!!! Exkluzívny predaj !!! Znížená cena

Chrániť Silikónové puzdro + Čierna Odnímateľný Krúžok Krk+Screen Protector pre Ručné GPS Garmin Alpha 100 Alpha100

Výpredaj
Znížená cena
Nové kolekcie

Chrániť Silikónové puzdro + Čierna Odnímateľný Krúžok Krk+Screen Protector pre Ručné GPS Garmin Alpha 100 Alpha100

Hodnotenie:
0%
5 / 5 ( 5 )
SKU
p40785

Štítky: garmin alpha dog, na krku maska, garmin alpha 100 tt15 pill, 125 yamaha dt, garmin, dav psyho 100, fit krúžok prepínač, prípad telefón, hra vreckový prehrávač, vápno kremíka prípade.

Skladom
€10.48 €11.52

modname=ckeditor

(Gumené Prípad) Popis: Ultra light-hmotnosť. Obal puzdro pre Garmin Alpha 100 . Brevent vášho Garmin od špiny a blata. Tvrdé púzdro vyrobené zo silikón ponúka maximálnu ochranu. Naša koža je navrhnutý tak, aby sa odvážne a krásne. Vzali sme tento farebný dizajn a použité naše technológie omotala okolo vysoko kvalitné silikónové.

(Odnímateľný Krúžok Na Krk) Vlastnosti:

Najjednoduchší a najefektívnejší spôsob, ako vykonávať svoje Garmin GPS. Odnímateľný Krku ozdobná šnúrka na uniforme je odolné a pohodlné popruh, že budete nosiť okolo krku a na ktoré sa môžete jednoducho pripojiť váš Garmin GPS. Trendy, očarujúce a v pohode Krku ozdobná šnúrka na uniforme! To je mäkký a trvanlivý. Lesklý a hladký povrch zabraňuje nepríjemné pocity na pokožke. Umožňuje vykonávať vaše GPS zariadenie pohodlne. Často to Krku ozdobná šnúrka na uniforme je bezpečnostné požiadavky na verejných miestach. Jednoduchý a štýlový dizajn zápasy výbavou a robí vyzerať atraktívne a módne. Mať malé reťazec na konci majiteľa (držiteľa vyzerá ako zväčšovacie sklo). Slučky tento reťazec cez telefóny ozdobná šnúrka na uniforme port a bezpečné. Ak držiteľ nie je pripojený k náhrdelník časť, jednoducho pripevniť na kovový krúžok na kruhovom kartu na náhrdelník ( nie je strieborné tlačidlo v strede kruhového kartu.) Ak držiteľ je pripojený k náhrdelník časť môžete uvoľniť ju stlačením tlačidla v strede kruhového tab.

(Odnímateľný Krúžok Na Krk) Špecifikácie: Typ: Odnímateľný Mobilný Telefón Krku Ozdobná Šnúrka Na Uniforme. Celková Dĺžka: 20 cm. Popruh Dĺžka: 32 cm.

(Screen Protector) Popis: Prepetitive písanie, ťuknite na položku, alebo nechcené škrabance. Jednoduchá inštalácia, self-dodržiavanie povrchu obrazovky. To bude nezanecháva žiadne lepkavé zvyšky ak sa rozhodnete odstrániť neskôr. V nevýbušnom film s vysokou citlivosťou vám ponúka pohodlné dotyk pocit. Veľkosť & Fit : Pre-cut, presné VYBAVENÉ modelu do zoznamu len hlava. Povrch: Hladký, nie cíti kaučukovitý

Balenie Obsahuje: 1* Nové Veci, Pre GPS Garmin Alpha 100 1* Odnímateľný Krúžok na Krk 3* Clear LCD Screen Protector Film

FARBA: Všetky obrázky sú prevzaté profesionálnych fotografov pod studio svetlo. Od farieb sa líšia u rôznych svetelných podmienkach, rôzne monitorov a dokonca aj rôznych jednotlivcov, farby skutočných položky môžu byť mierne odlišné od farieb v obrázku. Farebný rozdiel nie je nedostatok kvality.

Garmin GPS je len na ukážku a NIE je súčasťou predaja. modname=produkty&cols=5&colspace=10&rowspace=10&showName=true&showPrice=true

  • Pozornosť: GPS NIE je súčasťou predaja.
  • Kompatibilné Značky: pre GARMIN
  • Dizajn: Obyčajný
  • Názov Značky: ickoy
  • Funkcia: Anti-knock
  • Maloobchodnom Balení: No
  • Druh: Vybavené Prípade
  • Funkcie: Nechcete, aby vaše GPS z prachu a bahna

2020-10-03 Thanks
5/ 5 stars
2020-08-22 Artigo chegou em boas condições e é bom.
5/ 5 stars
2020-09-25 Everything is super. The goods are excellent.
5/ 5 stars
2020-11-02 ok
5/ 5 stars
2020-09-02 very good
5/ 5 stars
Napísať recenziu

Môžete tiež rád!