Oblečenie Sprievod Formálne Šaty pre Dievčatá od 5 Do 12 14 15 Rokov Deti Vianočné Oblečenie Party Šaty Večerné Šaty

Hodnotenie:
0%
4.70 / 5 ( 3 )
SKU
p3057

Štítky: ze dievča oblečenie, 12 ročná, 5 narodeniny šaty, šaty pre dievča jednorožec, šaty dievča, tribal gear, dievča šaty oslava, šaty pre 16 ročný, 15 ročná, deti oblečenie dievčatá 9 do 14 rokov dizajnér.

Skladom
€9.88 €12.35

Detské Oblečenie Sprievod Formálne Šaty pre Dievčatá od 5 Do 12 14 15 Rokov Deti Vianočné Oblečenie Party Šaty Večerné Šaty

Informácie O Produkte

Balenie Obsahuje: šaty + pokrývku hlavy

POZNÁMKA: Prosím, porovnať detail veľkosti s vy pred zakúpením!!!

Tip na výber správnej veľkosti:

1. Používajú podobné oblečenie porovnať s veľkosťou.

2. Vybrať väčšie veľkosti, ak vaša veľkosť je rovnaká ako ploché meranie Veľkosti.

Dodacia Lehota

Tovar vám bude dodaný do 5 dní po prijatí overené platby a ukázal "Dokončené" stav. Tento dodanie usporiadanie je s výnimkou náš Sviatok . Máme loď na Pspublishing.sk adresu LEN . Prosím, uistite sa, že vaša adresa v Pspublishing.sk je zhodné s dodaciu adresu. Položky k NÁM potrebné 15-20 pracovných dní . UK potrebné 25-30 pracovných dní. Ostatné Krajiny sa môžu potrebovať 35-40 dní! Prosím, vyberte si niektorí miestni predajcovia, ak nemôžete čakať trpezlivo v prepravnom čase, keď sme deklarovali.

O nás

Naším cieľom je v našich silách, aby nechajte našich zákazníkov si on-line život. Budeme sa postupuje nielen vo vysokých produkty, ale aj na kvalitné služby-denne pod vaším dohľadom. V snahe vyhnúť sa ignorovanie vašich e-mail alebo e-mail nedokáže prísť k vám včas vďaka systému problém. prosím, pošlite nám novú správu, ak nechcete dostávať náš odpoveď v dvoch pracovných dní.Vďaka za váš čas.

Vrátenie a Výmena

Ak ste našli položka je poškodené , chybné alebo iný opis hneď, ako ste sa dostali našu položky , pls, neváhajte a kontaktujte nás v prvom rade a to notleave Negatívna spätná Väzba alebo Neutrálne spätnú Väzbu, budeme znovu odoslať alebo vrátenie peňazí bez váhania raz dostal svoju spätnú väzbu o Pspublishing.sk e-mail,ale musí to byť v rámci komunikácie. Ak nie ste spokojní s položku, keď to máte do jedného mesiaca .Chceli by sme poskytnúť náhrada, keď sme dostali vrátenej položky ,ale kupujúci majú na starosti pre vrátené zásielky . Venujte prosím pozornosť , akékoľvek umelé škoda nezahŕňa v našej záruku kvality.Prosím, kontaktujte nás skôr, než sa rozhodnete vrátiť položku, alebo potrebujete vrátenie peňazí. Vždy sa budú snažiť ponúknuť našim zákazníkom najlepšie riešenia v 1-2 pracovných dní .Vďaka.

Spätná väzba

Náš systém sa nechať Pozitívnu spätnú väzbu po obdržaní Pozitívnu spätnú väzbu . Kontaktujte nás, ak nie ste spokojní s položku po prijať. Nenechávajte zlé spätnú väzbu, bez žiadajú nás o pomoc. Kontaktujte nás prosím v prvom rade, ak máte akékoľvek problémy. Všetky e-maily bude zodpovedaná v priebehu 1 pracovného dňa. Ak nechcete dostávať náš odpoveď, prosím, láskavo re-poslať svoj e-mail a budeme odpovedať vám čo najskôr.Vopred vám ďakujeme za vašu trpezlivosť.

  • Rukáv Štýl: Pravidelné
  • Vzor Typ: Mozaika
  • Dĺžka Šiat: Členok-Dĺžka
  • Rukáv Dĺžka(cm): Bez rukávov
  • Silhouette: Plesové Šaty
  • Golier: Posádky Krku
  • Druh: party šaty večerné šaty
  • Oddelenie Meno: Deti
  • Číslo Modelu: party šaty večerné šaty
  • Dekorácie: Crystal
  • Fit: Hodí pravda, veľkosť, vziať svoju normálnu veľkosť
  • Štýl: Lolita Štýl
  • Pohlavie: Dievčatá
  • Materiál: Polyester
  • Vstavaný Podprsenka: No

Napísať recenziu

Môžete tiež rád!