!!! Exkluzívny predaj !!! Znížená cena

Univerzálny Magnetický Držiak Telefónu, pre iPhone 12/11/7/Plus Samsung telefón Držiak na čelné Sklo Auta Dashboard Mount S Kolísky

Výpredaj
Znížená cena
Nové kolekcie

Univerzálny Magnetický Držiak Telefónu, pre iPhone 12/11/7/Plus Samsung telefón Držiak na čelné Sklo Auta Dashboard Mount S Kolísky

Hodnotenie:
0%
0 / 5 ( 0 )
SKU
p3845

Štítky: závažnosť auto držiaka telefónu magnetické, univerzálny auto tabuli telefón držiak na mobilný telefón, dbajte na to, sklenené police, pomlčka držiteľ, magnetické tip telefón, cellfone držiak do vozidla, iphone štandard, magnetický držiak na palubnú dosku nabíjačky, kaisi magnetický držiak, samsung motocycle držiteľ.

Skladom
€7.40 €14.80

360 Stupeň Teleskopická / Magnetické Univerzálneho Držiaka Telefónu podľa OWM OBMEDZENÉ RIEŠENIE - NAJLEPŠIE držiak do AUTA NA TRHU

SILNÉ MAGNETICKÉ SILY - Postavený v 6 neodýmu magnety v vrchu hlavy sú oveľa silnejšie, než je obvyklé 4 magnety a vytvára dvojitý sila príťažlivosti, ktorá sa môže dostať mobil pevne prilepené na mieste.

UNIVERZÁLNY KOMPATIBILNÝ - Magnetického Držiaka Telefónu funguje s väčšinou mobilné telefóny medzi 3.5" - 7" (Menej ako 500 g/ 1 lb),kompatibilný s Samsung Galaxy S10e/S10+/S10/S9+/ S9/S8+/S8 /Poznámka 9/Poznámka 8, iphone SE/6/6/6P/6s Plus/7/7 P/8/8 P/X/XR/XS/XS MAX, LG, Moto, Huawei, Nokia atď... a mnoho ďalších

360°ROTÁCIA & TELESCOPC RAMENO - Obe hlavu a rameno sú vyrobené z hliníkovej zliatiny a vysoko odolných ABS materiálu.Nastaviteľné rameno s flexibilným loptu spoločný dizajn podporuje 360° horizontálne pokrytie a 270° vertikálne zobrazenie.

JEDNOU RUKOU - Miesto plechu medzi telefónom a telefón prípade, zámok sacom pad a potom len nech smartphone na textúrou, ale ploché povrchy. Balenie s 1 kovový kruhový tanier + 1 kovov obdĺžnik dosky.

VYLEPŠENÁ PRIĽNAVOSŤ - S Super lepivými gél pad lepšiu prísavky palice bezpečne na palubnej dosky,Sklo alebo textúrou, ale ploché povrchy. FQA: Ako zabrániť tomu, aby spodnej časti lepkavá doska z toho, že je poškodený potom auto držiaka telefónu padá?

1.Utiahnite lepkavá doska a skrutku.

2.Uistite sa, že povrch lepkavá doska nebude triasť.

3.Uistite sa, že panela a čelného skla, kde car phone mount nainštalovaný je čistý a hladký.

Silné Magnetické Sily

Postavený v 6 neodýmu magnety v vrchu hlavy sú oveľa silnejšie, než je obvyklé 4 magnety a vytvára dvojitý sila príťažlivosti, ktoré môžu zaručiť, mobil pevne prilepené na mieste.Nikdy sa nemusíte obávať o váš mobilný telefón spadla z vrchu, keď tam je, vibrácie, nárazy, zvraty v ceste..

Rozsiahle Kompatibilita

AIRGINE mobilný telefón magnetický držiak do auta je skvelé riešenie pre všetkých, smartphone v inom modeli. Dokonale vhodné pre smart telefónov ako iPhone XS XR XS Max X 8 8 Plus 7 7 Plus SE 6s 6Plus6 ,Samsung Poznámka 9/ Galaxy S9/ S8 /S7 /S6 /Edge S6 /S5 /S4, Huawei Mate 10/ P10/ 9 Pro, LG Nexus/G6/ G5/ V20 /G3, Google Pixel, Sony ericsson, Nokia, Huawei a Viac.

Umývateľný & Opakovane Sacie Pad

Magnetická tabuľa Držiaka Telefónu je vybavený opakovane prísavky, stačí umyť teplou vodou a nechajte uschnúť pre pokračovať použiť bez straty priľnavosti.

360° Rotácia & Teleskopické Rameno

Obe hlavu a rameno sú vyrobené z hliníkovej zliatiny a vysoko odolných ABS materiálu,odolného materiálu.Teleskopické rameno s flexibilným loptu spoločný dizajn podporuje 360°horizontálne pokrytie a 270°vertikálne zobrazenie. Len pivot nahor alebo nadol pre optimálne zobrazenie výšky.

Balík Obsahuje:

1 * Magnetický Držiak Do Auta

2 * Samolepiace Kovové Dosky

  • Kompatibilný Model 3: Pre Google Pixelov Pixel XL a Pixel 2 XL, Nexus 5X 6P
  • Funkcia 4: Palubnej Doske Auta Držiaka Telefónu
  • Funkcia 2: 360 stupňov rotácie
  • Drop shipping: Podpora
  • Kompatibilný Model 1: Pre iPhone 12 11 Xs Max Xr X 8 8 Plus 7 7 Plus 6 6S 6S Plus 5 5S
  • Názov Značky: Erilles
  • Kompatibilný Model 4: Pre Sony Xperia, Moto, Huawei, Blackberry, HTC, Huawei
  • Kompatibilný Model 2: Pre Samsung Galaxy S9 S9+ S8 S8+ S7 S7+ S6 S6+ S5 S4 Poznámka 9 8 7
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Funkcia 3: Čelné Sklo Automobilu Mount
  • Číslo Modelu: Univerzálny Auto Držiaka Telefónu
  • Funkcie: Magnetické
  • Funkcia 1: magnetický držiak na telefón
  • Nabíjačka: No
  • Má Reproduktor: No
  • Kompatibilný Model 5: Pre Xiao mi6 mi5s Plus Pre Redmi Poznámka 4
  • Kompatibilné Značky: Univerzálny

Napísať recenziu

Môžete tiež rád!