!!! Exkluzívny predaj !!! Znížená cena

45m*5 cm Žltá s Červenými šípkami Reflexné Upozornenie Conspicuity Pásky Conspicuity Pásy Reflexný Materiál

Výpredaj
Znížená cena
Nové kolekcie

45m*5 cm Žltá s Červenými šípkami Reflexné Upozornenie Conspicuity Pásky Conspicuity Pásy Reflexný Materiál

Hodnotenie:
0%
0 / 5 ( 0 )
SKU
p3109

Štítky: odrážajú nálepky, požičovňa reflexné pásky, odrážajú pásy, odrážajú, auto reflektor nálepky, lepidlo reflektor, reflexné pásy, odrážajú pásky, bicykel reflektor nálepky, reflektor nálepky.

Skladom
€27.09 €38.70

[xlmodel]-[produkty]-[25309] najobľúbenejšie

[xlmodel]-[custom]-[23917]

[xlmodel]-[custom]-[23917]

[xlmodel]-[custom]-[8888] popis Produktu

Informácie o produkte:

Stav: 100% Zbrusu Nový

Materiál : reflexný materiál

Ccolor : ako na obrázku

Veľkosť: šírka : 5 cm, dĺžka :45m

Funkcie: 1.dobrá teplotná odolnosť 2.hladký povrch, nízky koeficient trenia Použiť pre: Automobil, auto, loď, kanál, stupeň, všetky druhy kanály a príbuzných strojov a zariadení.

[xlmodel]-[foto]-[0000] Fotografie Zoznam

[xlmodel]-[custom]-[22778] Podmienky Služby

Je to veľmi populárne a módny dizajn, veríme, že budete radi, že veľmi veľa.

Min objednávky je 1pc,ak máte veľké objednávky,prosím, povedzte nám,by sme mohli urobiť, veľkoobchod a drop shipping.

Zašleme vám ju ako "dar" a napíšte "5usd alebo 10usd" hodnota na balík,tak nemusíte platiť dane.

Zašleme vám ju asi do 3~5 pracovných dní, ak nie je skladom,budeme s vami v kontakte v čase,aby ste mohli zmeniť na iný štýl, alebo objednávku zrušiť.

Ak sa vám balík,prosím, pozrieť sa na to a dajte nám 5star "výborný" spätnú väzbu ,ak sa vám nepáči to,prosím, povedzte nám,my vám ho zmeniť na vás.

Ak máte akékoľvek otázky,prosím neváhajte a dajte nám vedieť,tu všetci členovia tímu SME TOP FASHION, vďaka za váš nákup ešte raz! Prajeme vám šťastný nakupovanie!!!

O Zásielke :

Keď si objednáte, prosím, zvoľte spôsob dopravy a zaplatiť za objednávku vrátane dopravy za poplatok. Budeme posielať položky do 7 dní akonáhle sa vaša platba je dokončená . Vezmite prosím na vedomie, že kupujúci sú zodpovední za všetky ďalšie colné poplatky, maklérske poplatky, clo a dane pre dovoz do vašej krajine . Prepravné náklady neobsahuje žiadne dôležité dane.

O Priznaní:

Môžete sa vrátiť predmety v 15days od prijatia, ak ste nie sú spokojní s tým , vrátime vám keď sme sa položky. Avšak , je kupujúci sa mali uistiť, že položky, vráti sa do svojich pôvodných podmienok. Ak položky sú poškodené alebo stratené, keď theyare vrátený , bude kupujúci zodpovedá za poškodenie, alebo stratu, a neposkytneme kupujúci v plnej výške . Kupujúci by sa mal pokúsiť podať sťažnosť s logistickej firmy na vymáhanie nákladov na poškodenie alebo stratu. Bude kupujúci zodpovedá za prepravné poplatky, ak sa chcete vrátiť položky . Než sa vrátiť položky , prosím, kontaktujte ma po prvé .

Farba Nesúlad

Rozdiel vo farbe možno spôsobené nejaké iné dôvody, ako je napríklad farba odraz v monitor , osvetlenie , pozadie, atď. Pleasekindly to pochopiť .

Spätná väzba

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité . Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní withour tovary a služby. Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby , neváhajte a kontaktujte nás v prvom rade pred odchodom negativefeedback. My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

  • Položka Druh: Reflexné Pásky
  • Názov Značky: zatooto
  • Napätie: 12

Napísať recenziu

Môžete tiež rád!