!!! Exkluzívny predaj !!! Znížená cena

Jarné Kvety DIY Ručný Mini Doll House Biele Svadobné Šaty Drevené Miniatúrne Domov Montáž Dekorácie Skla Loptu domček pre bábiky

Výpredaj
Znížená cena
Nové kolekcie

Jarné Kvety DIY Ručný Mini Doll House Biele Svadobné Šaty Drevené Miniatúrne Domov Montáž Dekorácie Skla Loptu domček pre bábiky

Hodnotenie:
0%
4 / 5 ( 1 )
SKU
p3355

Štítky: diy domček pre bábiky, diy doll house sklo, kolíska drevená bábika dom, diy miniatúrne dom, urob si sám, čínsky miniatúrne, diy miniatúrny domček pre bábiky, bedlinen, dr. house, móda doll house, diy miniatúrny domček pre bábiky sklo.

Skladom
€15.73 €17.48

Jarné Kvety DIY Ručný Mini Doll House Biele Svadobné Šaty Drevené Miniatúrne Domov Montáž Dekorácie Skla Loptu domček pre bábiky

Hotové veľkosť: o 14*14*13.7 cm

.Materiály: drevo, textílie, papier, plasty , Svetla,

Obsahujú všetky furnitures rovnaké ako na obrázku ,ale bez lepidla a nástroje a Music box

Batérie tiež nie sú k dispozícii vzhľadom na prepravné bezpečnostných dôvodov

Patrí protiprachový kryt, ale bez music box, ak potrebujete kúpiť ,kontaktujte nás

AKO ZOSTAVIŤ:

1.Obrázky ukazuje hotového projektu,ale budete dostávať sú náhradné diely, nie kompletný model,je potrebné zostaviť podľa seba.

2.Potrebujete nasledujúce remeselné nástroje : papier, nožnice, nôž,otvor maker,precízne kliešte,skrutky vodiča , lepidlo

O spätnú Väzbu Prosím, láskavo nechajte nám 5 star pozitívnu spätnú väzbu, ak ste spokojný s nákupom . Najprv nás kontaktujte, ak je problém s položku prijaté,budeme riešiť pre vás pripravujeme. O Prepravu sa Dodávajú na NÁS ,CA e-paket,zvyčajne trvá 7-14 pracovných dní! Dodávané v iných krajinách, v Číne Post letecky,zvyčajne trvá 25-35 pracovných dní !

O Vrátenie

S cieľom poskytovať vynikajúce služby, ponúkame 30 dní (od kupujúceho dostal) výmena a vrátenie tovaru. Ak si nie ste 100% uspokojiť s naším výrobkom, môžete sa vrátiť do 30 dní na výmenu alebo vrátenie peňazí.

Ak vrátite na výmenu alebo vrátenie peňazí, prepravu späť náklady by mali na kupujúceho.

My sa budeme snažiť poskytovať tie najlepšie produkty a služby! ak ste spokojní s našimi položky, prosím, nezabudnite zanechať pozitívne spätná väzba a 5-Star rating, inak ihneď nás Prosím kontaktujte. Budeme sa snažiť v našich silách vyriešiť a pomôcť vám!

Ak máte akékoľvek otázky, neváhajte a kontaktujte nás, odpovieme vám do 24 hodín. Vitajte na návšteve

  • Číslo Modelu: N1804191121bn
  • Rozmery: 14*14*13.7 cm
  • Názov Značky: LELAKAYA
  • Materiál: Drevo
  • Položka Druh: Dollhouses
  • Upozornenie: Preč od ohňa
  • Pohlavie: Unisex
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Vekové Rozpätie: 8-11 Rokov

2020-10-22 Very happy with the object itself. Small downside for the box which was a little damaged. It annoys me a little because it is a gift but the article is not damaged, it is the most important.
4/ 5 stars
Napísať recenziu

Môžete tiež rád!