!!! Exkluzívny predaj !!! Znížená cena

Prenosná Skladacia Vaňou Non Nafukovacie Pribrala Dospelých Vaňa Domov Jediné SPA Masážny Bazén PVC Kúpanie nádoba Pre Outsdoor

Výpredaj
Znížená cena
Nové kolekcie

Prenosná Skladacia Vaňou Non Nafukovacie Pribrala Dospelých Vaňa Domov Jediné SPA Masážny Bazén PVC Kúpanie nádoba Pre Outsdoor

Hodnotenie:
0%
0 / 5 ( 0 )
SKU
p39195

Štítky: pre dospelých kúpele, KÚPELE, dospelých prenosná vanička, nafúknuť spa, dospelých, bazén, vaňa, jacuzzi inflable spa, zložiť vaňou, spálne, gauč, vaňa zložiť, korzet pre fat man.

Skladom
€11.90 €14.00

Odrážky:

1、Vhodné Použitie: Jednoduché a rýchle použitie, nie je potrebné pre infláciu. Vedre zaberá málo miesta a je veľmi vhodný pre použitie ako namáčanie vaňou alebo prenosné vonkajšie vaňou.

2、Veľký Priestor: Cca 65 cm (26in) v priemere a o 68 cm (27in*) výška po montáž. Môžete pretiahnuť voľne vo vode. Vhodný pre dospelých a deti (výška 175cm, hmotnosť 75kg).

3、Silné a Odolné: Pomocou vysoko kvalitnej studenej odolných materiálov, pribrala pearl vrstva bavlny, PVC nepremokavá vrstva, lopata je ochrana životného prostredia, non-jedovaté, silný a odolný. Na pribrala vaňou pomáha udržiavať teplotu.

4、Ľahké Skladovanie: Prísť s ľahký a sklopný dizajn, lopata je ľahko prenosný a ľahko skladovať. Táto skladacia prenosné vaňa môže byť ľahko použitý v interiéri a exteriéri, a môžete sa tešiť na rodiny spa masáž kedykoľvek.

5、Jednoduchá Montáž: Príslušenstvo: držiak *6, tvarované bar *3, batérie *1, odvodňovacie potrubie *1, opravný patch *1. Vaňa je veľmi robustné a jednoduché na inštaláciu a odstránenie.

Špecifikácia:

Veľkosť: cca 65 cm/25.59 palca v priemere * 68 cm/26.77 palca) v výška

Materiál: za studena-odolné materiálu, zosilnené pearl vrstva bavlny, PVC nepremokavá vrstva

Použitie: pre deti a dospelých (výška 175cm, hmotnosť menej ako 75kg).

Balenie Zoznam:

Vaňa Vedierko*1

Držiak*6

Tvarované Stanovenie Bar*3

Batérie*1/Vypúšťacieho potrubia*1

Patch*1

Príručka*1

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ vášho Lodné address4. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.5. Ak ste nedostali vašu zásielku do 60 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!6. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

1. 1 mesiacov Výrobca je obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). 2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.

  • Zahustiť pearl bavlna vrstva: Teplo zachovanie
  • Aplikácia:
  • Druh: Vane
  • Materiál:
  • Funkcia: Pevné a Trvanlivé
  • Produkt: Všeobecné Vaňa Barel

Napísať recenziu

Môžete tiež rád!