!!! Exkluzívny predaj !!! Znížená cena

8V150W Akumulátorové Elektrické Pruner Záhradnícke Nožnice Účinné Ovocné stromy Bonsai Prerezávanie Vetiev Fréza Terénne úpravy

Výpredaj
Znížená cena
Nové kolekcie

8V150W Akumulátorové Elektrické Pruner Záhradnícke Nožnice Účinné Ovocné stromy Bonsai Prerezávanie Vetiev Fréza Terénne úpravy

Hodnotenie:
0%
3 / 5 ( 3 )
SKU
p37909

Štítky: bonsai, záhrada pruner, secateur bahco, pobočky pobočka, l elektrický záhradnícke nožnice, kovové nožnice elektrické, RASTLINA, vysoká pobočky fréza, ssj elektrické záhradnícke nožnice, batéria záhradnícke nožnice.

Skladom
€57.41 €86.98

8V150W Akumulátorové Elektrické Pruner Záhradnícke Nožnice Účinné Ovocné stromy Bonsai Prerezávanie Vetiev Fréza Terénne úpravy

Odrážky: 1、Silný Motor: profesionálny bezdrôtový záhradnícke nožnice sú vyrobené z Japonskej SK5 vysoko uhlíkovej ocele a sú poháňané striedavý motor. A nožnice sú trvanlivé.

2、, Aby Prerezávanie Jednoduché: elektrické záhradnícke nožnice sú ostré a odolné, ktoré možno ľahko rezať 1,2 cm/30 mm(o) tvrdé konáre.

3、Kompletné Príslušenstvo: elektrický záhradnícke nožnice sú vybavené 6 8V, 2AH nabíjateľné lítiové batérie, a súprava obsahuje 1 x akumulátorové záhradnícke nožnice na plech, 1 x nabíjací adaptér, 1 x manuálna, 1 x úložný box. A záhradnícke nožnice majú Dlhú životnosť batérie, ktoré môžu byť použité pre 6-8 hodín nepretržite, a nožnice na plech, môže byť úplne nabitá 2 hodín.

4、Prenosné a Ergonomické: elektrické pruner je shockproof, non-sklzu, nepremokavé a ergonomické, a to je vysoko kvalitný a silný, a jeho životnosť je 3 až 5 krát, že tradičné záhradnícke nožnice.

5、Široký Aplikácie: odborná akumulátorové vyžínače sú vhodné pre všetky druhy záhrad, parkov, farmy, diaľnice, veľké pasienky, pozemkové úpravy, ovocné sady, skleníky, rezanie hrozna, črepníkové rastliny, stromy, atď.

Špecifikácie:

Napätie: 8V

Výkon: 150W

Maximálne otvorenie veľkosť: cca 30 mm/1.18 v

Stredný otvor veľkosť: cca 20 mm/0.79 v

Batéria pracovný čas: 6-8H

Doba nabíjania batérie: cca 5h

Veľkosť produktu: 11*4.5*26 cm/4.33*1.77*10.24 v

Hmotnosť výrobku: 840 g (vrátane dvoch lítiových batérií)

Veľkosť balenia: o 30.5*25.5*6.5 cm/12.01*10.04*2.56 v

Hmotnosť balenia: o 1690g

Použitie:

1. Slivka mäkké konáre s priemerom 20 mm 2. Rez PPR a hliník-plast rúrky do 25 mm

Balenie Zoznam:

1 x Bezdrôtové Záhradnícke Nožnice

6 x Lítiová Batéria

1 x Nabíjací Adaptér

1 x Úložný Box

1 x Krížový Skrutkovač

1 x Manuál

Poznámky:

1. Nepoužívajte nožnice na prerezávať nadrozmerné pobočiek a kovov. Prosím, majte na nožnice mimo dosahu detí. Nedávajte ruky alebo iné blízkosti rezanie oblasti nožnice. Keď sa nepoužíva, prosím, úplné nabitie nožnice a skladujte ich na suchom mieste. Nevystavujte shell nožnice na dažďovú vodu a iné tekutiny. Je normálne, že sa nožnice na generovanie tepla pri práci.

2. Počas vysokej záťaže práce, systém automaticky chrániť nožnice, keď teplota prekročí 68 stupňov. Potom môžete zastaviť používanie nožníc na chvíľu, a systém vám automaticky obnoviť, keď teplota klesne až 45 stupňov. Nepoužívajte nožnice na prerezávať nadrozmerné alebo tvrdé vetvy, ktoré bude škoda nožnice častí. Prosím nabitie nožnice na suchom a vetranom mieste vnútri, a nezakrývajte nožnice pri nabíjaní.

Pokyny:

1.Dlho stlačte tlačidlo na viac ako 2 sekundy premeniť na nožnice na, a dvakrát kliknite na ponuku chrome dvakrát stlačte interval nie viac ako 0,5 sekundy), motor začne bežať, a dlhé stlačenie kľúča na 3 sekundy: bzučiak je uvoľnená pre prepínanie medzi veľkými a malými ústami, veľké ústa robí zvuky raz, malé ústa zvuky dvakrát. Zdvih zapínanie: Po bzučiak vyzve, naďalej stlačte a podržte tlačidlo na 6 sekúnd. Po kľúča bzučiak znie raz, prejde do pohotovostného stavu. Musíte dvakrát kliknite na ikonu kľúča na obnovenie normálnej práce.

2. Dlhým stlačením vypínača na viac než 1 sekundu vypnúť, krátko stlačte tlačidlo zapnúť osvetlenie LED svetlo, zapnutie a vypnutie, žiadne automatické pohotovosti pre viac ako 1 minútu (dvakrát kliknite na kľúč pre aktiváciu), pohotovosti pre viac ako 10 minút, automaticky sa vypne.

  • Čepeľ Materiál: Z Nehrdzavejúcej Ocele
  • Doba Nabíjania Batérie:
  • Číslo Modelu: Elektrické Strom Pruner
  • Moc: 150w
  • Batéria pracovný čas:
  • Napätie:
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Rezná Dĺžka: -
  • Názov Značky: VAHIGCY
  • Zdroj Napájania: Batérie
  • Menovité Napätie: Iné

2020-11-20 I tested the Pruner very well on this side, the manufacture seems of good quality, solid plastic. By cons, think that in France your connection of the charger is not compatible, integrating the adapter would be a plus or directly a French socket
3/ 5 stars
2021-01-26 I'm happy with the purchase! Delivered two months to Odessa. Tracking was very bad. Moving to the Chinese border was traceable, then disappeared. The following information was received only from the Ukrainian customs and post office. Plastic suitcase, packing, well remembered at the corners. But the goods are whole. The seller is grateful for the complete set and communication. In general-satisfied.
5/ 5 stars
2021-01-27 The item was not delivered at all, so this one star is just my kumulative filling for all the proces!!!
1/ 5 stars
Napísať recenziu

Môžete tiež rád!