!!! Exkluzívny predaj !!! Znížená cena

Kingchuxing 512 gb diskom SSD Externý Pevný Disk, Disk, Micro-usb Flash Disk 1 tb 256 GB 128 GB 64 GB SSD pevný disk pre Latops Desktop PC

Výpredaj
Znížená cena
Nové kolekcie

Kingchuxing 512 gb diskom SSD Externý Pevný Disk, Disk, Micro-usb Flash Disk 1 tb 256 GB 128 GB 64 GB SSD pevný disk pre Latops Desktop PC

Hodnotenie:
0%
5.00 / 5 ( 2 )
SKU
p40322

Štítky: pevný disk, hp m277, extern ssd, malé vonkajšie ssd, ssd 1t tb, hd ssd 128gb, 1 tb diskom ssd, ssd disk sandisk, stick usb, msata ssd.

Skladom
€20.25 €38.19

Mini Micro-USB Mobile SSD

To je veľmi krásne mobilný pevný disk, telo je malé a pohodlné, shell povrch je eloxovaný a pieskované, nie je jednoduché držať odtlačky prstov, je to veľmi pohodlné držanie v ruke, môže byť stále dobre riadená, keď pot, alebo je mokrý. Práve podiel dizajn môže vytvárať výnimočné nápady

Prenosné Externé Ssd Pevný Disk

Mobilné jednotky ssd (solid state drive) je telo veľkosť je 80 mm* 42mm *8mm. Toto je malý ssd disk, ktorý môže byť umiestnený kdekoľvek, vrecká, tašky, a dokonca aj self-made prívesok ak sa vám páči.

Aplikácia scenár

Tento micro-USB mobile SSD môžu byť použité na notebook, stôl a telefón.

Radič úvod

Vnútorná konverzia údajov chip "JMS578" nezávislé čip v trupe podporuje UASP zrýchlenie protokol a TRIM pokynov, ktoré môžu stabilizovať prenos dát dobre a zlepšiť pevný disk skladovanie výkon.

Testovanie Výkonu

Existujú rozdiely v čítať a zapisovať rýchlosťou rôzne kapacity, rôzne verzie systému windows alebo počítač model ešte rýchlosti rozdiely, takže prosím, liečiť ich racionálne. Vo väčšine krát rýchlosť notebooku by mala byť nižšia ako Desktop.

Kontrola Kvality

Máme prepracovaný laboratóriá na výrobu Ssd. Každý SSD musí podrobiť viacero prísnych revíznych postupov pred tým, než je dovolené, aby sa vydal na dosah ruky, tak prosím, byť 100% istý o našich produktoch.

Záruka

Sme presvedčení, s našim výrobkom. Takže máme tri-ročná záruka. Ak váš produkt bol mŕtvy, môžete poslať produkt späť k nám na vaše vlastné náklady, zašleme vám nový SSD namiesto opravy ho, budeme platiť za poštovné nových SSD.

O Preprave:

1,uistite sa, Prosím, adresu , telefónne číslo, psč a úplný názov(ruský priateľ musia byť úplný názov) sú správne ,pri vytváraní objednávky. ak máte vytvorené poradie a chcete opraviť imformations , prosím zrušiť objednávku, a opäť meniť. 2,parcela bude zaslané v priebehu 1-3 dní po platby vymazané. 3,Podľa Pspublishing.sk Štandardná Doprava , špeciálne požiadavky, poznačte si dajte nám vedieť. 4,DHL zásielka nie je podpora vzdialených oblastiach.(ak ste patrí do odľahlých oblastí, potom poplatok bude účtovaný poplatok) 5,Keďže import politík krajín sú rôzne, ak sa colné konanie musieť zaplatiť tarify, kupujúci je potrebné zaplatiť tarify. 6,Prosím, láskavo nenechávajte us1-3 nízkym skóre v dôsledku prepravy problém,ak nemôžete prijímať zásielky ,prosím, kontaktujte nás najskôr vyžiadal riešenia.

Kontaktujte nás:

1,Náš pracovný čas 6:00 P. M - 3:00 A. M ( Tichomorského Času ), od pondelka do soboty Okrem právnych dovolenku. 2,Prosím, kontaktujte nás s Pspublishing.sk správ. 3,Vzhľadom na časový rozdiel medzi krajinami, odpovieme hneď ako obdržíme správy . 4,Ak ste stratifikované s našimi položky, Prosím, zanechajte nám svoju pozitívnu spätnú väzbu s Fotografiami. 5,Prosím, nenechávajte negatívnu spätnú väzbu predtým, ako sa obrátite s nami. Urobíme všetko, čo môžeme, aby sme riešiť vaše problémy. Odoslať záporná spätná väzba nie je neskoro, ak problém nie je vyriešený.

  • Typ Rozhrania: USB
  • Aplikácia: Notebook
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Package: Áno
  • Číslo Modelu: mobile-mSATA
  • Veľkosť: 1.8"
  • Certifikácia: ROHS
  • Názov Značky: Kingchuxing
  • Druh: Externé
  • Štýl: ssd

Napísať recenziu

Môžete tiež rád!