!!! Exkluzívny predaj !!! Znížená cena

Keramické kúrenie krúžok pre zbraň hlaveň 220V vstrekovacieho stroja 80 x 35/ 80 x 45/ 80 x 60 /80 x80

Výpredaj
Znížená cena
Nové kolekcie

Keramické kúrenie krúžok pre zbraň hlaveň 220V vstrekovacieho stroja 80 x 35/ 80 x 45/ 80 x 60 /80 x80

Hodnotenie:
0%
5.00 / 5 ( 1 )
SKU
p3498

Štítky: bezšvíkové oceľové rúrky, auto scan (automatické vyhľadávanie, proti výbuchu trubice, barel skrutka, proti výbuchu rúry, sud vína, skrutku a hlavne, manipulátor pre stroj, barel drevené, ar15 nástroj.

Skladom
€7.12

Keramické kúrenie krúžok pre zbraň hlaveň 220V vstrekovacieho stroja 80 x 35/ 80 x 45/ 80 x 60 /80 x80

Vlastnú veľkosť požiadavky

Veľkosť, priemery, priemery,

Vlastnosti produktu: jednoduché spracovanie, spoľahlivú prácu, jednoducho použiteľný, rýchly ohrev, vysoká tepelná účinnosť, malá spotreba, dlhá životnosť, a nie je limitované veľkosti modelu a špecifikácie.

Použitie výrobku: široko používa v plastickej strojové zariadenia, obalov a potlače, petrochemicals, elektronických zariadení a iných odvetviach.

Dve . Inštrukcie pre objednanie sľudy ohrievače:

1 používateľ by mal poskytovať produkt, výkresov alebo vzoriek. Ak nie sú výkresov alebo vzoriek, špecifikácie, typ, napätie a výkon produkty musia byť poskytnuté.

2 Nehrdzavejúcej ocele sľudy elektrický ohrievač maximálny výkon, zaťaženie na štvorcový palec 1.5 3.5 Watt Medzi centimetrov štvorcových.

tri . Popis použitie sľudy kúrenie krúžok:

1 pracovného napätia by nemal prekročiť menovitú hodnotu. 10% ;

2 pripojenie časť je umiestnená v vykurovacej vrstva, mimo izolačnej vrstvy, shell mali byť účinne uzemnený;

3 skladujte na suchom mieste.

Sľuda ohrievača je druh vysoko efektívny prenos tepla ohrievač s vynikajúcou tepelnou vodivosťou zliatiny kovu, ktoré zabezpečuje teplo, teplota povrchu je jednotné a eliminuje hot spot a chladnom mieste zariadenia. To má výhody dlhý život, dobrá tepelná izolácia, silné mechanické vlastnosti, odolnosť voči korózii a magnetického poľa odpor. Vonkajší odvod tepla, povrch je pridaný do tepla zachovanie zariadenie, a vnútorného tepelného žiarenia na povrchu je spekané s infračerveným žiarením, čím sa šetrí elektrická energia. 35%.

  • Druh: Elektrický Nástroj Časti

Napísať recenziu

Môžete tiež rád!