!!! Exkluzívny predaj !!! Znížená cena

Krčná Vankúš Na Spanie Pamäťovej Peny 2 V 1, U Shape Strane Vankúš Office Zvyšok Cestovné CCidea Klenuté Ice Hodvábna Tkanina Pár Vankúš

Výpredaj
Znížená cena
Nové kolekcie

Krčná Vankúš Na Spanie Pamäťovej Peny 2 V 1, U Shape Strane Vankúš Office Zvyšok Cestovné CCidea Klenuté Ice Hodvábna Tkanina Pár Vankúš

Hodnotenie:
0%
1 / 5 ( 1 )
SKU
p34858

Štítky: 2 spánku vankúš, malý vankúš, kolagén nadácie, priateľ vankúš, dolár vankúš, dlho obliečka na vankúš, Fľaša Výplň, Crystal Organza, pár obliečka na vankúš, sen vankúš.

Skladom
€8.45 €8.80

Krčná Vankúš Na Spanie Pamäťovej Peny 2 V 1, U Shape Strane Vankúš Office Zvyšok Cestovné CCidea Klenuté Ice Hodvábna Tkanina Pár Vankúš

Funkcie:

Najlepšie Bočné Vankúše - 2020 nové duté dizajn, predné vankúš je vhodný pre rôzne spacie polohy, ako je napríklad strane spanie, chrbta a brucha spánku. Dať vaše ruky ľahko v dutých polohe bez tlaku na ruke, pohodlné a prirodzené.

Pamäťová Pena Vankúš veľkosť: L13.8 * W11.8 * H5.1 (Hrubé 2.4) v - vyrobené z pamäťovej peny, s koži-priateľský a priedušná,-pomalé oživenie pamäte pena na udržanie tvaru; To je ice hodvábna obliečka na vankúš s odnímateľná na zips, ktorý je možné čistiť (stroj umývateľný).

Pamäťová Pena Vankúš je tiež krčka Maternice Vankúš, zadnej strane, ktoré slúži na udržanie krku je prirodzené krivky a krk, kontúry pre správne podporu krku. Centrálna dutina pomáha potriasa hlavou pre optimálnu podporu.

Krčná vankúš pre spánok je cool, multi-funkčné vankúš, vankúš pre relaxáciu na pohovke, alebo vankúš na spanie na posteli. Prestávky na obed vankúš pre použitie v kancelárii, alebo lumbálna vankúš pre prácu. Toto je vankúš použiť na lietadlo počas cesty, alebo to môže byť pevný vankúš do auta. Keď ste unavení a chcú oddýchnuť, môžete rýchlo zaspať, kde ste boli zvyknutí.

Táto pamäťová pena vankúš má klenuté (v tvare U) interiér s ABS plastu v tvare U držiak, ktorá nie je ľahko deformovaný. Ak máte akékoľvek problémy s kvalitou, prosím kontaktujte nás a my sa nahradiť ich v čase.

Pamäťová Pena je Cestovný Vankúš, má klenuté (v tvare U) interiér s ABS plastu v tvare U držiak, ktorá nie je ľahko deformovaný. Prosím, neváhajte a nákup,nebude ľutovať.

Najlepšie Vankúše na Strane Podvaly:

Veľmi román duté dizajn vankúš je evanjelium strane podvaly. Keď spíte na boku na dlhú dobu, nebudete sa znecitlivenie; opačnej strane vankúš je pohodlnejšie, a U-tvarované stranách sú podporované, aby sa váš krk dobre pevné a zabrániť stuhnutý krk.

Priateľské k pokožke obliečka na Vankúš:

Priedušná hypoalergénne vankúš podporuje tok vzduchu, aby v pohode a redukuje vrásky spôsobené tlakom, keď strane spanie.

Vymeniteľný a Umývateľný:

Zips je pod vankúš. Obliečka na vankúš je stroj umývateľný, ale pre predĺženie života o to, odporúčame prať ručne v teplej mydlovou vodou.

-Pomalé oživenie Pamäte Pena:

Tento vankúš je vyrobený z 60 hustota pomalé oživenie pamäte pena, 3 až 5 sekúnd odrazu pre stresu-zdarma spánku.

Špecifikácia:

Materiál: Ice hodváb+ Typ: 1 KS

Veľkosť: cca 35 x 30 x 13 cm. / L13.8 * W11.8 * H5.1inch

Vhodné pre: manželské Páry.

Farba: Ako na obrázku

Balenie Zoznam:

1*Vankúš

Poznámka:

Môžete cítiť nepohodlne na tento vankúš počas prvých pár dní, pretože potrebuje čas, aby sa zmestili vaše krku obrys, ale sa vám bude páčiť extrémne pohodlie po si na to zvyknúť! Normálne, musíte 3-5 dní prispôsobiť sa tento vankúš.

Nový vankúš bude mať prírodné vône vychádza z materiálov. Táto vôňa by sa mali rozptýliť niekoľko dní neskôr po vankúš je vysielaný von.

Prosím nezverejňujú vankúš na slnku alebo umývanie vankúš core. Na slnku a voda môže zničiť štruktúru pamäťovej peny a vplyvom tvrdosti tento vankúš. Môžete prať obliečka na vankúš podľa teplou mydlovou vodou, a dať vankúš core v dobre vetranom priestore na obdobie, čas vyčistite ju.

Teplota priamo ovplyvňuje tvrdosť pamäťovej peny vankúš. Keď spánku teplota je okolo 70℉, bude dosiahnutie optimálneho režimu spánku mäkkosť a lepšie pracovať.

Spôsoby platby:

Môžete uskutočniť platbu prostredníctvom akejkoľvek metódy vyššie a pls uhradiť do 3 dní po vašej objednávky.

Vaša platba bude overené Pspublishing.sk do 24h a spracujeme vašu objednávku raz, že je to hotové.

Ak vašej objednávky je zatvorené z dôvodu bezpečnostných dôvodov, budete musieť uplatniť nárok na Pspublishing.sk. Vrátenie spôsobené storno objednávky, vrátenie zmluvy alebo mediácie budú spracované okamžite, a zvyčajne trvá asi 7-10 pracovných dní dostanú na váš účet.

Poštovné a package: Všetky položky, ktoré budú kontrolované a dobre zabalený pred odoslaním. Objednávky budú expedované do 2-5 pracovných dní po zaplatení je hotové.

Hmotnosť zásielky cez normálny príspevok je obmedzený na 2 kg. Zašleme samostatne, ak hmotnosť je viac ako 2 kg. Zvyčajne to trvá asi 15 - 60 dní a môže byť trochu dlhšie, niektoré vzdialenej oblasti. Môžete rýchlo vybrať spôsob dopravy, ak chcete získať pozemok skôr, a za to budete musieť zaplatiť prepravné.

  • Materiál: Iné
  • Vzor Typ: Pevné
  • Časť: Iné
  • Trieda: Iné
  • Náplň: Iné
  • Textílie Počítať: Iné
  • Funkcia: Terapia
  • Podpora: Drop shipping
  • Použitie: Posteľná bielizeň
  • Tvar: Iné
  • Číslo Modelu: krku, krčnej vankúš
  • Vlákno Počítať: Iné
  • Hmotnosť: 1.5-2 kg
  • farba: Biela
  • Súbor Typ: No

2020-11-30 I do not get the shipment!? Give me the tracking number please
1/ 5 stars
Napísať recenziu

Môžete tiež rád!